به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از «تاس»، "میخائیل موراشکو" وزیر بهداشت روسیه در نشست شورای هماهنگی اقدامات دولتی در مبارزه با ویروس کرونا (corona) اعلامکرد که در پی پیدایش نوع جدیدی از ویروس کرونا، مکانیزم درمان این عفونت در کشور در حال اصلاح است.
وزیر بهداشت روسیه با اشاره به ادامه تحقیقات به روی انواع جدید و جهش یافته ویروس کرونا، یادآور شد که متخصصان در حال کار به روی روش های درمان متفاوت برای بیماری کووید- ۱۹ هستند و در این رابطه توصیه های جدیدی صورت خواهد گرفت.
موراشکو ادامه داد: در حال حاضر تعداد بیمارانی که تحت نظارت پزشکان قرار دارند، ۳۰ درصد افزایش یافته است، به خصوص اینکه ابتلا به کووید- ۱۹ در میان جمعیت ۳۰ الی ۴۰ سال روسیه رشد قابل توجهی یافته است.
مسکو، منطقه مسکو و سن پترزبورگ کانون اصلی شیوع کرونا هستند
"آنا پاپووا" پزشک ارشد و رئیس سرویس فدرال خدمات بهداشتی و رفاه انسانی روسیه نیز روز پنجشنبه اعلامکرد که وضعیت شیوع بیماری کووید- ۱۹ در این کشور بشدت وخیم شده است. به گفته او، رشد قابل توجه بیماری در پایتخت (مسکو)، منطقه مسکو و همچنین شهر سن پترزبورگ کاملاً بارز است و سهم این سه منطقه از تعداد موارد جدید آلودگی، به ۶۰ درصد کل ابتلای روزانه در سراسر کشور افزایش یافته است.
این مقام روس بر ضرورت اتخاذ تدابیر جدید برای مقابله با افزایش شیوع عفونت کرونا در روسیه تأکید کرد.
محدودیت های کرونایی در پایتخت روسیه تمدید شده است
در عین حال، "سرگئی سوبیانین" شهردار مسکو نیز از ظهور انواع جدید و جهش یافته ویروس کرونا در پایتخت خبر داد که به گفته وی، بسیار تهاجمی تر و قابل انتشار سریع است و باعث وخامت وضعیت شیوع این بیماری در این شهر شده است.
سوبیانین با اشاره به این که روند به رو افزایش ابتلای شهروندان برای مسئولین غیرمنتظره بود، امروز (جمعه) اعلام کرد که اقدامات محدود کننده برای جلوگیری از شیوع بیماری تا ۲۹ ماه ژوئن (۸ تیر ماه) تمدید شده است.
به گفته او، مقامات مسکو چاره ای جز اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه تر برای مبارزه با موج جدید شیوع بیماری ندارند. شهردار پایتخت تأکید کرد که مهم ترین ابزار در این مبارزه تسریع در روند واکسیناسیون شهروندان است. وی تصمیم در خصوص اجباری کردن واکسیناسیون برای کارکنان برخی بخش های خدماتی را تصمیمی بسیار دشوار، ولی ضروی خواند.
تعداد موارد ابتلا به کرونا در روسیه به ۱۷ هزار نفر در روز رسید
ستاد عملیاتی پيشگيري و کنترل ویروس کرونا در روسیه، امروز (جمعه) گزارش داد که تعداد موارد تأیید شده ازعفونت کووید- ۱۹ در این کشور طی یک روز گذشته ۱۷ هزار و ۲۶۲ مورد افزایش یافت که بیشترین میزان آلودگی روزانه از اول ماه فوریه (دهم بهمن ماه سال گذشته) به اینطرف است. بدین ترتیب، تعداد کل افراد مبتلا به این عفونت در روسیه در مجموع به ۵ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۳۰۹ نفر رسیده است.
بيش ترین موارد ابتلای جدید به کووید- ۱۹ طی ۲۴ ساعت اخیر، ۶ هزار و ۱۹۵ مورد در شهر مسکو، یک هزار و ۲۵۴ مورد در منطقه مسکو و ۹۷۰ در شهر سن پترزبورگ شناسایی شده است.
تعداد بیماران فعال کرونایی، یعنی افرادی که در حال حاضر تحت درمان قرار دارند، به ۳۰۲ هزار و ۲۰۵ نفر افزایش یافته است.
این ستاد یادآور شد که تعداد مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در روسیه طی روز گذشته ۴۵۳ مورد افزایش یافته است. بدین ترتیب در مجموع، ۱۲۸ هزار و ۴۴۵ بیمار در اثر این عفونت جان خود را از دست داده اند.
ضمن این که، تعداد شهروندان روس معالجه شده از این عفونت طی روز گذشته ۱۰ هزار و ۹۵۴ نفر افزایش یافته و بطور کلی به ۴ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۶۵۹ نفر رسیده است.
***
شناسایی نخستین مورد ابتلا به "قارچ سبز" در هند
نخستین مورد ابتلا به «قارچ سبز» در هند و در یک مرد ۳۴ ساله ساکن ایالت" مادیا پرادش" شناسایی و این بیمار برای مداوا با هواپیما به بیمارستانی در بمبئی منتقل شده است.
به گزارش ایسنا، گزارش ها حاکی از آن است که این مرد که از کرونا جان سالم به در برده، روز دوشنبه در بیمارستان هندوجا در بمبئی بستری شد.
آزمایش های بعدی روی این مرد نشان داد که وی مبتلا به قارچ سبز است که به آن آسپرژیلوس (افشانکچه) نیز می گویند.
مقام های بهداشتی منطقه این مورد را به احتمال زیاد اولین بیمار مبتلا به قارچ سبز در هند معرفی کرده اند.
دکتر راوی دوسی، رییس گروه بیماری های قفسه سینه در انستیتوی علوم پزشکی "سری اوروبیندو" اظهارکرد: مردی که مشکوک به ابتلا به عفونت قارچ سیاه (موکورمیکوز) بود، تحت آزمایش قرار گرفت. هرچند پس از آزمایش ها مشخص شد که او در سینوس ها، ریه ها و خون خود به عفونت قارچ سبز (آسپرژیلوس) مبتلا شده است.
وی ادامه داد که این بیمار پس از بهبودی از کرونا، دچار خونریزی بینی و تب شدید شد. او همچنین به دلیل کاهش وزن، بسیار ضعیف شده بود.
خبرگزاری "پی تی آی" گزارش داد که ریه های این مرد ۹۰ درصد آلوده شده است.
مدیر واحد آمار در اداره بهداشت" ایندوره" نیز در این باره گفت: در حین انجام معاینات، قارچ سبز در ریه های این بیمار تشخیص داده شد که متفاوت از موکورمیکوز یا قارچ سیاه است. این احتمالا اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در کشور است.
قارچ سبز عفونت جدیدی است که به موارد شناخته شده قبلی قارچ سیاه، سفید و زرد افزوده می شود.
آسپرژیلوس نوعی قارچ است که هم در خانه و هم در خارج یافت می شود. گزارش های محلی به نقل از متخصصان می گویند که برای اغلب مردم، استنشاق هاگ های آسپرژیلوس مشکلی ایجاد نمی کند.
دکتر دوسی گفته است که تاکنون قارچ سبز به «عفونتی خفیف» بین سایر عفونت ها شناخته شده اما در بیمار فعلی، این قارچ عملکرد تهاجمی داشته است. او یک ماه و نیم و درگیر نبرد با کرونا بوده است.
به گزارش ایندیپندنت، براساس مرکز کنترل و پيشگيري از بیماری های ایالات متحده نیز می گوید: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری های ریوی مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطرات آسپرژیلوس قرار دارند. مشکلات سلامت ناشی از آسپرژیلوس شامل واکنش های آلرژیک، عفونت های ریوی و عفونت در اندام های دیگر است.
- 12
- 6