سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۲۰۷۲
حوزه بهداشت و رفاه

شیوع نوع جدید ویروس کرونا در روسیه/ شناسایی اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در هند

کرونا در روسیه,شیوع نوع جدید کرونا در روسیه
در شرایطی که مقامات روسیه نگران وخامت وضعیت شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا بوده و تدابیری برای مقابله با آن در نظر گرفته اند، امروز بیشترین تعداد موارد جدید ابتلا در این کشور از بهمن ماه گذشته تاکنون ثبت شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از «تاس»، "میخائیل موراشکو" وزیر بهداشت روسیه در نشست شورای هماهنگی اقدامات دولتی در مبارزه با ویروس کرونا (corona) اعلام‌کرد که در پی پیدایش نوع جدیدی از ویروس کرونا، مکانیزم درمان این عفونت در کشور در حال اصلاح است.

وزیر بهداشت روسیه با اشاره به ادامه تحقیقات به روی انواع جدید و جهش یافته ویروس کرونا، یادآور شد که متخصصان در حال کار به روی روش های درمان متفاوت برای بیماری کووید- ۱۹ هستند و در این رابطه توصیه های جدیدی صورت خواهد گرفت.

موراشکو ادامه داد: در حال حاضر تعداد بیمارانی که تحت نظارت پزشکان قرار دارند، ۳۰ درصد افزایش یافته است، به خصوص اینکه ابتلا به کووید- ۱۹ در میان جمعیت ۳۰ الی ۴۰ سال روسیه رشد قابل توجهی یافته است.

مسکو، منطقه مسکو و سن پترزبورگ کانون اصلی شیوع کرونا هستند

"آنا پاپووا" پزشک ارشد و رئیس سرویس فدرال خدمات بهداشتی و رفاه انسانی روسیه نیز روز پنجشنبه اعلام‌کرد که وضعیت شیوع بیماری کووید- ۱۹ در این کشور بشدت وخیم شده است. به گفته او، رشد قابل توجه بیماری در پایتخت (مسکو)، منطقه مسکو و همچنین شهر سن پترزبورگ کاملاً بارز است و سهم این سه منطقه از تعداد موارد جدید آلودگی، به ۶۰ درصد کل ابتلای روزانه در سراسر کشور افزایش یافته است.

این مقام روس بر ضرورت اتخاذ تدابیر جدید برای مقابله با افزایش شیوع عفونت کرونا در روسیه تأکید کرد.

محدودیت های کرونایی در پایتخت روسیه تمدید شده است

در عین حال، "سرگئی سوبیانین" شهردار مسکو نیز از ظهور انواع جدید و جهش یافته ویروس کرونا در پایتخت خبر داد که به گفته وی، بسیار تهاجمی تر و قابل انتشار سریع است و باعث وخامت وضعیت شیوع این بیماری در این شهر شده است.

سوبیانین با اشاره به این که روند به رو افزایش ابتلای شهروندان برای مسئولین غیرمنتظره بود، امروز (جمعه) اعلام کرد که اقدامات محدود کننده برای جلوگیری از شیوع بیماری تا ۲۹ ماه ژوئن (۸ تیر ماه) تمدید شده است.

به گفته او، مقامات مسکو چاره ای جز اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه تر برای مبارزه با موج جدید شیوع بیماری ندارند. شهردار پایتخت تأکید کرد که مهم ترین ابزار در این مبارزه تسریع در روند واکسیناسیون شهروندان است. وی تصمیم در خصوص اجباری کردن واکسیناسیون برای کارکنان برخی بخش های خدماتی را تصمیمی بسیار دشوار، ولی ضروی خواند.

تعداد موارد ابتلا به کرونا در روسیه به ۱۷ هزار نفر در روز رسید

ستاد عملیاتی پيش‌گيري و کنترل ویروس کرونا در روسیه، امروز (جمعه) گزارش داد که تعداد موارد تأیید شده ازعفونت کووید- ۱۹ در این کشور طی یک روز گذشته ۱۷ هزار و ۲۶۲ مورد افزایش یافت که بیشترین میزان آلودگی روزانه از اول ماه فوریه (دهم بهمن ماه سال گذشته) به اینطرف است. بدین ترتیب، تعداد کل افراد مبتلا به این عفونت در روسیه در مجموع به ۵ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۳۰۹ نفر رسیده است.

بيش ترین موارد ابتلای جدید به کووید- ۱۹ طی ۲۴ ساعت اخیر، ۶ هزار و ۱۹۵ مورد در شهر مسکو، یک هزار و ۲۵۴ مورد در منطقه مسکو و ۹۷۰ در شهر سن پترزبورگ شناسایی شده است.

کرونا در روسیه,شیوع نوع جدید کرونا در روسیه

تعداد بیماران فعال کرونایی، یعنی افرادی که در حال حاضر تحت درمان قرار دارند، به ۳۰۲ هزار و ۲۰۵ نفر افزایش یافته است.

این ستاد یادآور شد که تعداد مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در روسیه طی روز گذشته ۴۵۳ مورد افزایش یافته است. بدین ترتیب در مجموع، ۱۲۸ هزار و ۴۴۵ بیمار در اثر این عفونت جان خود را از دست داده اند.

ضمن این که، تعداد شهروندان روس معالجه شده از این عفونت طی روز گذشته ۱۰ هزار و ۹۵۴ نفر افزایش یافته و بطور کلی به ۴ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۶۵۹ نفر رسیده است.

***

شناسایی نخستین مورد ابتلا به "قارچ سبز" در هند

نخستین مورد ابتلا به «قارچ سبز» در هند و در یک مرد ۳۴ ساله ساکن ایالت" مادیا پرادش" شناسایی و این بیمار برای مداوا با هواپیما به بیمارستانی در بمبئی منتقل شده است.

به گزارش ایسنا، گزارش ها حاکی از آن است که این مرد که از کرونا جان سالم به در برده، روز دوشنبه در بیمارستان هندوجا در بمبئی بستری شد.

آزمایش های بعدی روی این مرد نشان داد که وی مبتلا به قارچ سبز است که به آن آسپرژیلوس (افشانکچه) نیز می گویند.

مقام های بهداشتی منطقه این مورد را به احتمال زیاد اولین بیمار مبتلا به قارچ سبز در هند معرفی کرده اند.

دکتر راوی دوسی، رییس گروه بیماری های قفسه سینه در انستیتوی علوم پزشکی "سری اوروبیندو" اظهار‌کرد: مردی که مشکوک به ابتلا به عفونت قارچ سیاه (موکورمیکوز) بود، تحت آزمایش قرار گرفت. هرچند پس از آزمایش ها مشخص شد که او در سینوس ها، ریه ها و خون خود به عفونت قارچ سبز (آسپرژیلوس) مبتلا شده است.

کرونا در روسیه,شیوع نوع جدید کرونا در روسیه

وی ادامه داد که این بیمار پس از بهبودی از کرونا، دچار خونریزی بینی و تب شدید شد. او همچنین به دلیل کاهش وزن، بسیار ضعیف شده بود.

خبرگزاری "پی تی آی" گزارش داد که ریه های این مرد ۹۰ درصد آلوده شده است.

مدیر واحد آمار در اداره بهداشت" ایندوره" نیز در این باره گفت: در حین انجام معاینات، قارچ سبز در ریه های این بیمار تشخیص داده شد که متفاوت از موکورمیکوز یا قارچ سیاه است. این احتمالا اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در کشور است.

قارچ سبز عفونت جدیدی است که به موارد شناخته شده قبلی قارچ سیاه، سفید و زرد افزوده می شود.

آسپرژیلوس نوعی قارچ است که هم در خانه و هم در خارج یافت می شود. گزارش های محلی به نقل از متخصصان می گویند که برای اغلب مردم، استنشاق هاگ های آسپرژیلوس مشکلی ایجاد نمی کند.

دکتر دوسی گفته است که تاکنون قارچ سبز به «عفونتی خفیف» بین سایر عفونت ها شناخته شده اما در بیمار فعلی، این قارچ عملکرد تهاجمی داشته است. او یک ماه و نیم و درگیر نبرد با کرونا بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، براساس مرکز کنترل و پيش‌گيري از بیماری های ایالات متحده نیز می گوید: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری های ریوی مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطرات آسپرژیلوس قرار دارند. مشکلات سلامت ناشی از آسپرژیلوس شامل واکنش های آلرژیک، عفونت های ریوی و عفونت در اندام های دیگر است.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش