یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۱۸

آشنایی با شرایط تحصیل در اتریش در مقاطع گوناگون

تحصیل در اتریش,معایب تحصیل در اتریش,اتریش و تحصیل در اتریشتحصیل در اتریش در دانشگاه های دولتی تقریبا رایگان است
کشور اتریش از کشورهایی می باشد که دارای سیستم نظام آموزشی رایگان است و نتیجتا باعث شده تحصیل در اتریش بسیار پرطرفدار باشد.

تحصیل در اتریش

جمهوری اتریش کشوری است واقع در اروپای مرکزی که از شمال با آلمان و جمهوری چک، از جنوب با ایتالیا و اسلونی همسایه است. کشور اتریش ۹ استان دارد و پایتخت آن وین است. دین اکثریت مردم اتریش مسیحیت است ولی مسلمان هم در بین آنها پیدا می شود. نوع حکومت اتریش جمهوری پارلمانی فدرال است و زبان آلمانی زبان رسمی این کشور می باشد. در سال ۲۰۱۵ کشور اتریش در رتبه چهاردهم ثروتمندترین کشورهای جهان قرار داشت. همینطور پایتخت این کشور یعنی وین تا به حال چند بار بعنوان برترین کشور برای زندگی در جهان شناخته شده است. از نظر تحصیلی اتریش یکی از کشورهایی است که سالانه افراد زیادی تصمیم به تحصیل در در این کشور دارند.

تحصیل در اتریش برای دانشجویان بین المللی که قصد ادامه تحصیل در کشور اتریش را دارند، به اینصورت است که در ابتدا بایستی از یکی از دانشگاههای اتریش پذیرش اخذ نمایند و بعد برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش اقدام کنند. پذیرش میتواند از دانشگاههای خصوصی اتریش یا دانشگاه های دولتی آن باشد؛ همینطور دانشجویانی که بورس تحصیلی دریافت می کنند، نیز می توانند برای اخذ ویزا از سفارت کشور اتریش مبادرت نمایند.

تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان

زبان اصلی کشور اتریش، آلمانی می باشد و در سیستم نظام آموزشی این کشور در مدارس و دانشگاه ها اغلب رشته های برتر به زبان آلمانی تدریس میشود، تنها تفاوت بین کشور اتریش با سایر کشورها مخصوصا کشورهای آلمانی زبان این است که پذیرش در اتریش بدون مدرک زبان میباشد. پروسه تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان به اینصورت هست که در ابتدای پذیرش از دانشگاه های دولتی این کشور یک دوره ۱ الی ۲ سال طبق سطح زبان آلمانی مورد نیاز برای هر شخص برگزار می شود و افراد بعد از طی کردن دوره زبان این امکان را دارند تا وارد رشته اصلی دانشگاه شوند و به زبان آلمانی ادامه تحصیل دهند، در خصوص افرادی هم که تصمیم دارند زبان انگلیسی را در این کشور تحصیل نمایند باید پیش شرط، آیلتس ۶ تا ۶.۵ را داشته باشند.

تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان,تحصیل در اتریش,شرایط ادامه تحصیل در اتریشتحصیل در اتریش به دو صورت دولتی و خصوصی می باشد

مدارک مورد نیاز تحصیل در اتریش

درصورتیکه تصمیم تحصیل در اتریش را دارید، اول باید رشته ی تحصیلی خویش را در وبسایت اتریش سرچ کنید تا دانشگاه هایی که این رشته را دارند مشخص شود. بعد دانشگاه مورد نظر را انتخاب کرده در امتحان ورودی شرکت کنید. بعد از اخذ نمره ی قبولی و دریافت نامه از دانشگاه اتریش مبنی بر اینکه شما میتوانید در دانشگاه این کشور تحصیل کنید باید مدارک لازم تهیه نموده و به دانشگاه اتریش تحویل دهید تا نامتان نوشته شود (تمامی این مراحل چندین ماه طول میکشد و یا حتی امکان دارد به یک سال برسد). شروط لازم برای پذیرش و تحصیل در کشور اتریش بدین طریق است:

- داشتن نامه ی قبولی از دانشگاه

- پرداخت شهریه ی ترم اول دانشگاه

- داشتن مدرک آیلتس و تافل و یا A2 آلمانی (نمره ی مد نظر کشور اتریش )

- دو قطعه عکس ۲×۲ به ابعاد عکس گذرنامه، رنگی، زمینه ی سفید و تمام رخ لازم است.

- شناسنامه و کارت ملی جهت نشان دادن ملیت خود

- مکان زندگی خود در اتریش را باید معلوم کنید (در خوابگاه دانشجویی یا خانه ی اجاره ای میخواهید زندگی کنید)

- شخص متقاضی تحصیل باید دانش کافی برای زبان آلمانی داشته باشد و حتی در صورت نیاز از او آزمون میگیرند.

- اخرین مدرک تحصیلی اگر دیپلم باشد باید معتبر باشد و نمرات قبولی بالا باشند در غیر این صورت دانشگاه اتریش شما را تائید نمی کند.

مدارک مورد نیاز تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش در مقطع دکترا,تحصیل در اتریشیکی از شرایط تحصیل در اتریش بررسی ویزای همراه برای متقاضیان آن است

شرایط تحصیل در اتریش در دوره های زبان

متقاضیان بعد از موفقیت در اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاههای کشور اتریش، دو سال وقت دارند که سطح زبان خود را به C1 آلمانی برسانند و پس از آن میتوانند تحصیل در اتریش را شروع کنند. معمولاً ۳ کالج از سوی دانشگاه به شما معرفی می شود. هر دوره معمولاً سه ماه و پانزده روز به طول می انجامد.

تحصیل در اتریش و مقاطع تحصیلی آن

نظام آموزشی در اتریش هم مثل اغلب کشورهای دنیا شامل مدارس و مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی است. تمامی کودکانی که در اتریش زندگی می کنند باید تحصیل کنند؛ ولی ورود به دانشگاه برای تمام افراد اجباری نیست. از طرفی این مدارس دانش آموزان را برای ورود به بازار کار یا دانشگاه ها آماده می کند. 

۱. شرایط تحصیل در مدارس اتریش:

مدارس در اتریش به دو صورت خصوصی و دولتی می باشند. اکثر مدارس در اتریش دولتی هستند و مدارس خصوصی در اتریش حدود ۸ درصد از مدارس را تشکیل می دهند. اغلب مدارس خصوصی مدارس مذهبی هستند که طبق یک سیستم خاص آموزش میدهند و نیازمند پرداخت شهریه میباشند ولی در نظر داشته باشید که مدارس دولتی به صورت رایگان میباشد و اصلاً هزینه ای برای مدارس دولتی پرداخت نمی شود و کیفیت آن در قیاس با سایر سیستم های های آموزشی در اروپا بسیار بالا می باشد. تحصیل در اتریش برای دوره نه ساله الزامی است به این معنی که دانش آموزان از سن ۶ تا  ۱۵ سالگی باید تحصیلات را در مدرسه داشته باشند. این دوره شامل چهار سال نخست در مدارس ابتدایی و دوره دوم سه ساله در مقطع متوسطه می باشد. 

تحصیل در اتریش,هزینه تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش در مقطع لیسانستحصیل در اتریش بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست و در صورت ضعف، باید به یادگیری زبان بپردازند

۲. تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس:

اخذ پذیرش از کشورهایی مانند آلمان، اتریش و نروژ که بابت تحصیل، هزینه ای را دریافت نمی کنند سخت تر از دیگر کشورها است و از نظر ویزایی هم از شرایط طولانی‌تر و سخت تری بهره مند هستند، مثلا در اغلب کشورها شخص با ارائه دیپلم ۱۲ ساله و در مواقعی مدرک زبان و دیگر مدارک قادر به اخذ پذیرش خواهد بود که این شرایط برای تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس سخت تر هست.

اشخاص برای تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس علاوه بر ارائه مدرک دیپلم ۱۲ ساله، در صورتیکه می خواهند در دانشگاه های دولتی درس بخوانند باید قبولی دانشگاه سراسری روزانه در کشور خود در همان رشته درخواستی را همراه با اشتغال به تحصیل به مدت ۱ الی ۲ ترم نیز ارائه داده، البته اتریش از افراد مدرک زبان آلمانی نمیخواهد چون که پیش از شروع کورس اصلی بر اساس تعیین سطح برای افراد به مدت ۱.۵ تا ۲ سال دوره زبان ارائه می دهد. افراد می توانند هم زبان را در کشور خود تا سطحی بخوانند و ادامه را در کشور اتریش بخوانند و یا از ابتدا در کشور اتریش دوره زبان را ادامه دهند.

۳. تحصیل در اتریش در مقطع فوق لیسانس

مقطع کارشناسی ارشد را احتمالا بتوان محبوبترین مقطع برای تحصیل در اتریش نامید. در این مقطع نیز افرادی واجد شرایط می باشند که در دانشگاه های دولتی ایران تحصیل کرده باشند. در این مقطع هم دانشگاه ها به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند. دانشگاه های دولتی تقریباً رایگان می باشند و از الزامات آن دارا بودن دانش زبان آلمانی میباشد که به تناسب هر دانشگاه متفاوت می باشد ولی ارائه مدرک زبان حداقل A2 الزامی میباشد و دانشجویان این فرصت را دارند تا دانش زبان خود را ارتقاء بخشند.  

افراد امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های خصوصی و زبان انگلیسی را نیز دارند که در آن صورت الزامی بر تحصیل یا قبولی در دانشگاه های دولتی ایران نمی باشد، ولی هزینه های تحصیل در دانشگاه های خصوصی بالاتر میباشد. تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد عموما ۲ ساله می باشد. خاطر نشان می گردد قبولی در بعضی از رشته ها نیاز به قبولی در آزمون ورودی دارد. 

مزایای تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش,ادامه تحصیل در اتریشتحصیل در اتریش می تواند با اخذ بورسیه تحصیلی نیز همراه گردد

۴. تحصیل در اتریش در مقطع دکترا 

برای تحصیل در اتریش در مقطع دکترا، بطور معمول داوطلب باید در حال تحصیل در دانشگاه های آزاد و یا سراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد (البته در بعضی موارد هم بدون این که شخص، دانشجو باشد میتواند برای مقطع دکترا پذیرش بگیرد). طول دوره دکترا در اغلب رشته ها و دانشگاه های اتریش حدوداً ۵ سال به طول می انجامد و زبان تدریس هم آلمانی یا انگلیسی (بسته به دانشگاه و رشته) است.

برای تحصیل در اتریش در مقطع دکترا هر سال تحصیلی شامل دو ترم است که ترم اول از ماه مارچ (ماه اسفند ماه) آغاز و ترم دوم هم از سپتامبر/ اکتبر (مهر ماه) آغاز می شود. دانشجویان خارجی باید بعد از ثبت نام در دانشگاه و در صورتی که زبان تحصیلیشان آلمانی است، برای آموختن زبان آلمانی و دوره پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang)  ثبت نام کنند. طول این دوره بین ۳ ماه تا یک سال و نیم بسته به کیفیت تحصیل دانشجو میتواند متفاوت باشد.

بورسیه تحصیلی در اتریش

بورسیه های تحصیلی کشور اتریش یکی از برترین راهکارهایی هستند که میتوانید برای مهاجرت و تحصیل در اتریش از آنها استفاده کنید. البته از آن جایی که تحصیل در اتریش رایگان است، بطور کلی اعطای بورسیه تحصیلی منطقی نخواهد بود، با این حال دولت و دانشگاه های این کشور برای ترغیب دانشجویان به پیشرفت و درس خواندن دانشجویان در دانشگاه های دولتی، بورسیه های تحصیلی برای کمک در تأمین امرار معاش را ارائه می دهند.به طور کلی بورسیه های تحصیلی در هر کشور وجود دارد و این بورس ها در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا متفاوت میباشد، به عنوان مثال اخذ بورسیه در مقطع لیسانس بسیار سخت تر از فوق لیسانس و دکترا خواهد بود، گفتنی میباشد که اخذ بورسیه در مقطع دکترا نیز راحت تر نسبت به مقطع فوق لیسانس میباشد، بطور کلی بورسیه تحصیلی مختص به مقطع دکترا میباشد، بهرحال در مقطع لیسانس و فوق لیسانس هم بورسیه هایی وجود دارد.

ادامه تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش فوق لیسانس,تحصیل در اتریشمقطع کارشناسی ارشد را شاید بتوان محبوبترین مقطع برای ادامه تحصیل در اتریش نامید

دانشجویان کارشناسی ارشد یا دکترا که تصمیم دارند برای پایان نامه ی خود فعالیت های تحقیقاتی انجام دهند میتوانند از بورسیه های تحصیلی ارائه شده در موسسه تبادل علوم اتریش یا دانشگاه ها، آرشیو ملی یا کتاب خانه ی ملی اتریش استفاده کنند. برای دریافت بورسیه های تحصیلی به مدارک شناسایی، ریزنمرات و معدل مدرک دوره ی تحصیلی قبلی، عکس، ویزای تحصیلی و گواهی عدم سوء پیشینه احتیاج دارید. 

شرایط تحصیل در اتریش و بررسی ویزای همراه

یکی از شرایط تحصیل در اتریش بررسی ویزای همراه برای متقاضیان آن است. یکی از دلواپسی های دانشجویان متاهلی که برای ادامه تحصیل به اتریش مهاجرت می کنند همراه داشتن خانواده خویش در این کشور می باشد. فرآیند اخذ ویزای همراه برای مهاجران تحصیلی به کشور اتریش به اینصورت است که در مقطع لیسانس و فوق لیسانس، دانشجو باید وارد خاک کشور اتریش شده و به مدت ۳ ماه در این کشور حضور داشته باشد و بعد از این ۳ ماه میتواند برای حضور خانواده خود به سفارت اتریش درخواست خود را ارائه نماید.

در مقطع دکتری، دانشجویانی که قصد تحصیل در اتریش را دارند میتوانند بهمراه خانواده خویش وارد اتریش شوند چون تحصیل در مقطع دکتری به منزله شغل و حرفه داشتن به حساب می آید، به همین دلیل شخص و خانواده اش میتوانند هم زمان با هم وارد خاک اتریش شوند ولی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس این امکان وجود ندارد. از مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای همراه اتریش میتوان به نامه بانکی نشان دهنده تمکن مالی فرد برای خود و خانواده اش و همینطور مدرک زبان آلمانی با نمره A2 یا نمره ۵ آیلتس زبان انگلیسی برای همسر شخص متقاضی می باشد.

موقعیت کار پس از تحصیل در اتریش

از شاخص های مهمی که میتوان به واسطه آن شانس کاریابی و فرصت های شغلی موجود در کشورها را مورد ارزیابی قرار داد میزان نرخ بی کاری در جوامع می باشد. افرادی که مشغول به تحصیل در اتریش هستند با توجه به نرخ کم بیکاری در این کشور موفق به استخدام نیز می شوند. همه ساله افراد زیادی تمایل دارند از طریق ویزای جست و جوی کار وارد خاک این کشور شوند و به تناسب مهارت های خود کار مورد نیاز را بیابند و مشغول بکار شوند. بعضی هم ترجیح میدهند با تقویت دانش و مهارت خود به واسطه تحصیل در اتریش و دانشگاه های این کشور، شانس کاریابی خود را بالاتر ببرند. کشور اتریش تمهیداتی را فراهم کرده تا افراد پس از فراغت از تحصیل اجازه جستجوی کار در خاک این کشور را داشته باشند.

شرایط تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش,مدارک مورد نیاز تحصیل در اتریشاز شرایط تحصیل در اتریش، ارائه مدارک ویزای تحصیلی اتریش است

مزایای تحصیل در اتریش

تقریباً تمامی دانشجویانی که تجربه تحصیل در اتریش را داشته اند، به این مسئله اذعان دارند که یکی از برترین زمان های زندگی خود را در این کشور سپری کرده اند. از کیفیت بالای دانشگاه های اتریش تا کیفیت بالای زندگی از جمله عوامل تاثیر گذار این گروه از دانشجویان می باشد. 

- شرایط زندگی:

براساس نظر سنجی کیفیت زندگی MERCER که عواملی از جمله استاندارهای آموزشی، سطح پایین جرم و جنایت و رضایت مندی افراد در این کشور مورد بررسی قرار گرفته است، وین برترین شهر اتریش در رتبه نخست قرار گرفته است. دانشجویان در زمان تحصیل در اتریش از وضعیت مناسب زندگی در این کشور برخوردار می شوند. 

- مراحل پذیرش نسبتا آسان:

برای دوره های خاص دانشگاه های دولتی نیازی به امتحان ورودی یا دانش زبان آلمانی ندارند و امکان گذراندن برنامه آمادگی زبان آلمانی (حداکثر ۴ ترم) پیش از شروع دوره تحصیل در اتریش وجود دارد.

- هزینه های زندگی و تحصیل:

کشور اتریش در زمره کشورهایی میباشد که تحصیلات را با ارزان ترین صورت ممکن در اختیار دانشجویان بین المللی قرار می دهد. از حیث هزینه های زندگی، هزینه های جاری زندگی اعم از اجاره بهای مسکن و خوراک پایین ترین نرخ های ممکن در اروپا به شمار می رود. تحصیل در اتریش این فرصت را در اختیار علاقه مندان به تحصیل قرار می دهد تا با کم ترین هزینه های ممکن در برترین مراکز آموزشی به تحصیل بپردازند.

مزایای تحصیل در اتریش,معایب تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریشنحوه درخواست برای تحصیل در اتریش در هر دانشگاه و دوره دارای الزامات ورودی متفاوت است

معایب تحصیل در اتریش

علی رغم نکات مثبت عنوان شده، تحصیل در هر کشور با معایبی همراه است. کشور اتریش از این قاعده مستثنی نیست. چالش احتمالی برای تحصیل در اتریش متناسب با شرایط افراد متفاوت می باشد. سه تا از بزرگ ترين معایب تحصیل در اتریش را به تفضیل مورد بررسی قرار می دهیم.

> آزمون های ورودی:

برای تحصیل در اتریش در بعضی از رشته های مرتبط با پیراپزشکی، موسیقی و تربیت بدنی، دانشجویان ملزم به شرکت در آزمون های ورودی می باشند. این نکته به این معناست که این گروه از دانشجویان در ابتدا برای ویزای توریستی اتریش اقدام کرده و بعد از قبولی در آزمون های مربوطه قادر خواهند بود پذیرش دانشگاه را دریافت نمایند.

> محدودیت زبان:

زبان آلمانی، زبان اصلی تحصیل در اتریش است و اغلب برنامه های تحصیلی ارائه شده مخصوصا در مقطع کارشناسی یا لیسانس در اتریش به زبان آلمانی می باشد. لذا دانشجویان برای تحصیل رشته مورد علاقه خود امکان دارد نیاز به ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل C1 را داشته باشند که با توجه به سختی زبان آلمانی یک عیب به شمار می آید. البته بعضی از دانشگاه های اتریشی در ابتدا برای پذیرش، مدرک زبان نمی خواهند و در عوض کلاس های آموزش زبان آلمانی را برگزار می کنند. البته دانشگاه های اتریش بعضی دروس را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی ارائه می کنند ولی تعداد آن ها محدود است. در کل علاوه بر تحصیل بدون تسلط بر زبان آلمانی، زندگی در اتریش سخت خواهد بود به دلیل آن که به صورت کلی مردم اتریش محافظه کارند و برقراری رابطه با آن ها راحت نیست.

تحصیل در اتریش,اتریش و تحصیل در اتریش,تحصیل در اتریش در مقطع لیسانسامکان دریافت ویزای همراه برای کل اعضای خانواده از مزایای تحصیل در اتریش است

> شرایط دشوار ورود:

دانشجویان برای تحصیل در اتریش ملزم به ارائه مدرک گواهی اشتغال به تحصیل و یا نامه عدم منع تحصیل برای دوره بالاتر می باشند. از همین رو دانشجویان در زمان تحصیل، نامه گواهی اشتغال به تحصیل را برای ورود به دانشگاه های اتریش از دانشگاه مبدا اخذ کرده و بهمراه دیگر مدارک برای روند دریافت پذیرش ارسال می نمایند. لازم بذکر است که دانشجویان دانشگاه آزاد با محدودیت برای انتخاب دانشگاه و اخذ پذیرش رو به رو می باشند. گواهی اشتغال به تحصیل از جانب دانشگاه آزاد مورد تائید دانشگاه های اتریش نمی باشد. دانشجویان این دانشگاه بعد از پایان تحصیل قادر خواهند بود برای ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت نمایند.

هزینه های زندگی و تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش هم چنان به صورت رایگان (با هزینه بسیار ناچیز) ارائه می شود. شرایط پرداخت هزینه های دانشگاه به صورت ترمی و دو بار در سال می باشد. هزینه های اجاره مسکن، خوراک، رفت و آمد، بیمه از هزینه هایی است که دانشجو ناگزیر به پرداخت آن در زمان تحصیل در اتریش می باشد. لازم بذکر است میزان هزینه های زندگی به سبک و محل زندگی دانشجو بستگی دارد.

اقامت پس از تحصیل در اتریش

زمانی که کشور اتریش را برای اقامت انتخاب می کنید و می خواهید از طریق قانونی وارد کشور شوید باید بدانید که مدت زمان مشخصی برای اقامت و تحصیل در اتریش دارید. بعد از پایان دوره ی تحصیلی در دانشگاه اتریش، انتخابهای متعددی در پیش رو دارید:

مقطع بالاتری را برای تحصیل در اتریش انتخاب کنید و بمانید یا تقاضای اقامت دائم کنید یا با شهروند اتریشی ازدواج کنید و بمانید یا به ادامه ی تحصیل بپردازید و هم زمان کار کنید و یا به کشور خود بازگردید.

برای افامت پس از تحصیل در اتریش، اگر مورد اول را انتخاب میکنید باید مجدداً به دانشگاه اتریش تقاضای تحصیل کنید، در امتحان ورودی شرکت کنید تا نام نویسی کنند و بتوانید نام خود را در دانشگاه اتریش ثبت کنید. بعد از نام نویسی باید مدارک را آماده نموده تا ویزای تحصیلی مجدد صادر شود و بتوانید مجدداً در این کشور اقامت کنید. اگر مورد دوم را انتخاب میکنید باید با توجه به شرایطی که دولت اتریش برایتان میگذارد عمل کنید. ابتدا باید از کشور اتریش خارج شده تقاضای اقامت موقت کنید و بعد از دریافت ویزا دوباره به کشور بازگردید. بعد از اتمام تاریخ انقضای اقامتتان می توانید تا ۵ سال اقامت دائم داشته باشید و بعد از ۱۰ سال تقاضای اخذ تابعیت شهروندی اتریش را کنید.

با این روش به آسانی می توانید تحصیل کنید کار کنید و درآمد خوبی داشته باشید و برای کشور اتریش هم از نظر فرهنگی هم اقتصادی سودمند باشید ولی باید به دولت اتریش وفادار باشید و قانون شکنی نکنید. از طریق ازدواج نیز می توانید بعد از پایان تحصیل در اتریش به مدت ۵ سال در این کشور بمانید و بعد تقاضای تابعیت کنید ولی در شرایطی که بتوانید از طریق بورسیه ی تحصیلی دوباره اقامت بگیرید هزینه ی تحصیلی رایگان میشود و حتی مکان اقامت شما نیز از سوی دولت مشخص میشود و امکان دارد رایگان باشد. در صورتی که برای هر سال تحصیلی ۸ ساعت در هر ترم درس خوانده باشید و نمرات شما کمتر از ۱۶ نشده باشد و مقالات علمی پژوهشی داشته باشید می توانید اقدام به تحصیل مجدد کنید.

تحصیل در اتریش فوق لیسانس,تحصیل در اتریش,هزینه تحصیل در اتریشدانشجویان برای تحصیل در اتریش ملزم به ارائه مدرک گواهی اشتغال به تحصیل می باشند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش