سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۱۰۰۷۱

آشنایی با دانشگاه مونیخ و مدارک لازم برای ثبت نام در این دانشگاه

دانشگاه مونیخ,دانشگاه مونیخ آلمان,دانشگاه مونیخ کجاستدانشگاه مونیخ آلمان یک موسسه عالی آموزشی است
برای حمایت از کارآفرینان مبتدی، دانشگاهی تحت عنوان مونیخ تأسیس شد که این دانشگاه در نزد دانش آموزان بین المللی بعنوان یک دانشگاه خوب و با ارزش محسوب میشود. برنامه های اموزشی دانشگاه مونیخ در رشته های تحصیلی اش، بسیار استاندارد است.

دانشگاه مونیخ

دانشگاه مونیخ آلمان با نام دانشگاه lmu مونیخ به عنوان یک مؤسسه عالی اموزشی محسوب میشود. این دانشگاه برای نخستین بار در کشور آلمان در سال ۱۸۶۸ میلادی تاسیس و راه اندازی شد. سه دانشکده در دانشگاه مونیخ وجود دارد که در اماکن مختلف ایالت بایرن تاسیس شده اند.

اهداف دانشگاه مونیخ

اهداف دانشگاه مونیخ، بسیار متنوع است و کار آفرین بودن از مهم ترین اهدافش به شمار می رود. دانشگاه مونیخ، موفق به ایجاد شغل های بسیاری در سطح داخلی و بین المللی شده تا فارغ التحصیلانش در این مشاغل، کار کنند. این دانشگاه قصد داشته که به عنوان عضو ثابت انجمن TU9 انتخاب شود.

شرایط پذیرش دانشگاه مونیخ

کالج مونیخ برای پذیرش در رشته های تحصیلی خود، شرایط خاصی را ارائه داده است. شرط پذیرش داوطلبان در بعضی از رشته های دانشگاه مونیخ اینست که ابتدا در ازمون های ورودی شرکت کنند و زمانی از دانشگاه پذیرش بگیرند که نمره قبولی آزمون را دریافت کرده اند. متقاضیان تحصیل در دانشگاه مونیخ باید مدرک زبان انگلیسی و آلمانی را علاوه بر تمامی مدارک آخرین دوره تحصیلی خود به کالج مونیخ تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه مونیخ

مدارکی که برای پذیرش در دانشگاه مونیخ نیاز است؛ عبارتست از:

- ارائه تمامی مدارک هویتی

- پاسپورت به اعتبار ۶ ماه

- تمکن مالی

- نامه پذیرش از طرف دانشگاه

- آخرین مدارک تحصیلی بهمراه ریز نمرات و ترجمه دقیق آن ها

- دو قطعه عکس

- ارائه مدرک زبان ایلتس با نمره ۶

زبان تحصیلی در دانشگاه مونیخ

زبان تدریس بیشتر رشته های دانشگاه مونیخ به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد. دانشجویان این دانشگاه، درصورت تحصیل به زبان آلمانی نباید شهریه ای بپردازند ولی درصورت تحصیل به زبان انگلیسی، ملزم به پرداخت شهریه هستند. بنابراین یکی از شروط ادامه تحصیل در دانشگاه مونیخ، تسلط به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

دانشگاه مونیخ آلمان,مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه مونیخ,دانشگاه مونیخ کجاستدانشگاه مونیخ اهداف زیادی داشته و از مهم ترین آن کار آفرین بودن است

دانشکده ها و رشته های دانشگاه مونیخ

دانشگاه های مونیخ عبارت اند از:

از دانشکده های دانشگاه مونیخ می توان به معماری، مهندسی عمران، علوم مهندسی، محیط زیست ، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، انفورماتیک علوم زیستی، ریاضیات، علوم ورزشی، مهندسی مکانیک، مدیریت، دارو، فیزیک و علوم بهداشتی اشاره کرد. البته در دانشگاه Imu مونیخ، رشته های تحصیلی زیادی تدریس میشود ولی صرفا بعضی از آن ها محبوب هستند و موجب جذب دانشجویان بین المللی زیادی به خود شده اند.

دانشگاه های مونیخ دارای رشته های ریاضیات، علوم بالینی، مهندسی مکانیک، علوم بهداشتی، علوم شیمی و علوم زیستی، فیزیک، مهندسی برق، مهندسی زیست، مهندسی کامپیوتر، معماری و مدیریت انسانی می باشد.

دوره های آموزشی دانشگاه مونیخ

تدریس در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه مونیخ امکانپذیر است. برای این که در هر مقطعی تحصیل کنید باید شرایط خاصی داشته باشید و طول دوره ی تحصیل در هر مقطعی متفاوت است.

>> دوره کارشناسی:

اولین شرط تحصیل در دانشگاه مونیخ در مقطع کارشناسی، کشف رشته ی دلخواهتان می باشد. از شروط تحصیل در برخی از رشته های این دانشگاه میتوان به داشتن معدل خاص، گذراندن مصاحبه و یا ازمون اشاره کرد. همچنین شما باید بتوانید برای دوره ی درخواست داده شده ی خود، مهارت زبانیتان را ثابت کنید. مدارک موردنیاز شما بسته به برنامه، تفاوت دارد ولی در هر حال، تائید مدرک دیپلم شما توسط آلمان الزامیست. شما باید برای تحصیل در دانشگاه مونیخ، تمام اسنادی که به دوران تحصیلتان مربوط میشود را ارائه کنید. از دیگر مدارک موردنیاز برای تحصیل در دانشگاه مونیخ در مقطع کارشناسی می توان به داشتن رزومه و اثبات کار داوطلبانه و یا کارآموزی اشاره کرد. چنانچه شما دارای انگیزه نامه قوی و مقالات معتبر باشید؛ تأثير به سزایی در پذیرش شما دارد. در این مقطع تحصیلی، اکثر دوره ها بمدت ۸ ترم ارائه می شود درحالیکه بقیه ی آن ها بمدت ۶ ترم می باشد. درواقع تحصیل در دانشگاه مونیخ در مقطع کارشناسی باتوجه به رشته ی موردنظر ، بین ۳ تا ۴ سال، زمان میبرد. این مقطع تحصیلی به دو زبان تحصیل انگلیسی و آلمانی تدریس میشود.

>> دوره کارشناسی ارشد:

طول دوره ی تحصیل در دانشگاه مونیخ در دوره کارشناسی ارشد بمدت ۲ سال میباشد که دانشجویان باید بتوانند در طول این مدت، پایان نامه خود را ارائه دهند. بیشتر دروسی که در این مقطع تحصیلی، ارائه شده به صورت تخصصی می باشد. گرایش رشته هادر دوره کارشناسی ارشد، مشخص می شود.

>> دوره دکترا:

دوره دکترا در دانشگاه مونیخ، متشکل از دستیار دکترا، دکترا در قالب طرح تعاون، دکترا با بورس تحصیلی آلمان، دکترا به صورت مهمان، دوره اماده سازی دکترا می باشد. بطور کلی شما باید استاد راهنما یا سوپروایزر داشته باشید تا در این مقطع پذیرفته شوید. شما در این مقطع به صورت سنتی، تحت نظر ۱ یا ۲ استاد راهنما پروژه ی خود را انجام می دهید ولی نوعی از دکترای کاربردی در قالب تعاون تعریف شده که چندین دانشجو پژوهش خود را بر روی یک موضوع واحد انجام می دهند.

سطح زبان شما باید برای تحصیل در دانشگاه مونیخ در دوره دکترا قوی باشد؛ همچنین شما مجوز تحصیل به زبان انگلیسی در این مقطع را دارید. برای جلب نظر اساتید به منظور اخذ پذیرش، بهتر است که مدارکی نظیر تائیدیه مدارک تحصیلی شما، داشتن مقالات معتبر، رزومه علمی قوی، انگیزه نامه را داشته باشید. تحصیل با بورسیه در این مقطع باتوجه بنظر استاد و یا رزومه برای شما امکان پذیر است. تحصیل در دانشگاه مونیخ در مقطع دکترا بمدت ۳ تا ۴ سال، زمان میبرد که در این دوره بیشتر دانشجویان باید قادر به نوشتن کتاب باشند.

رشته های دانشگاه مونیخ,دانشگاه مونیخ,شرایط پذیرش دانشگاه مونیخدانشگاه مونیخ در سطح داخلی و بین المللی شغل های زیادی را ایجاد کرده است

بورسیه های تحصیلی دانشگاه مونیخ

سازمان های جهانی و یا سازمان های منطقه ای، وظیفه ی تامین بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان را بر عهده دارند. یکی از دانشگاه های اعطا کننده کمک هزینه تحصیل، دانشگاه مونیخ آلمان میباشد که به دانشجویان، جوایز برجسته ای می دهد. دانشجویان برجسته و نمره اول برای اخذ بورسیه و استفاده از آن بطور خودکار از سمت دانشگاه، انتخاب میشوند. بعضی از بورسیه های تحصیلی دانشگاه مونیخ عبارتست از:

* بورسیه تحصیلی Friedrich

* بورسیه تحصیلی پایداری

* بورسیه تحصیلی بنیاد فردریش نائوفی

وضعیت کار دانشجویی در دانشگاه مونیخ

دانشگاه مونیخ، کار دانشجویی را به منظور کمک هزینه زندگی برای دانشجویانش فراهم کرده است. دانشجویان بین المللی میتوانند به مدت ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته با دریافت اجازه از شورای دانشگاه به انجام کار دانشجویی مشغول شوند.

امکانات تفریحی و ورزشی دانشگاه مونیخ

دانشگاه مونیخ به خاطر امکانات زیادش از دانشگاه های معروف اروپا به شمار میرود که از امکانات آن برای تمامی رشته های ورزشی می توان به سالن های ورزشی سر پوشیده و باز اشاره کرد. یکی از دیگر امکانات این دانشگاه، زمین فوتبال چمن مصنوعی و استخر شنا می باشد.

ددلاین و آخرین مهلت ثبت نام در دانشگاه مونیخ

دانشجویان بین المللی که میخواهند در دانشگاه مونیخ، تحصیل کنند؛ باید جهت ثبت نام در زمان مشخص شده اقدام نمایند. در ادامه با مراحل ثبت نام پذیرش در دانشگاه مونیخ اشنا شوید:

- دانشجویان باید فرم آنلاین جهت درخواست تحصیل در دانشگاه مونیخ را تکمیل و تایید کنند.

- دانشجویان بین المللی موظفند که از طریق ایمیل، مدارک و اسناد لازم را ارسال کنند.

- دانشجویان متقاضی تحصیل در دانشگاه مونیخ باید هزینه ترم مربوطه را بپردازند.

در زمان ثبت نام در دانشگاه مونیخ این نکته را در نظر بگیرید که زمان شروع ترم های دانشگاه مونیخ ممکن است که با یکدیگر فرق داشته باشد.

شرایط پذیرش دانشگاه مونیخ,دانشگاه مونیخ آلمان,زبان تحصیلی در دانشگاه مونیخدانشگاه مونیخ بیشتر رشته های خود را به دو زبان انگلیسی و آلمانی ارائه می کند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش