به گزارش باشگاه خبرنگاران، یاسینی دبیر علمی دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران و متخصص دندانپزشکی ترمیمی اظهار کرد: دندانپزشکی ترمیمی شامل پر کردن دندان و تا حدی انجام اعمال زیبایی است. دندانپزشکی ترمیمی یک کار پیشگیری محسوب میشود تا از پیشرفت پوسیدگی و از دست دادن دندان جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: وقتی ماده قندی مانند شیرینی مصرف میکنیم، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشد که میکروبهای دهان فعال و با تولید اسید در نهایت دندانها پوسیده شود البته به طور طبیعی بزاق دهان اسید ناشی از مواد قندی را خنثی میکند؛ توصیه میکنیم پس از مصرف موادغذایی شیرین اگر امکان مسواک زدن وجود ندارد دهان با آب شست و شو داده شود.
کم ضررترین روش برای سفید کردن دندان
دبیر علمی دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ضمن انتقاد از نبود پوشش بیمهای در حوزه دندانپزشکی گفت: اکنون بیمهها فقط هزینه کشیدن دندان را به دندانپزشک میدهند اما اگر هزینه پر کردن را تحت پوشش بیمه قرار دهند دیگر تا این میزان شاهد کشیدگی دندانها نیستیم.
وی افزود: دندانپزشکی زیبایی امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده و به دنبال آن تبلیغات غیرمنطقی در فضای مجازی به وجود آمده است.
یاسینی عنوان کرد: بلیکینگ یا همان لبخند هالیوودی اولین قدم و کم ضررترین روش سفید کردن دندان محسوب میشود، البته این روش بیش از یک سال پایدار نیست و ۲ تا سه سال بعد باید تکرار شود، این روش را برای افرادی که دندانهای حساس دارند توصیه نمیکنیم اما برای افرادی که دندانهایی با ته رنگ زرد یا نارنجی دارند این روش مؤثر است، افزون بر این اکنون در بازار قلم دندان و خمیردندانهایی وجود دارند که درصد سفیدکننده آنها بسیار کم است و استفاده آنها خطر زیادی ندارد.
رویکرد بیمه ها و وزارت بهداشت در حوزه دندانپزشکی درمانی است
همچبن در ادامه مراسم لیلا عطایی رئیس دوازدهمین کنگره سالیانه دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه در کشور ما به پیشگیری توجه ویژه ای نمی شود، گفت: در حوزه سلامت دهان و دندان بیشتر به خدمات درمانی توجه می شود و رویکرد وزارت بهداشت و بیمه ها درمانی است.
رئیس دوازدهمین کنگره سالیانه دندانپزشکان عمومی ادامه داد: تنها کاری که وزارت بهداشت تاکنون انجام داده است؛ فلورایدتراپی در مدارس است که در مورد اجرای درست آن نیز اطلاعاتی وجود ندارد چون اگر این کار در شرایط نامناسب انجام شود، خیلی موثر خواهد بود.
وی ادامه داد: باید در زمینه پیشگیری گام برداریم و مادران قبل از تولد فرزند بدانند که چه اقداماتی برای بهداست دهان و دندان نوزاد خود باید انجام دهند.
عطایی افزود: به دلیل هزینه بالای دندانپزشکی و نبود پوشش بیمه ای مردم کمتر به دندانپزشک مراجعه می کنند، این در حالی است که خانواده ها باید فرزندان خود را هر ۶ ماه تا یک سال نزد دندانپزشک ببرند و هزینه ویزیت را دولت باید پرداخت شود.
- 17
- 2