چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۰۵۱
حوزه بهداشت و رفاه

جهان هرگز به دوران قبل از کووید ۱۹ باز نمی‌گردد

شمار مبتلایان به کرونا به ۸ میلیون نفر نزدیک شد/ ۱۰ ناحیه در پکن قرنطینه شد

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما آفریقا، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در حالی ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان را درگیر خود ساخته که این روند ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۴۳۵ هزار و ۵۹۳ نفر رسیده و تاکنون ابتلای هفت میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۷۷ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون چهار میلیون و ۱۱۲ هزار و ۲۶۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما آفریقا، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده دو میلیون و ۱۶۲ هزار و ۲۲۸ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۸۵۳ قربانی

۲.  برزیل ۸۶۷ هزار و ۸۸۲ مبتلا، ۴۳ هزار و ۳۸۹ قربانی

۳.  روسیه ۵۲۸ هزار و ۹۶۴ مبتلا، ۶۹۴۸ قربانی

۴. هند ۳۳۳ هزار و ۸ مبتلا، ۹۵۲۰ قربانی

۵. انگلیس ۲۹۵ هزار و ۸۸۹ مبتلا، ۴۱ هزار و ۶۹۸ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۱ هزار و ۸ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۳۶ قربانی

٧. ایتالیا ۲۳۶ هزار و ۹۸۹ مبتلا، ۳۴ هزار و ۳۴۵ قربانی

۸. پرو ۲۲۹ هزار و ۷۳۶ مبتلا، ۶۶۸۸ قربانی

۹. آلمان ۱۸۷ هزار و ۶۷۱ مبتلا، ۸۸۷۰ قربانی

۱۰. ایران ۱۸۷ هزار و ۴۲۷ مبتلا، ۸۸۳۷ قربانی

پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۷۸ هزار و ۲۳۹ مبتلا، شیلی با ۱۷۴ هزار و ۲۹۳ مبتلا، فرانسه با ۱۵۷ هزار و ۲۲۰ مبتلا، مکزیک با ۱۴۶ هزار و ۸۳۷ مبتلا، پاکستان با ۱۴۴ هزار و ۴۷۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۲۷ هزار و ۵۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس کانادا با ۹۸ هزار و ۷۸۷ مبتلا، بنگلادش با ۸۷ هزار و ۵۲۰ هزار مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۱۸۱ مبتلا، قطر با ۷۹ هزار و ۶۰۲ مبتلا،  آفریقای جنوبی با ۷۰ هزار و ۳۸ مبتلا، بلژیک با ۶۰ هزار و ۲۹ مبتلا، بلاروس با ۵۳ هزار و ۹۷۳ مبتلا، سوئد با ۵۱ هزار و ۶۱۴ مبتلا و کلمبیا با ۵۰ هزار و ۹۳۹ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

۴۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در چین ثبت شد

مقامات بهداشتی چین امروز دوشنبه از ثبت ۴۹ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در روز گذشته در این کشور خبر دادند.

به گزارش ایرنا از کمیسیون ملی بهداشت چین، از این تعداد ۳۹ تن داخلی و ۱۰ نفر هم وارداتی بوده اند از تعداد ۳۹ فرد مبتلای داخلی ۳۶ تن آنها در پکن و سه تن دیگر هم در استان "خوبی" شناسایی شده اند.

این کمیسیون همچنین اعلام کرد که در روز گذشته ۱۸ ناقل خاموش نیز شناسایی شده اند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در چین تا کنون به ۸۳ هزار و ۱۸۱ تن و تعداد فوت شدگان هم به چهار هزار و ۶۳۴ تن رسیده است.

از روز شنبه و بعد از مشاهده موارد جدیدی از کرونا در منطقه "فنگ تای" پکن، ۱۱ منطقه مسکونی و یک بازار محلی در جنوب پایتخت به شکل ویژه‌ای قرنطینه شدند.

مقامات چینی همچنین در واکنش به مبتلا شدن شماری از مردم پکن به کرونا،  ۹ مدرسه و مهدکودک را تعطیل و هرگونه استفاده از وسایل ورزشی عمومی و سفر از سایر استان‌ها به پکن را نیز به طور موقت ممنوع کردند.

شیوع دوباره ویروس کرونا، به بازار میوه و گوشت شین‌فادی در منطقه "فنگ‌تای" مربوط می‌شود که ۹۰ درصد میوه و سبزی مصرفی شهر ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری پکن از آن تامین می‌شود وجود ویروس در تخته‌های مخصوص خورد کردن ماهی در این بازار محرز شده است.

اکنون مقام‌های بهداشتی چین، روی آزمایش پزشکی کارکنان و مشتریان بازار بزرگ پکن متمرکز شده‌اند قرار است ۱۰ هزار کارگر این بازار همگی تست کرونا بدهند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

جهان هرگز به دوران قبل از کووید ۱۹ باز نمی‌گردد

با وجود اینکه بیشتر محققان و دولت‌ها به دنبال ریشه‌کن کردن ویروس کرونا هستند و تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا تعداد مواد جدید ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش دهند، این ویروس در سایر نقاط جهان در حال گسترش است و هیچ واکسن یا داروی موثری هم برای مقابله با آن وجود ندارد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، در واقع از دهه ۱۹۳۰ میلادی که اولین بار خانواده ویروس‌های کرونا شناسایی شدند، تاکنون هیچ واکسن یا داروی موثری برای جلوگیری یا درمان آلودگی ویروسی ناشی از این ویروس‌ها شناسایی نشده است.

در حال حاضر بیش از ۱۰۰ گروه تحقیقاتی در سراسر جهان در تلاش هستند تا واکسنی را برای این ویروس تولید کنند. اما به اعتقاد بسیاری از محققان حتی در صورت موفقیت یک یا چند گروه، واکسن جدید کامل نبوده و لازم است به صورت دوره‌ای مورد استفاده قرار گیرد.

صرف‌نظر از این که واکسن موثری برای این بیماری تولید شود یا نشود، واقعیت این است که جهان هرگز به دوران پیش از شیوع ویروس کرونا باز نخواهد گشت. در واقع چالش‌هاییکه شیوع این ویروس به همراه داشته است، موجب ارزیابی مجدد نحوه تفکر، عملکرد و اقدامات دولت‌ها و اشخاص در راستای کسب آمادگی برای مقابله با شیوع بیماری‌های بعدی شده است.

برای مثال تاکنون تنها روی تولید واکسن و دارو برای مقابله با بیماری‌ها تمرکز شده است اما اکنون مشخص شد برای جلوگیری از شیوع بیماری‌ها لازم است از تدابیر دیگری مانند فاصله‌گذاری اجتماعی، قرنطینه، اعمال محدودیت در سفر و حتی تجهیزات محافظتی شخصی، بهره‌گیری شود.

به اعتقاد محققان، می‌توان از شیوع بیماری‌ها جلوگیری کرد اما برای این منظور لازم است دولت‌ها با استفاده از منابع آزاد اطلاعاتی مانند رسانه‌های اجتماعی وضعیت شیوع بیماری را به صورت لحظه‌ای رصد کنند و تدابیر لازم را به‌ کار گیرند.  

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش