دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۱۰۰۰۲۴

راهنمای تحصیل و زندگی در سوئیس

تحصیل در سوئیس,مهاجرت تحصیلی,تحصیل در خارج از کشور

کشور سوئیس با توجه به شرایط رفاهی فوق العاده خود، شرایط مهاجرتی بسیار سختی نسبت به سایر کشور های دنیا دارا می باشد بنابراین شرایط تحصیل در سوئیس دشوار می باشد. کشور سوئیس با کمترین میزان جرم، جزء امن ترین کشور های دنیا محسوب می شود.

کشور سوئیس مناسب افرادی است که به صورت مقطعی و نه بصورت دائم قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپا را دارا می باشند. بیشتر بورسیه های تحصیلی کشور سوئیس در مقطع دکترا ارائه می شود ولیکن تعداد این بورسیه ها بسیار محدود است و شانس کمتری برای دریافت این بورسیه امکان پذیر است.

تحصیل قبل دانشگاهی کشور سوئیس

تحصیلات در کشور سوئیس از سن ۶ الی ۸ سالگی شروع می شود. مدت زمان این دوره تحصیلی ۸ تا ۹ سال می باشد. تحصیلات در این دوره به ۲ بخش ابتدایی و دبیرستان تقسیم می شود که مدت زمان دوره ابتدایی ۴ تا ۶ سال و طول مدت دوره ی دبیرستان ۳ تا ۵ سال می باشد. لازمه ورود به مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور سوئیس داشتن مدرک دیپلم می باشد.

تحصیل در مقطع لیسانس کشور سوئیس

مقطع لیسانس در کشور سوئیس ۴ ساله است افرادی که متقاضی ورود به این مقطع هستند می بایستی مدرک دیپلم را داشته باشند تا بتوانند در این دوره شرکت کنند. هم چنین این نکته حائز اهمیت است که دوره ۴ ساله لیسانس به زبان آلمانی و فرانسوی تدریس می شود و فرد متقاضی می بایستی مدرک زبان آلمانی B1 یا B2 را داشته باشد. که بهتر است در ایران این مدرک را کسب کرده و بعد به کشور سوئیس مهاجرت تحصیلی کند زیرا گذراندن دوره ی کالج زبان آلمانی و فرانسوی در کشور سوئیس دوره ای است که سفارت را در دادن ویزا به متقاضی متقاعد می کند و لذا جهت مراجعت به سفارت باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را ارائه کرد.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور سوئیس مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی را دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۲ تا ۱۵ فرانک به ازای هر ساعت می باشد. ماهانه دانشجویان برای کمک به هزینه های تحصیل خود حدود ۱۲۰۰ فرانک با کارهای ساده و خدماتی بدست می آورند.

هزینه های زندگی

دولت سوئیس با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۱۰ ساعت را داده است. آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۲۰ تا ۳۰ فرانک را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. شهرهای ژنو و زوریخ پرهزینه ترین شهرهای سوئیس می باشند که ماهانه حدود ۲۰۰۰ فرانک در ماه می باشد.

ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور سوئیس را داشته باشد قبل از رفتن به سوئیس و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در سوئیس است.کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور سوئیس مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان سوئیسی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل  ویزای تحصیلی  خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته نیز قابل ذکر است که گرفتن اقامت دائم در کشور سوئیس بسیار دشوار و طولانی است و افراد می بایست مدت زمان زیادی را در کشور سوئیس کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس سوئیسی را بگذرانند.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور سوئیس

سوئیس بدلیل آرامش منحصر به فرد این کشور و در ضمن کشوری امن که جایی مناسب برای زندگی می باشد متقاضیان زیادی را به خود جذب کرده است. بسیاری از علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نظیر دکترا کشور سوئیس را برای اتمام دوره فوق لیسانس خود انتخاب می کنند، چرا که ایشان می توانند شانس خود را جهت اخد بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا افزایش دهند. دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور سوئیس دو ساله است. این مقطع تحصیلی با پژوهش همراه است.

زبان تدریس

دروس دانشگاهی کشور سوئیس به سه صورت آلمانی وانگلیسی و فرانسوی تدریس می شوند.

وکلای موسسه مهاجرتی آریاناپارس، میتوانند شما را در راستای یافتن آموزشگاه های تدریس زبان سوئیسی ممتازی یاری رسانند.

 همان طور که در مطالب قبلی ذکر کردیم متقاضیان می توانند در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل کنند. افرادی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند می بایستی مدرک IELTS 6-6.5 را به دانشگاه ارائه دهند. علاقه مندانی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند اما مدرک ندارند نگران نباشند زیرا موسسه زبان آریانا پارس با داشتن دوره های فشرده زبان انگلیسی در مدت زمان محدود شما را به نتیجه دلخواهتان می رساند.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور سوئیس مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۲ تا ۱۵ فرانک به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه های زندگی

دولت سوئیس با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۲۰ ساعت را داده است. آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۲۰ تا ۳۰ فرانک را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. شهرهای ژنو و زوریخ پرهزینه ترین شهرهای سوئیس می باشند که ماهانه حدود ۲۰۰۰ فرانک در ماه می باشد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور سوئیس را داشته باشد قبل از رفتن به سوئیس و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در سوئیس است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور سوئیس مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به یکی از سه زبان کشور سوئیس مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی  خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور سوئیس بسیار دشوار و طولانی است و افراد می بایست مدت زمان زیادی را در کشور سوئیس کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس سوئیسی را بگذرانند.

تحصیل در مقطع دکترای کشور سوئیس

کشور سوئیس همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل، به دانش جویان در حال تحصیل در مقطع دکترا، توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان، شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره ی دکترا در این کشور فراهم آورده است.

بصورت کلی تحصیلات در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور سوئیس به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند، صورت می پذیرد.

تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور سوئیس می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور سوئیس می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور سوئیس برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند، حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا ۲ هزار دلار را مدنظر قرار می دهند، فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور سوئیس در پیش دارند.

در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور سوئیس فرد متقاضی می بایست پارامترهای ذیل را احراز نماید :

۱)در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر.

۲)اخد مدرک دال بر تسلط کافی و زبان انگلیسی (حداقل آیلتس  ۶.۵)

۳)جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.

۴)داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی، کتاب و …

۵)داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده، می توان در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید.

زبان تدریس

بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور سوئیس به  زبان انگلیسی  ارائه میشوند. موسسه آریانا پارس با توجه به تعداد زیاد پرونده های ارسالی به سفارت سوئیس و سابقه بسیار طولانی وکلای این موسسه در امر پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی کشور سوئیس، طول دوره ی یادگیری زبان سوئیسی برای افراد مبتدی حدودا ۶ تا ۱۰ ماه تخمین میزند.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور سوئیس مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع در آمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد. حال این سوال مطرح میگردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟ پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است. ولیکن تجربه ارزشمند وکلای موسسه مهاجرتی آریانا پارس مبین این مطلب است که فقط به دلیل ویژگی های شخصی متفاوتی ( مثل عدم وفق پذیری با محیط ، سطح ضعیف برقراری ارتباط و یا عوامل مشابه ) می باشد.

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در سوئیس برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۷۰۰  تا ۹۰۰ یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا،  رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع دکترا در کشور سوئیس می باشد .

arianaabroad.com
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام من كارشناسي حرفه اي تغذيه ورزشي خوندم دانشگاه علمي كاربردي،آياميتونم تورشته تغذيه در كشورسوييس پذيرش بگيرم؟مچكرم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش