چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۱ - ۲۴ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۲۱۸۹
نفت و انرژی

صنایع و ادارات گاز ندارند | ادعای غیرواقعی رئیس مرکز راهبری گاز ایران: گازرسانی بدون اختلال ادامه دارد❗️

قطعی گاز و زمستان سخت ایران, روند فعلی مصرف و تولید گاز
شروع فصل سرما باز هم با کمبود گاز در صنایع، ادارات، مراکز آموزشی و حتی شبکه خانگی در استان‌های مختلف همراه شد. طوری که حالا مسابقه و جدالی جدی بر سر افزایش تعطیلی‌ها راه افتاده تا شاید بدین‌گونه خانوار با قطعی گاز مواجه نشوند.

 به گزارش تجارت‌نیوز، شب‌های زمستان امسال با انتظار برای اعلام خبر تعطیلی در روز آینده پیوند خورده است. شاید تا چند سال پیش بارش شدید برف و لغزندگی خیابان‌ها و معابر علت این تصمیم بود، اما اکنون هر بهانه‌ای هم که آورده شود همه می‌دانند ریشه آن کمبود گاز در کشور است.دولتی که اروپا را با کلیدواژه «زمستان سخت» تهدید می‌کرد، حالا در تأمین گاز شبکه خانگی هم با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و برای فرار از مشکل مردم را مقصر جلوه می‌دهد و از آن‌ها می‌خواهد به جای مصرف گاز، در خانه هم لباس بیشتری تن کنند.

صنایع نیز برای اینکه سرپا بمانند دیگر چاره‌ای جز مازوت‌سوزی و آلوده‌کردن هوای شهرها ندارند. این مازوت‌سوزی تا جایی ادامه پیدا کرده که دیگر در شهرهایی نظیر تهران هوا غنیمت است و نفس کشیدن در آن تفاوتی با استنشاق دی‌اکسیدگوگرد ندارد.پتروشیمی‌ها هم وضعیت بهتری ندارند و یکی پس از دیگری تعطیل می‌شوند. پتروشیمی خراسان آخرین قربانی کمبود گاز شناخته می‌شود. مدیران این پتروشیمی روز گذشته اعلام کردند که واحدهای آمونیاک و اوره به طور کامل از سرویس خارج شده‌اند.

صنایع در تعطیلی؛ دولت دلسوز اروپا!

در چنین شرایطی رسانه‌های نزدیک به دولت دلسوز مردم اروپا شده‌اند و مدام از سختی زندگی در قاره سبز سخن می‌گویند. این رسانه‌ها چشم خود را روی تعطیلی پی در پی صنایع، پتروشیمی‌ها، ادارات و مراکز آموزشی در استان‌های مختلف ایران بسته‌اند، اما یک روز صف مردم پاریس و برلین برای خرید زغال سنگ را به تصویر می‌کشند، روز دیگر از خانه شهروندان لندنی گزارش میدانی تهیه می‌کنند که با کاپشن و پالتو در اتاق خواب می‌نشینند.

ناتوانی دولت در تأمین گرمایش باعث شده تا اکنون طرح‌هایی مبنی بر تعطیلی دو و حتی سه روز پایانی هفته روی میز باشد. این در حالی است که آمار رسمی نشان می‌دهد به دنبال قطعی گذشته فقط در سال گذشته صنایع متوجه زیان حداقل ۲۰ میلیارد دلاری شوند.حالا کمبود و قطعی گاز را باید تیر خلاصی بر پیکر اقتصاد کشور دانست. صنایعی که به خودی خود با مشکلاتی نظیر تحریم، سوءمدیریت و اقتصاد دولتی مواجه‌اند با کمبود انرژی در فصول مختلف سال توان تولیدی خود را از دست می‌دهند. اتفاقی که پیامدهای آن اکنون در نرخ تورم، رشد اقتصادی، بازارهای مالی و کالا و در نهایت سفره مردم مشهود است.

قطعی گاز و زمستان سخت ایران, روند فعلی مصرف و تولید گاز

خراسان رضوی/ گاز ۱۶ هزار مشترک سبزواری قطع شد 

رئیس اداره گاز سبزوار: شهرستان سبزوار حدود ۱۰۷ هزار مشترک گاز خانگی دارد که از صبح امروز بر اثر افت فشار، گاز ۱۶ هزار مشترک در منطقه توحیدشهر سبزوار قطع شده است.

شرکت گاز گیلان: جایگاه های CNG استان غیرفعال شدند 

با تعطیلی صنایع استان، موفق به کاهش یک میلیون مترمکعبی مصرف گاز شدیم.

گاز پتروشیمی شیراز هم قطع شد!

قطعی گاز و زمستان سخت ایران, روند فعلی مصرف و تولید گاز

قطع گاز اصناف غیرضروری در گلستان برای پایداری شبکه خانگی

با قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران به‌خاطر نیاز گازی شدید آن کشور، در برخی مناطق استان گلستان افت فشار و قطع گاز رخ داده است.

برای پایداری گاز خانگی مردم، گاز اصناف غیرضروری در این استان از امروز به‌صورت کامل قطع خواهد شد. گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و نانوایی‌ها هم که سیستم سوخت جایگزین دارند، به این سیستم منتقل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز گلستان گفته: تمام تیم‌های امدادی شرکت گاز آماده‌باش هستند. این روزها در صورت امکان چند خانواده در یک خانه دور هم باشند تا فشار به شبکه گازرسانی کاهش یابد.

رئیس مرکز راهبری گاز ایران مدعی شد: گازرسانی بدون اختلال ادامه دارد

رئیس مرکز راهبری گاز ایران گفت: گاز در جنوب تولید و به مرکز می‌رسد و از آنجا به سمت شرق توزیع می‌شود و با وجود سرمای بی سابقه‌ای که در کشور داریم هیچ خللی در روند گازرسانی نداشتیم.

قطعی گاز و زمستان سخت ایران, روند فعلی مصرف و تولید گاز

به گزارش تسنیم؛ غلام‌رضا کوشکی، رئیس مرکز راهبری گاز ایران اظهار داشت: میزان مصرف گاز از اویل دی ماه بالغ بر ۶۰۰ میلیون مترمکعب در بخش خانگی و تجاری ثبت شده و حداکثر مقدار مصرف در روز پنجشنبه ۶۸۵ میلیون متر مکعب بود که ۸۰ درصد از گاز تولیدی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد.

وی افزود: میزان مصرف گاز در سال‌های قبل هم خارج از الگو بود و در مقایسه با سال گذشته مصرف خانگی ۶۰۰ میلیون متر مکعبی را در اواخر دی ماه شاهد بودیم یعنی سال گذشته ۲۷ دی ماه مصرف خانگی ۶۰۰ میلیون متر مکعبی را ثبت کردیم. اما امسال هوا سردتر بود و در نیمه آذر ماه میزان مصرف گاز به ۶۰۰ میلیون متر مکعب در بخش خانگی رسید.

رئیس مرکز راهبری گاز ایران ادامه داد: با پایداری سرمای از اوایل دی ماه، مصرف گاز بالای ۶۰۰ میلیون مترمکعب بود و این میزان از مصرف تداوم داشت و برای آمادگی کامل شبکه فرصت نداشتیم.

وی افزود: با توجه به مناطق مختلف، الگوی مصرف در بخش خانگی و تجاری متفاوت است به عنوان مثال الگوی مصرف برای هر خانوار تهرانی روازنه حدود ۱۰ متر مکعب گاز تعیین شده، اما این میزان از مصرف در شهر تهران دو برابر است و در استان‌های سردسیر نیز افزایش مصرف را شاهد هستیم.

رئیس مرکز راهبری گاز ایران گفت: با پوشیدن لباس گرم، پوشاندن دریچه کولر، تنظیم دمای رفاه منزل، محیط‌های اداری و محیط‌های تجاری به ۱۸ تا ۲۱ درجه باشد که می‌توان به الگوی مصرفی رسید.

کوشکی افزود: مدیریت تولید گاز با شرکت ملی گاز و مدیریت مصرف با مردم عزیز است که راهکار‌های متفاوتی برای مصرف وجود دارد در بعضی از راهکار‌ها که هم زمانبر و مستلزم هزینه هستند مانند استفاده از پنجره‌های دوجداره یا عایق کاری سیستم موتورخانه، اما راهکار‌های وجود دارد که بدون هزینه و به راحتی می‌شود آن‌ها را انجام داد و در کاهش مصرف گاز بسیار تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی امروز و فردا تداوم سرمای را داریم و دو تا موج بارشی و سرما هم در این هفته وارد کشور می‌شود و از مردم عزیز می‌خواهیم کمک کنند که همه هموطنان عزیز از نعمت گاز بهره‌مند باشند.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش