دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۳ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۳۲۸
تاپ طنز

دهانت را می‌بویند مبادا کیک خورده باشی!

تا همين چند روز پيش همه از کسي که موهايش را کوتاه کرده، خانمي که صحبت نمي‌کند، نيسان آبي و سورپرايزهاي آذري‌جهرمي مي‌ترسيدند الان از کيک و کلوچه هم بايد بترسيم! ماجرا از اين قرار است که چند روزي مي‌‌شود که عکس‌هايي در فضاي مجازي و گروه‌هاي خانوادگي در واتساپ و تلگرام دست‌به‌دست مي‌‌شود که کيک‌ها و بيسکوئيت‌هايي را نشان مي‌‌دهد که درون‌شان قرص و کپسول است.

در همين رابطه حسن ضياءالدين مديرکل سلامت و تندرستي وزارت آموزش و پرورش به خبرگزاري فارس گفته: «گزارش‌هايي از استان‌هاي هرمزگان، سيستان و بلوچستان و آذربايجان غربي به ما رسيده که در داخل خوراکي‌ها قرص‌هايي از جمله استامينوفن، آنتي‌هيستامين و رانيتدين بوده و ما اين گزارش‌ها را در نامه‌اي به وزارت بهداشت اعلام کرديم». ببينيد هرکس که متولي اين امر بوده، شايد قصد و نيت خير داشته است. با خودش گفته فصل، فصل سرماست و چه ايرادي دارد بچه‌هاي مردم همين‌طوري که کيک‌ مي‌خورند يک استامينوفن هم وارد معده‌شان بشود و سرما نخورند؟ يکسري از اين خوراکي‌ها هم واقعا براي معده و روده مضر هستند پس چه بهتر که همراه‌شان رانيتيدن هم به مردم بدهيم! در واقع طرح پيشگيري از معده درد از مبدا را کسي که اين کار را انجام داده، مدنظر قرار داده است. يک محور ديگر هم اين اتفاق دارد که ظاهرا قرار است داخل برخي از مواد خوراکي هر چيزي که به دردمان نمي‌خورد بريزيم.

اگر کار را دست مادرها بسپارند که هيچ بعيد نيست پس‌فردا پوليور و کاپشن ملت را هم داخل کيک‌ها پيدا کنيم. چون دور ريختن چيزهايي که ما هنوز لازم‌شان داريم اما مادرهاي‌مان فکر مي‌‌کنند ديگر به درد نمي‌خورند، در تخصص اين عزيزان است. يعني تصور‌ کنيد کيک مي‌‌خريد و وقتي آن را باز مي‌کنيد ناگهان به برادرتان مي‌‌گوييد: «مجيد؟ اين پيژامه بابا نيست توي اين کيکه؟» بعد مسئولان همين‌طوري که با دست روي پيشاني‌شان مي‌زنند و با خودشان مي‌‌گويند: «لعنت بهش! چرا اين کار به فکر خودمون نرسيد؟» توي کيک‌هاي صادراتي، آقازاده‌هاي‌شان را جاساز مي‌کنند يا مفسدان اقتصادي خودشان را داخل بيسکوئيت جاساز مي‌‌کنند و يک نفر در آلمان يک بيسکوئيت ايراني باز مي‌‌کند، يکهو مي‌‌بيند که مثلا ش.ش.س.جيم يا چند حرف الفباي زبان فارسي از داخل آن بيرون مي‌پرد.

خلاقيت ايراني جماعت را دست‌کم نگيريد. استاد اول اينجور کارها هستيم، يعني آنچه به فکر موجودات فضايي و هوش مصنوعي نمي‌رسد، در تخصص ماست. در رابطه با همين مساله قرص و کيک؛ پليس مبارزه با موادمخدر به فارس گفته: «عکس انتشار‌يافته مربوط به قرص‌هاي اکستازي است که از سنوات گذشته نيز به صورت غيرمجاز در بين مصرف‌کنندگان وجود داشته است». يعني داخل کيکي که قيمتش نهايتا دو هزار تومان است، قرص اکس مي‌‌گذارند؟ اين کيک‌ها و اين قرص‌ها چقدر پاي فروشنده در‌مي‌‌آيد که روي هم دو هزار تومان آن را مي‌‌فروشند.

يعني اگر واقعيت داشته باشد، پس فردا که بيسکوئيت باز مي‌‌کنيم قبلش بايد بگوييم: «به سلامتي جمع؟» و بعد آن را بخوريم؟ يعني قاچاقچي مي‌‌خواهند زورکي ما شاد باشيم و الکي بخنديم؟ باور کنيد مي‌ترسم پس فردا کيک بخورم و همين‌طور که توي خانه کف دست‌هايم را به هم مي‌مالم، به پدرم بگويم: «من مگسم! من مگسم! من مگسم! الان بال مي‌‌زنم ميام روي دماغت مي‌شينم و نمي‌ذارم بخوابي!» باور کنيد استرس گرفتيم اصلا. پس فردا دهان‌مان را نبويند که مبادا کيک خورده باشيم؟ يا ماشين‌مان را نگاه نکنند و بگويند: «کيکم که همراهت داري!» چرا واقعا ما محکوم به تحمل رنج اضطراب و نگراني هستيم؟ تا اينجا هر چيزي گفتيم که شوخي نبوده اما خيلي خيلي جدي بخواهم صحبت کنم، واقعا اين چه وضعش است. ما يک فاميل داريم که يکسري دوست دارد اخبار سري شرکت‌هاي مواد غذايي را به او مي‌‌دهند و او هم کاملا جدي و راسخ توي جمع‌هاي خانوادگي اين اخبار را در اختيار ما مي‌‌گذارد. بعد شام که دعوتش مي‌‌کنيم و از همان مواد خوراکي هم در آن استفاده مي‌‌کنيم، بايد با تير بزنيمش تا از سر سفره بلند شود. الان اين وضعيت براي او هم قابل درک نيست‌. کيک؟ ! رانيتيدين؟ اکستازي؟ ! شيب؟ بام؟ جنگل؟

فریور خراباتی

armanmeli.ir
  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش