به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، به استناد اساسنامه این دانشگاه ، صدور حکم رئیس دانشگاه منوط به تصویب هیات امناء و تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است. هیات امنای دانشگاه صدا و سیما در آخرین جلسه خود انتصاب اسفندیاری به ریاست دانشگاه را تصویب کرده بود.
شهاب اسفندیاری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ از سوی علی عسکری به عنوان سرپرست دانشگاه صدا و سیما منصوب شده بود.
امروز آخرین مهلت ثبت نام آزمون صلاحیت تدریس دانشگاه علمی کاربردی
ثبت نام برای آزمون تعیین صلاحیت تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۹ خردادماه آغاز شده و امروز (یکشنبه ۴ تیرماه) پایان می یابد. این فراخوان ویژه استان تهران است و متقاضیان برای ثبت نام در آزمون باید به پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.
تمامی متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی آزمون و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، نسبت به ثبتنام در این آزمون اقدام کنند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این فراخوان تنها مختص متقاضیان استان تهران است.
تبدیل نظریه های کرسی های تخصصی به کتاب در دانشگاه امام صادق (ع)
معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) از عقد قرارداد با ارائه دهندگان کرسی های تخصصی جهت چاپ و انتشار خروجی حاصل از نظریه ارائه شده در قالب کتاب خبر داد.
به گزارش شورای عالی انقلاب فرهنگی، عادل پیغامی درباره جایگاه و اهمیت دانشگاه امام صادق (ع) در پویایی کرسیهای نظریه پردازی و ترویجی گفت: با گذشت بیش از یک دهه از فعالیت دبیرخانه هیات حمایت از کرسیها و حضور پررنگ دانشگاههای بزرگ و معتبر کشور شاهد به ثمر رسیدن نزدیک به سی نظریه در حوزه علوم انسانی، معارف دینی، هنر و معماری بودهایم.
وی ادامه داد: در این میان دانشگاه امام صادق که پایه و اساس آن بر مبنای نگرش تلفیقی و جمع حوزه معارف اسلامی و علوم انسانی شکل گرفته است و از طرف دیگر نقش مرجعیت علمی در علوم انسانی اسلامی را در بین دانشگاههای کشور برعهده دارد توانسته با استفاده از توان مضاعف اساتید این دانشگاه و با برگزاری کرسیهای ترویجی با عناوین مختلف موضوعات گوناگونی را در حوزه علوم انسانی و دینی به بحث و نقد بگذارد و نشاط علمی را رونق دهد.
دبیر کمیتههای دستگاهی کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره حوزه علوم انسانی و معارف دینی دانشگاه امام صادق (ع) افزود: با این حال در سال جاری در تلاشیم تا با استفاده از راهکارهای گوناگون براین پویایی و نشاط علمی بیافزاییم.
وی درباره اینکه در زمینه بسط، ترویج و حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه چه گام های اجرایی برداشته شده است افزود: یکی از اقدامات مثبتی که انجام داده ایم راه اندازی دفتر کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره بوده است که این مرکز از سال ۹۳ تاکنون بیش از۵۰ جلسه کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره به همت اساتید و اعضای هیات علمی فعال دانشگاه برگزار شده است.
دبیر کمیتههای دستگاهی کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره حوزه علوم انسانی و معارف دینی دانشگاه امام صادق (ع) افزود: از طرف دیگر از اواسط سال ۹۴ دانشگاه امام صادق علیه السلام موفق به تشکیل کمیته دستگاهی و تدوین آئین نامه داخلی و بومی کمیته دستگاهی کرسیهای نظریه پردازی نقد و مناظره شد. از زمان تشکیل این کمیته تا کنون به طور مستمر و با حضور اکثریت اعضا جلسات بسیار زیادی برگزار شد که عمدتا با هدف برنامه ریزی، سیاستگذاری و نظارت بر روند اجرایی برگزاری کرسی ها و بررسی و تصویب موضوعات، تعیین و معرفی ناقدان و داوران کرسی ها اعضا بوده است.
وی ادامه داد: ضمن اینکه دانشگاه امام صادق (ع) در مجمع و شورای راهبردی هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره نیز عضویت دارد و عمدتا در فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری های این نهاد نقش موثری ایفا میکند.
پیغامی خاطرنشان کرد: همچنین کمیته دستگاهی و دفتر نظریه پردازی دانشگاه اقدام به پیگیری به صدور گواهی تایید کرسی ترویجی برای دبیران علمی کرسی ها، ناقدان و ارائه دهندگان مبادرت میکند. وی ادامه داد: همچنین از برنامه های آینده کمیته دستگاهی دانشگاه امام صادق (ع) تسهیل در روند اجرایی کرسی های تخصصی، فعال سازی جریان دستیار پژوهشی جهت تسهیل روند اجرایی برگزاری کرسی ها و عقد قرارداد با ارائه دهندگان کرسی های تخصصی جهت چاپ و انتشار خروجی حاصل از نظریه ارائه شده در قالب کتاب است.
- 14
- 3