دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۰۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۰۹۰
تاپ طنز

بسته‌های سورپرایزی جدید در راه است!

وزير جوان دولت يک جوري خبر رساند و مژده داد که تا پنجشنبه منتظر سورپرايز باشيد که از آن روز، هر وقت به خانه رسيدم، منتظر بودم ناگهان چراغ‌ها روشن شود و ايشان با کيک در حالي‌که بقيه فشفشه در دست دارند و آهنگ «عزيزم هديه من برات يه دنيا عشقه!» پخش مي‌شود به استقبالم بيايند و بعد من بگويم تولدم الان نيست و سورپرايزشان را خراب کنم.

ماجرا از اين قرار است که وزير جوان قول داده بود روز پنجشنبه ما را سورپرايزکند، بعد اعلام کردند که مي‌خواهند پست پلاس را راه بيندازند که نامه‌ها را از اين به بعد با پهباد و اينها براي يکديگر ارسال کنيم.

باور کنيد رابطه ما با دولت يک رابطه عجيبي شده است. مي‌گويند مي‌خواهيم يک خبر خوش به مردم بدهيم، مي‌ترسيم! مي‌گويند مي‌خواهيم سورپرايزتان کنيم، مي‌ترسيم! اصلا هرتصميمي مي‌گيرند، ما مي‌ترسيم! اصلا هيچ تصميمي هم نمي‌گيرند، مي‌ترسيم! حرف مي‌زنند، مي‌ترسيم! حرف نمي‌زنند، بيشتر مي‌ترسيم! کار مي‌کنند، مي‌ترسيم! کار نمي‌کنند، مي‌ترسيم! راست مي‌روند، مي‌ترسيم، چپ مي‌روند حالا کمتر اما باز هم مي‌ترسيم!

همين امروز صبح که از خواب بيدار شدم با خودم فکر کردم که وزير جوان که اينجوري سورپرايز مي‌کند، رئيس دولت که با شنيدن افزايش قيمت بنزين سورپرايز مي‌شود، آنوقت همين وزير جوان از صحبت‌هاي کسي که با افزايش قيمت بنزين که خودش جزو دستوردهندگانش بوده سورپرايز مي‌شود، يادداشت‌برداري مي‌کند! ديگر از بقيه چه توقعي مي‌توان داشت؟ در همين راستا (يعني راستاي فکر کردن‌هايم!) با خودم فکر کردم که اگر بقيه وزارتخانه‌ها و نهادها و سازمان‌ها اعم از موازي، غير موازي، خيلي موازي، کمي موازي، لطفا موازي و... بخواهند ما را سورپرايز کنند، سورپرايزشان چه خواهد بود؟ چون وزير جوان در مورد سورپرايزشان نوشتند: «انتقال سريع دارو به بيمارستان‌ها، جزيره‌ها، سورپرايز کردن يکديگر و... از جمله کارهايي است که از اين به بعد در اختيار شما خواهد بود.

در حال حاضر کشورهاي کمي در دنيا هستند که اين کار را کرده‌اند». وزارت بهداشت در راستاي طرح سورپرايز پزشکي اين وزارتخانه اعلام کرد: «جا گذاشتن قطعي و حتمي پنس داخل معده بيمار، ارسال شلغم و شوربا به جاي دارو که يک چيز غربي است و... از جمله کارهايي است که از اين به بعد در اختيار شما خواهد بود که عمرا هيچ کشور ديگري در دنيا از اين کارها انجام بدهد!» يک مسئول که فرزندش خارج از کشور زندگي مي‌کند، پس از سورپرايز کردن مردم درکمپين «فرزندت کجاست؟» اعلام کرد: «ارسال فرزندان ديگرم به کشورهاي خارجي بدون اينکه مردم متوجه بشوند، عبور و مرور با خودروهاي داخلي در ملاء عام و عبور و مرور با خودروهاي خارجي در ملاء خاص و... از جمله کارهايي است که از اين به بعد در اختيار شما خواهد بود که عمرا هيچ مسئول ديگري در دنيا چنين چيزي به فکرش برسد!»

يک مسئول موازي هم پس از ارائه طرح سورپرايز خودش گفت: «من براي اينکه دوست دارم متفاوت باشم، چون متفاوت هستم! يه طرح گذاشتم که خودم خودم رو سورپرايز کنم. همونطور که خودم با استعفاي خود موافقت مي‌کنم، با ترفيع و تشويق و پاداش خودم موافقت مي‌کنم، بهتر است که خودم هم خودم را سورپرايز کنم، کس نکند سورپرايز من، جز ناخن انگشت من!» يکي از مختلسان گرامي هم از داخل زندان گفت: «حالا که بساط سورپرايز کردن پهنه، بايد اعلام کنم که رقم اختلاس من به ريال بود که اشتباه بود، اون عدد رو به دلار کنيد و خيرش را ببينيد!» يک مختلس ديگر که مدتي است از کشور گريخته و در کانادا ماکاروني مي‌خرد و مي‌خورد هم در راستاي سورپرايز ملت اعلام کرد: «در واقع اين من نيستم که همسايه سلن‌ديون هستم، سلن‌ديون همسايه ماست. ميدونم اين دو تا جمله با هم فرقي نداشتم، ميدونم سورپرايز هم نشديد، فقط خواستم دلتون رو بسوزونم!»

همچنين يک نفر ديگر از عزيزان اعلام کرد که معني سورپرايز را نمي‌دانم، اما به‌نظر خارجي مي‌آيد و سورپرايز خودتان هستيد. يکي از نماينده‌هاي مجلس که سرانه صحبت کردنش از ترازوي هديه هم کمتر است در راستاي اين سورپرايز کردن‌ها چيزي نگفت. در پايان اصغر فرهادي در مورد سورپرايز کردن مردم گفت: «مقوله سورپرايز خيلي...» و پايانش را باز گذاشت!

فریور خراباتی

armanmeli.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش