پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۰۲۵
موبایل و تبلت

باورهای غلط  درباره شارژ سریع گوشی های هوشمند

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

امروزه تقریباً تمام گوشی های هوشمند از فناوری شارژ سریع بهره می برند. فناوری های شارژ سریع مبتنی بر استانداردهای مختلفی هستند که می توانند با حداقل رساندن آسیب به این باطری های کوچک، با سرعت زیادی باطری گوشی های موردنظر را شارژ کنند.

در بین گوشی های هوشمند شاهد بهره گیری از انواع شارژ سریع با سرعت های گوناگون هستیم که در این میان، جدیدترین آیفون های پرچم دار از شارژ سریع ۱۸ وات بهره می برند ولی برخی از گوشی های اندرویدی حتی از شارژ ۶۵ وات پشتیبانی می کنند. این یعنی بسیاری از گوشی های جدید، در عرض زمان محدودی می توانند شارژ باطری خود را از صفر به مقدار مورد نیاز برسانند.

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

با این وجود، به زودی می توانیم انتظار ارائه ی گوشی های مبتنی بر شارژ سریع ۱۰۰ وات یا حتی ۱۲۰ وات را داشته باشیم. اما در هر صورت شرکت ها باید بتوانند چالش های مربوط به این فناوری را حل و فصل کنند.

نسل های جدید گوشی ها از ویژگی های پر زرق وبرقی بهره می برند که اگرچه جذاب هستند، ولی بسیاری از آن ها تأثیر مستقیمی در زندگی روزمره کاربران ندارند ولی بهبود شارژ سریع معمولاً در برابر ویژگی هایی مانند نمایشگر بهتر یا دوربین قدرتمند می تواند تأثیر بیشتری در زندگی کاربران داشته باشد. علاوه بر این ، روزبه روز گوشی ها انرژی بیشتری مصرف می کنند و به همین خاطر اهمیت افزایش سرعت فناوری شارژ سریع گوشی های هوشمند دوچندان شده است.

باورهای غلط شارژ سریع گوشی های هوشمند 

حالا باید به سوالات متداول مربوط به این فناوری بپردازیم. یکی از رایج ترین سوالات این است که آیا شارژ سریع می تواند به باتری و حتی دیگر بخش های گوشی آسیب برساند؟ برای جواب به این سوال هم باید بگوییم در واقع نه. شارژر سریع تنها در صورتی می تواند به باتری گوشی آسیب برساند که نقص فنی در بخش سخت افزاری یا کنترل ضعیف نرم افزاری برای شارژ باتری وجود داشته باشد.

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

یک افسانه دیگر هم این است که اگر گوشی را به صورت شبانه متصل به شارژر رها کنیم، باطری آسیب می بیند. اما باید خاطرنشان کنیم امروزه گوشی ها از تراشه های اختصاصی برای مدیریت جریان برق ورودی به باطری بهره می برند.

آیا باید هر چند وقت یک بار باید باتری گوشی را به صفر برسانید و سپس آن را به طور کامل شارژ کنید؟ این موضوع در مورد باطری های نیکل- کادمیوم صدق می کرد اما برای باطری های لیتیوم یونی دیگر لازم نیست چنین کاری انجام شود. به طور کلی توصیه می شود از چنین کاری خودداری کنید.

روی هم رفته، باطری گوشی های مجهز به فناوری شارژ سریع اگر به طور کامل تخلیه شوند، منجر به واکنش های شیمایی می شود که برای سلامتی باتری مفید نیستند. شارژ باتری ای که به طور کامل تخلیه شده، منجر به تولید گرمای بیشتری می شود زیرا می خواهد انرژی بسیار بیشتری را جذب کند.

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

باتری های لیتیوم- یونی عمر مفیدی دارند و به همین خاطر هر چرخه شارژ آن ها دارای اهمیت زیادی است. بیشتر مردم بر این باور هستند که هر بار شارژ کردن گوشی- حتی از ۳۰ درصد به ۸۰ درصد- معادل یک چرخه شارژ باتری است که چنین چیزی صحت ندارد.

با این کار، فقط ۵۰ درصد از چرخه شارژ صورت می گیرد و اگر روز بعد یک بار دیگر این کار را انجام دهید، یک چرخه شارژ تکمیل خواهد شد. در هر صورت بار دیگر باید بگوییم که برای باتری های لیتیوم یونی توصیه می شود که به هیچ عنوان شارژ باتری را به طور کامل تخلیه نکنید.

مقدار ایدئال شارژ

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بر اساس بررسی های کارشناسان، یک باطری گوشی که با شارژ سریع انرژی موردنظر را دریافت می کند، بعد از سطح شارژ ۸۰ درصد متحمل بیشترین فشار می شود.

باتری های لیتیوم یونی مانند اسفنج هستند؛ آن ها در فاز اولیه به طور مؤثر انرژی را جذب می کنند و بعد از رسیدن به محدوده شارژ ۷۰ تا ۸۰ درصد، میزان جذب آن ها تا حد زیادی کاهش می یابد. به همین خاطر سیستم شارژ سریع گوشی های هوشمند طوری طراحی شده که بعد از رسیدن سطح شارژ به ۸۰ درصد، ولتاژ جریان ورودی کاهش پیدا می کند.

بنابراین، بهتر است وقتی که شارژ باتری به ۲۰ تا ۳۰ درصد می رسد آن را شارژر وصل کنید و هنگام رسیدن سطح شارژ به حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد، اتصال گوشی به شارژر را قطع کنید.

گرما قاتل واقعی باتری

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

روی هم رفته، تغییرات دما تاثیر منفی بر عملکرد باتری های لیتیوم یونی دارند. حالا این دما می تواند به خاطر محیط، کاربر یا حتی دمای خود گوشی باشد. به همین خاطر شرکت های سازنده گوشی ها وقت زیادی را برای مدیریت گرمای هنگام شارژ باتری صرف می کنند.

برای همین اگر گوشی شما زیر نور مستقیم خورشید قرار دارد، آن را شارژ نکنید. همچنین هنگام شارژ گوشی را زیر بالش قرار ندهید و شارژ با پاور بانک زمانی که گوشی در جیب شما قرار دارد، توصیه نمی شود. از طرف دیگر، دمای بسیار پایین هم تاثیر منفی بر باتری دارد.

دو راهکار ساده برای افزایش عمر باتری

موبایل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

اگر گوشی شما از شارژ سریع پشتیبانی می کند و می خواهید عمر باتری آن افزایش پیدا کند، می توانید کارهای ساده ای را انجام دهید. در حالی که گوشی به شارژ وصل شده، نباید به طور مداوم از آن استفاده کنید زیرا نمایشگر انرژی زیادی را مصرف می کند و همین موضوع منجر به تولید گرمای بیشتری می شود.

در نهایت می توانیم به بیرون آوردن گوشی از کیس محافظ هنگام شارژ کردن اشاره کنیم. زیرا در این صورت ، احتمالا هنگام شارژ کردن گوشی گرمای بیشتری ایجاد می شود و همان طور که گفتیم، گرما دشمن اصلی عمر باطری محسوب می شود. با بیرون آوردن گوشی از کیس محافظ، بخشی از گرمای گوشی راحت تر به محیط بیرونی منتقل می شود.

digikala.com
  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش