به گزارش ایرنا، ویروس کرونا (corona) در بابل پس از ۷۰ روز یکه تازی هم اکنون بار دیگر روند صعودی بخود گرفته است و در دو روز قبل ۴۷ بیمار مبتلای جدید به این ویروس در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری شدند.
همینطور در طی ۴۸ ساعت گذشته تعداد ۳۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های بابل با حال عمومی مساعد ترخیص شدند.
در حال حاضر ۱۰۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های بابل بستری و تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.
پیش از این نیز آمار بستری بیماران در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل از سه رقمی تبدیل به ۲ رقمی شده و به ۹۶ نفر کاهش یافته بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل پیش از این در گفتگو با ایرنا گفته بود که هفته پیشرو میتواند برای تعیین تکلیف ویروس کرونا در بابل سرنوشت ساز باشد.
دکتر سید فرزاد جلالی ادامه داد: باتوجه به پایان قرنطینه (Quarantine) خانگی و شروع فعالیت کسب و کارهای کم خطر در ۲۰ روز قبل ترافیک و شلوغی شهر همانند وضعیت پیش از شیوع کرونا شده است که مسوولان ارشد شهرستان نسبت به این امر هشدارهای جدّي داده بودند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیتالله روحانی و میناگر، شهید بهشتی، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و هم چنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.
ابتلای قطعی مادران باردار به کرونا در خراسان شمالی به ۱۸ نفر
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، افشین دلشاد از ابتلای قطعی مادران باردار به کرونا در خراسان شمالی به ۱۸ نفر خبرداد و اظهار کرد: مادران باردار بهعنوان گروه پرخطر، باید نسبت به سایر افراد با دقت و توجه بیشتری نکات بهداشت فردی ازجمله ماندن در منزل و شست و شوی مکرر دستها را رعایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: مادران باردار میتوانند با انجام تمرینات بدنی سبک، راه رفتن در منزل و تحرک کافی، رعایت نکات ایمنی و اصول بهداشتی، تغذیهای و حفظ آرامش بهسلامت خود و جنین کمک کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه ممکن است جامعه تا ۲ سال آینده با این ویروس درگیر باشد از همه مردم خواست تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی، از افزایش آمار ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
وی همچنین هشدار داد: گروههای پرخطر بیشتر در معرض آسیب ناشی از کرونا قرار دارند.
گفتنی است بنابر اعلام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تا ۷۰۰ نفر در استان مبتلا به کرونا شناسایی شده اند.
پیک دوم کرونا در کردستان شدیدتر خواهد بود
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روند عادیسازی شرایط در اماکن، معابر و سطح شهر و بیاهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی، کردستان را با موج دوم و شدیدتری از بیماری مواجه خواهد کرد.
ابراهیم قادری امروز(۱۱ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نمی توان زمان قطعی برای مهار کرونا تعیین کرد، اظهار کرد: بهترین کار همسوشدن با شرایط تا زمان ساخت واکسن علیه آن است.
وی با اشاره به اینکه فاصلهگیری فیزیکی، اجتماعی و هوشمند باید جدی گرفته شود، افزود: مراقبتهای مقطعی در روند ابتلاء به این بیماری تاثیری ندارد و مستلزم رعایت اصول بهداشتی پیوسته و مستمر است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: اگر بهداشت فردی و اجتماعی رعایت نشود باید منتظر پیک دوم بیماری شد که این مسئله میتواند خسارات جبرانناپذیری را به همراه داشته باشد.
قادری خطاب به کسبه، بازاریان و مغازهداران، رعایت اصول بهداشتی و ضدعفونی کردن محل کسب و کارشان را الزامی عنوان کرد و گفت: نباید محل کسب و کار منبعی برای انتقال ویروس باشد.
وی تاکید کرد: پمپبنزین ها، ادارات، سوپرمارکتها، بانکها و بیمارستانها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی از اماکن پرخطری هستند که فرایندهای خودرا باید اصلاح کنند تا از انتقال عفونت در این مکانها پیشگیری شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به خطر آغاز موج دوم شیوع کرونا در استان، خاطرنشان کرد: رفتار و سرعت گسترش این بیماری چون قابل پیشبینی نیست، موج دوم اگر اتفاق بیافتد سرعت اپیدمی فوقالعاده گستردهتر میشود لذا نمیتوان ریسک کرد.
قادری یادآور شد: روند عادیسازی شرایط در اماکن، معابر و سطح شهر و بیاهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی، به دلیل پیچیدگی و فعال بودن این ویروس، منشأ مشکلات عمدهای خواهد شد.
- 19
- 4