ناصر حسینی تبریزی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در گفتوگو با ایلنا، در خصوص افزایش قیمت مواد اولیه و به طبع آن افزایش قیمت در چلو کبابیها اظهار کرد: اقلام مرتبط با محصولات تولیدی داخلی که وارد میشوند گرانتر شدهاند و طبیعتا غذا هم همینطور است. گوشتی که دولت باید در اختیار صنف چلوکباب بگذارد به فروشگاههای بزرگ میرود و بخشی از آن به مصرف خانوار میرسد.
وی افزود: دلالان گوشت وارداتی را که کیلویی ۲۹ هزار تومان است، کیلویی ۵۲ هزار تومان به ما میفروشند. همان گوشتی که برای خانوار در نظر گرفته شده دلالان به مغازههای ما میآورند، فاکتور و کارتخوان سیار دارند و معلوم نیست از کجا آمدهاند. بارها با معاون وزیر جهاد کشاورزی، استاندار، فرماندار و رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده صحبت کردهایم اما کسی به حرفهای ما گوش نمیدهد.
حسینی در ادامه تصریح کرد: اگر به ما گوشت دولتی با قیمت ارزان بدهند ما هم قیمت را کاهش میدهیم البته واحدهای ما قیمت غذا را افزایش ندادهاند و تغییر قیمت در واحدهایی رخ داده که جواز اتحادیه ما را ندارند. اگر قیمتها را افزایش هم بدهیم کسی نمیخرد چرا که به دلیل کاهش قدرت مردم، تقاضا بسیار پایین آمده است.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تشریح کرد: غذا به روغن، رب گوجهفرنگی، برنج، گوشت، نمک و فلفل و لیمو نیاز دارد که همه این اجناس افزایش قیمت داشته و بسیاری از چلوکبابیها به همین دلیل تعطیل شدهاند و اعلام ورشکستگی کردهاند.
حسینی ادامه داد: گرانیها و عدم تقاضا نمیگذارد فروش داشته باشند و حقوق کارگران را نمیتوانند پرداخت کنند به همین دلیل تعطیل شدهاند.
وی گفت: ما خواهشمندیم ارگانهای دولتی با صنوف همکاری بیشتری داشته باشند. ما پنج صنف هستیم که مصرف گوشت وارداتی برای ما به صرفه است. اتحادیه چلوکباب، اتحادیه کباب، اتحادیه رستوران، اتحادیه ساندویچ و اتحادیه تالارهای پذیرایی مصرف کننده واقعی گوشت هستند.
حسینی افزود: در حال حاضر گوشت را به فروشگاههای دولتی میدهند و این فروشگاهها ۱۰ درصد را به مردم میفروشند و مابقی را دلالی به ما میفروشند در حالی که در فروشگاه ۲۹ هزار تومان قیمت روی آن خورده به ما ۵۲ هزار تومان با فاکتور میفروشند در حالی که هنوز برای ما معلوم نیست این افراد چطور و با چه مکانیزمی این گوشت را دریافت کردهاند و با این قیمت به ما میفروشند.
- 16
- 4