سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۳ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۱۱۸۵
حوزه بهداشت و رفاه

افزوده شدن شش علامت جدید به فهرست علائم کرونا/ ژاپن فهرست جدیدی منتشر کرد

علائم جدید ویروس کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
مراکز کنترل و پيش‌گيري بیماری های ایالت متحده آمریکا (CDC) شش علامت جدید را به سه علامت شاخص تب، سرفه (cough) و تنگ نفس در بیماری کووید- ۱۹ افزوده اند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب ام دی CDC شش علامت حس سرما، درد عضلانی، سردرد، گلودرد، لرز مکرر همراه با حس سرما و از دست رفتن چشایی یا بویایی را به فهرست علایم بیماری کووید- ۱۹ ناشی از ویروس جدید کرونا (corona) افزوده است.

این فهرست طولانی‌تر علایم به افرادی که بخواهند بفهمند علائمشان مربوط به کووید- ۱۹ است، کمک کند.

در هفته های گذشته شیوع ویروس کرونا گزارش هایی در مورد بیماران متعدد مبتلا به کووید- ۱۹ منتشر شده بود که بیماری شان با از دست رفتن حس چشایی یا بویایی و نیز درد عضلانی، لرز و سردرد آغار شده است.

CDC می گوید علایم کووید- ۱۹ امکان دارد ۲ تا ۱۴ روز پس از قرارگیری در معرض ویروس بروز کند و به علاوه به «نشانه های هشدار دهنده وضعیت اضطرای» اشاره می کند که شامل در اشکال در تنفس، احساس درد یا فشار مداوم روی قفسه سینه، کبودی لب ها یا صورت و گیج شدن یا خواب آلودگی (Drowsiness) می شوند. افارد دچار این علایم باید سریعاً کمک پزشکی درخواست کنند.

CDC در عین حال می گوید این فهرست تمامی علایم بیماری کووید- ۱۹ را شامل نمی شود و درصورتی که دچار علایم دیگری شده باشید که شدید یا نگران کننده باشند، باید با پزشکتان تماس بگیرید.

این سازمان همچنین تأکید می کند که اشخاص سالمند یا افراد دچار بیماری زمینه ای پزشکی مثل بیماری قلبی و ریوی بیشتر در معرض دچار شدن به عوارض وخیم تر کووید- ۱۹ هستند، بدین ترتیب باید بیشتر مراقب علائمشان باشند.

این علایم جدید به فهرستی از علایم افزوده می شود که دانشمندان با بررسی بیشتر بیماری کووید- ۱۹ آن ها را کشف می کنند. مبتلایان به کووید- ۱۹ همینطور مشکلات گوارشی مثل بیماری اسهال را گزارش کرده اند.

بعضی بیماران دیگر دچار ضایعات پوستی ارغوانی یا آبی رنگ روی پاهایشان شده اند که در کودکان و جوانان شایع تر بوده و «انگشت کووید» نامیده شده است.

ویروس کرونا همینطور در نتیجه ایجاد لخته های خونی سبب سکته مغزی (stroke) در بزرگسالان، حتی اشخاص بدون سابقه قبلی سکته مغزی (stroke) و دارای علائم خفیف بیماری شده است.

ژاپن فهرست جدیدی از علائم کرونا را منتشر کرد

ایرنا نوشت: این فهرست برای بیمارانی تهیه شده است که علائم خفیفی دارند و در مراکز تعیین شده و یا در منازل خود در حال بهبود هستند.

این فهرست شامل «رنگ پریدگی صورت، کبودی لب ها، مشکلات تنفسی از قبیل درد سینه، ناتوانی از دراز کشیدن و تنها قادر بودن به تنفس در حالت نشسته و بالا و پائین افتادن شانه ها هنگام نفس کشیدن» است.

وزارت بهداشت ژاپن می گوید: بیماران و خانواده های آنها باید دو بار در روز این فهرست را چک کنند.

این وزارتخانه اضافه کرده است: در صورت ظاهر شدن هر کدام از این علائم، کسانی که در منزل در حال بهبود یافتن هستند باید فورا با مسئولان مربوط در شهرداری تماس بگیرند کسانی هم که در هتل ها هستند باید پرستاران حاضر در محل را صدا کنند.

انتشار این گزارش در حالی است که دولت ژاپن در حال بررسی «تمدید وضعیت اضطراری در کشور»  که بخاطر دنیاگیر شدن ویروس کرونا اعمال شده بود، برای حدود یک ماه دیگر است این وضعیت اضطراری قرار است چهارشنبه آینده پایان یابد.

"آبه شینزو" نخست وزیر ژاپن در نشست کمیسیون بودجه مجلس سنا گفت: این پرسش هنوز باقی است که آیا پایان دادن به وضعیت اضطراری در روز ششم ماه مه امکان پذیر است یا خیر،  که ظاهرا هنوز بعید به نظر می رسد.

وی در مورد «درخواست ها برای تغییر زمان آغاز سال تحصیلی در ژاپن» هم گفت: هنگامی که دولت تغییر یا عدم تغییر آغاز سال تحصیلی از ماه آوریل به سپتامبر را در نظر بگیرد گزینه های مختلفی را هم بررسی خواهد کرد.

بعضی از استانداران و احزاب مخالف به دلیل طولانی شدن تعطیلی مدارس در بحبوحه شیوع ویروس کرونا می خواهند که آغاز سال تحصیلی به ماه سپتامبر موکول شود.

آبه تصریح کرد که از اینکه بعضی از افراد خواهان دوراندیشی و احتیاط هستند آگاه است و مایل است گزینه های مختلف را بررسی کند.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش