دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۲۰۰۱۳

روش های مختلف تهاجی و غیرتهاجمی برای زاویه دهی به فک

زاویه دهی فک,زاویه دهی به فک با ورزشزاویه دهی فک
یکی از مهمترین ویژگی هایی که سبب زیبایی چهره می شود بدون شک داشتن فکی زیبا است. روش های مختلفی وجود دارد که خصوصیات آن را به ملاک های زیبایی نزدیک می کند. در ادامه این مطلب سرپوش به برخی از این روش ها اشاره می شود.

زاویه سازی فک:

با بالارفتن سن تراکم استخوان کاهش پیدا می کند و این کاملا طبیعی خواهد بود که استخوان فک نیز تحت تاثیر این موضوع قرار بگیرد. به دنبال تغییرات هورمونی که خانم ها در سنین یائسگی پیدا می کند این موضوع در بانوان شیوع بیشتری دارد. در برخی از افراد سلول های چربی در قسمت چانه تجمع پیدا می کنند و در نهایت باعث تاثیرات منفی بر چهره می شوند. در این شرایط می توان با تزریق ژل، فیلر، نخ، روش های جراحی یا حرکات ورزشی این مشکل را برطرف کرد. 

زاویه دهی به فک با ورزش:

زاویه سازی فک با ورزش یکی از ساده ترین روش هایی است که می تواند به صورت شما زاویه خاصی دهد. عضله صورت و گردن تاثیر مستقیمی بر زاویه فک شما خواهد گذاشت. با انجام ورزش های مناسب می توانید به گونه روی عضلات صورت تاثیر بگذارید و حالت چهره را عوض کرد. 

عضله های گردن شامل عضلات زیر است:

- عضله پلاتیسما

- عضله جناغی-چنبری-پستانی

- ماهیچه اسکالن

- ماهیچه میلوهیویید

این عضلات گردن شما را می سازند و قوی یا ضعیف بودن گردن به این عضلات بستگی خواهند داشت. به طورکلی عضلات به دو گروه تقسیم می شوند؛ جونده و حالت دهنده هر کدام از این دسته بندی ها دارای چندین عضله هستند. عضلات حالت دهنده همان ماهیچه هایی اند که در اخم کردن، خندیدن و... دخالت می کنند و همین عضلات هم هستند که زاویه های صورت را شکل می دهند. 

عضلات جونده در جویدن غذا نقش ایفا می کنند که منقبض شدن بیش از اندازه آنها تحت تاثیر برخی از موارد از جمله دندان قروچه موجب بدشکل شدن زوایا و حالات فک خواهد شد. 

در ادامه به چند حرکت ساده ورزشی اشاره می شود که شما می توانید از طریق آنها ماهیچه های گردن و صورت را تقویت کرده و زاویه فک مناسب تری داشته باشید. 

باید توجه داشته باشید که تمامی ورزش هایی که در ادامه آورده می شوند درصورتی که تا ۲ هفته با انجام ورزش درد داشتید همانجا از ادامه آن منصرف شوید زیرا حرکت اشتباهی را انجام داده اید یا عضلات بسیار ضعیفی دارید که ادامه دادن تمرین موجب وارد شدن آسیب به آنها می شود. 

زاویه دهی فک,زاویه دهی فک با روش های مختلف زاویه دهی فک با روش های مختلف

تمرین اول:

در ابتدا باید دراز بکشید به طوری که شانه ها کاملا روی زمین قرار بگیرند و از زمین بلند نشوند. چانه را به سمت گردن خم کرده و بعد از آن سر را تا ۵ سانتی متر از زمین جدا کنید. زمان انجام تمرین می توانید زبان را به سقف دهان فشار دهید تا تاثیر بیشتری روی عضلات گردن بگذارد این حرکت را در ۳ ست ۱۰ تایی انجام دهید. 

سعی داشته باشید زمان بیشتری را برای انجام این حرکت اختصاص دهید و از انجام سریع آن خودداری کنید زیرا عضلات گردن غالبا ضعیف هستند و با ورزش سنگین فشار زیادی متحمل خواهند شد در نتیجه سبب درد و ناراحتی در ناحیه می شود. 

تمرین دوم:

باید به صورت نشسته این حرکت را انجام دهید، زبان را پشت دندان های بالایی قرار داده و سپس به سمت جلو فشار وارد کنید به صورتی که تمام سقف دهان شما را پوشش دهد. حالا شروع به صدا درآوردن کنید تا لرزشی در زبان شما ایجاد شود. 

این حرکت برای تقویت عضلات زیرچانه است که نقش اساسی در زاویه سازی فک ایفا می کنند. این تمرین را نیز در ۳ ست ۱۰ تایی انجام دهید. 

تمرین سوم:

این حرکت را باید به صورت نشسته انجام دهید، به صورت کاملا عادی بنشینید و سعی کنید تا فک پاینی و چانه خود را به سمت بیرون بکشانید، سپس لب پایینی را بلند کنید. این حرکت بسیار موثر است و عضلات گردن و صورت را بسیار تحت تاثیر قرار می دهد. 

برای انجام هر مرتبه از حرکت ۵ ثانیه زمان نیاز دارید و باید تمرین را در ۳ ست ۱۰ تایی انجام دهید. 

تمرین چهارم:

در حالت نشسته باشید به صورتی که دهان بسته باشد و فک پایین را به ست راست و چپ حرکت دهید این کار برای خوش فرک شدن عضلات صورت بسیار موثر خواهد بود. 

میتوانید در طول روز چندین بار این حرکت را انجام بدهید

تمرین پنجم:

این حرکت را می توانید هم به صورت خوابیده و هم نشسته انجام دهید. دستان را به سمت عقب خم کنید تا جایی که کشیدگی و انقباض را در عضلات گردن احساس کنیدو سپس به حالت اولیه برگشته و این حرکت را در طول روز به صورت مکرر تکرار کنید تا چین و چروک های گردن از بین برود. 

تمرین ششم:

همانگونه که نشسته اید دهان را باز کرده و به صورت O  حالت دهید سپس حرف E  را تکرار کرده و به صورت پیوسته این کار را انجام دهید، توجه کنید تا وقفه ای بین انجام این حرکت ایجاد نشود. 

این حرکت را در ۳ ست ده تایی انجام دهید تا عضلات دور لب و دهان شما تقویت شوند. 

ماساژ صورت برای زاویه فک:

علاوه بر ورزش هایی که برای ایجاد زاویه فک پیشنهاد می شوند شما می توانید با ماساژهای مخصوصی هم از شر چربی های اضافی خلاص شوید و کمک زیادی به زاویه دار شدن فک و صورت کند. 

ماساژ غبغب و گونه : از این ماساژ در جوان سازی پوست و از بین بردن چربی و درنهایت زاویه سازی استفاده می شود. برای ماساژ می توانید از کرم استفاده کنید زیرا اگر بدون کرم این کار را انجام دهید دچار افتادگی پوست می شود. 

به اندازه یک نخود کرم را به ناحیه غبغب بزنید و آن را به سمت بالا ماساژ دهید. برای اینگونه ماساژها از گونه به سمت گوش ها کشش را انجام دهید. حدود ۱۵ دقیقه در روز برای این ماساژ زمان بگذارید. 

زاویه دهی فک,زاویه دهی به فک با ماساژزاویه دهی به فک با ماساژ

تزریق فیلر برای زاویه دار کردن صورت:

فیلر یا ژل های تزریقی قابل جذب غالبا از جنس هیالورونیک اسید هستند و در بافت کلاژن طبیعی بدن یافت می شوند. برخی از فیلرها به جای هیالورونیک اسید دارای هیدروکسی آپاتیت کلسیم هستند که از جنس استخوان طبیعی می باشند و ماندگاری بسیار بیشتری نسبت سایرین دارند، استفاده از این گونه فیلرها برای حالت دهی در قسمت های استخوانی مانند زاویه فک و چانه مطلوب تر خواهد بود.  

زاویه سازی صورت با استفاده از فیلرها روشی مناسب است که کاملا به صورت سرپایی انجام می شود و به راحتی در مطب ها قابل انجام است، به زمان زیادی احتیاج ندارد و آثار آن بلافاصله بعد از انجام قابل مشاهده خواهد بود البته ماندگاری طولانی ندارد. بسته به نوع و برندی که فیلر دارد ماندگاری آن می تواند بین ۹ تا ۱۸ ماه متغیر باشد. 

اشکال عمده ای که فیلرها دارند این است که اگر FDA آمریکا و یا CE اروپا را داشته باشند قیمت بسیاری زیادی دارند و به صورت استاندارد با حجم معمولا یک سی سی هستند به همین دلیل برای زاویه سازی به حجم بالایی نیاز خواهد بود پس بسیار پرهزینه هستند. به علاوه مانند سایر اقدامات زیبایی اگر به صورت اصولی انجام نشوند منجر به نتایچ نامطلوب خواهند شد.  

همانطور که پیش از این اشاره کردیم زاویه سازی فک با استفاده از فیلرها روشی بسیار مفید و موثر است به شرطی که یک پزشک با مهارت کافی این کار را انجام دهد. 

تزریق چربی برای زاویه دار کردن صورت:

در این روش با استفاده از چربی زاویه سازی صورت می گیرد که غالبا از چربی های ناحیه شکم، پهلو یا ران استفاده می شود این کار با استفاده از بی حسی موضعی انجام می شود. نکته ای که در رابطه با زاویه سازی از طریق چربی باید مورد توجه باشد میزان ماندگاری چربی است. این چربی برخلاف فیلرها مدت زمان بیشتری باقی می ماند، باوجودی که ۵۰ تا ۷۰ درصد از چربی در مدت یکسال جذب خواهد شد ولی چون سلول های زنده قابلیت تکثیر دارند باقی مانده آن تا سالها و گاهی تا آخر عمر می ماند. 

تزیق چربی علاوه بر اینکه به تسلط و مهارت علمی نیاز دارد باید فرد دید زیبایی شناختی هم داشته باشد تا بتواند کاری هنرمندانه ایجاد کند. چربی باید به صورت کاملا یکنواخت تزریق شود تا هارمونی داشته باشد زیرا چربی به خون رسانی احتیاج دارد و نمی توان مقدار زیادی از آن را در یک نقطه تزریق کرد، همین موضوع به علاوه ماندگاری چربی سبب می شود برای تزریق به تجربه پزشک نیاز داشته باشید. 

زاویه دهی فک,تزریق چربی برای زاویه دهی فکتزریق چربی برای زاویه دهی فک

زاویه سازی صورت با نخ:

این روش زاویه سازی فک موقتی خواهد بود و معمولا همراه با تزریق فیلر همراه می شود تا تاثیر بیشتری بگذارد. مزیت این روش این است که به صورت سرپایی انجام می شود به برش جراحی نیازی ندارد. البته باید درنظر گرفت که نخ لیفت خاصیت حجم دهی ندارد و اثرات آن به نسبت سایر روش های عنوان شده کمتر می باشد، از طرفی نخ های لیفت مرغوب ،قیمت بالایی دارند و ممکن است به چندین عدد از این نخ ها نیاز باشد.

روش های جراحی زاویه سازی صورت:

از جمله روش های قطعی و دائمی که برای زاویه سازی فک درنظر گرفته می شود جراحی است که با استفاده از پروتزهای گونه پروتز زاویه فک و پروتز چانه و گاهی اوقات برداشتن چربی (بوکال فت) انجام میشود، در برخی از موارد به جای اینکه از پروتز چانه استفاده کنند، باید جینوپلاستی و برش استخوان چانه صورت بگیرد. 

باوجودی که این روش دائمی است اما نیاز به اتاق عمل و بی هوشی عمومی خواهد داشت از طرفی دوره نقاهت آن چند روزه است و هزینه های بالایی نسبت به سایر روش ها بر فرد تحمیل می کند. باید توجه کرد که پروتزها غالبا داخل دهان گذاشته می شوند.

باید درنظر گرفت که همه افراد نمی توانند برای این جراحی کاندید شوند و تشخیص آن با جراح پلاستیک می باشد. 

زاویه دهی فک,تزریق چربی برای زاویه دهی فکزاویه دهی فک با جراحی

زاويه دار كردن صورت با پروتز:

با استفاده از انواع پروتزها می توان تغییرات دائمی را در فرم صورت انجام داد. برخی از این روش های جراحی برای تغییر حالت صورت هستند برای مثال جینوپلاستی که در اتاق عمل و با استفاده از قرار دادن پروتز، البته تحت بی هوشی عمومی انجام می شود. دوره نقاهتی که برای این جراحی درنظر دارند ۳ تا ۵ روز است اما خوبی انجام آن دائمی بودن این روش است. 

بیشتر پروتزها از جنس سیلیکون می باشند اما گاهی از جنس پورکس و در برخی موارد درمانی از فلز تیتانیوم ساخت می شوند. برای ثابت نگه داشتن پروتز و جلوگیری از جابجایی آنها در برخی از موارد از پیچ های تیتانیوم استفاده می شود.  

بعد از عمل تاچند روز محدودیت هایی درخصوص مصرف موادغذایی جامد وجود دارد همچنین از محلول های شستوشوی دهانی و آنتی بیوتیک خوراکی باید استفاده شود. 

گردآوری: بخش مراقبت و زیبایی سرپوش

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش