از دیروز تا امروز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۴۰۶ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۱۷ نفر رسید.
متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۴۵۱ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۶۵ هزار و ۴۷۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
۳۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۲ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۷۸۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
تعداد موارد مثبت کرونا طی یک هفته در سیستان و بلوچستان ۷ برابر شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: روند فزاینده کرونا در سیستان و بلوچستان ادامه دارد و در هفتهای که پشت سر گذاشتیم تعداد موارد مثبت آزمایشگاهی بیش از ۷ برابر افزایش یافته است.
به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حبیب غزنوی در جلسه ستاد بحران کرونا اظهارداشت: در هفته منتهی به روز گذشته (دوشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱) تعداد موارد مثبتی که در سیستان و بلوچستان شناسایی شده ۲۰۳ مورد بود و این در حالی است که تعداد موارد مثبت در هفته قبل از آن تنها ۳۰ مورد بوده است.
وی تزریق دُز یادآور واکسن کرونا را مهمترین اقدام برای کاهش سرعت پیشرفت همه گیری کرونا عنوان کرد و افزود: خوشبختانه به موقع متوجه شروع روند موج جدید شدهایم و هنوز چند روزی برای افزایش پوشش دُز یادآور واکسن کرونا فرصت داریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استفاده از ماسک، بویژه در فضاهای بسته را از دیگر راهکارهای پیشگیری از ابتلاء عنوان کرد و گفت: سیاست اعلام شده ستاد کرونا عدم اعمال محدودیتهای اجتماعی است و اگر بتوانیم با استقبال از واکسن، ترویج مجدد استفاده از ماسک و جداسازی به موقع افراد علامت دار از دیگر افراد جامعه سرعت شیوع ویروس در جامعه را کم کنیم، نیازی به اعمال این محدودیتها وجود ندارد و شاهد بروز مشکلات متعدد ناشی از این محدودیتها برای مردم نخواهیم بود.
وی به بیان اهمیت اطلاع رسانی گسترده از راههای پیشگیری بیماری و ترغیب عموم مردم به تزریق دز یادآور واکسن پرداخت و اظهار داشت: مهمترین وظیفه حوزه بهداشت کاهش سرعت ابتلائات جدید است تا خدای ناکرده تعداد بیماران نیازمند بستری از ظرفیت مراکز درمانی بیشتر نشود.
احتمال شیوع کرونا در مناطق زلزلهزده بندرلنگه
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان گفت: اکیپهای درمانی به مناطق زلزلهزده غرب هرمزگان اعزام شدهاند و احتمال شیوع کرونا در مناطق زلزلهزده بندرلنگه وجود دارد.
غلامعباس مؤمنی اظهار کرد: طی دو روز گذشته که تیمهای درمانی در این منطقه حضور داشتهاند بیش از ۲۴۰ نفر مورد معاینه و ویزیت قرار گرفتهاند که در بین آنها افراد گرمازده و دارای بیماریهای آنفولانزا و سرماخوردگی نیز مشاهده شدهاست.
وی بیان داشت: در بین افراد مراجعه کننده، تعدادی افراد مشکوک به بیماری کووید نیز مشاهده شده است.
مؤمنی عنوان کرد: احتمال شیوع مجدد ویروس کرونا در بین مردم منطقه وجود دارد و نیاز است که مردم
دستورالعملهای بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.
سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی هرمزگان با بیان اینکه در هفته تأمین اجتماعی خدمات مختلف مورد نیاز زلزلهزدگان به آنها ارائه میشود عنوان کرد: در این هفته ۱۴ پزشک عمومی، سه پزشک متخصص، سه روانشناس و ۲۸ پرستار به همراه دارو و تجهیزات مورد نیاز در مناطق زلزلهزده حضور خواهند یافت و خدمات درمانی مورد نیاز زلزلهزدگان را به آنها ارائه میکنند.
- 16
- 3