به گزارش مهر به نقل آسوشیتدپرس،«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس، در اظهاراتی با اعلام این که علائمی در مورد پیدایش موج دوم کرونا در اروپا دیده شده است، خواهان اجرای قرنطینه ۱۴ روزه برای مسافران در اروپا شد.
جانسون خود از جمله مقامات بلندمرتبه ای بود که در دوره موج نخست کرونا به آن مبتلا شد.
در دوره بروز موج اول کرونا در اروپا، کشورهای اسپانیا، ایتالیا و انگلیس به شدت از این ویروس مرگبار آسیب دیدند.
تنها در انگلیس تا به امروز ۴۵ هزار و ۷۲۹ نفر در اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
شمار مبتلایان به کووید- ۱۹ نیز در این کشور تا ظهر امروز سه شنبه به ۳۰۰ هزار و ۱۱۱ نفر رسید.
یک مقام بهداشتی چینی به خودش واکسن کرونا تزریق کرد
رئیس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های چین اعلام کرد یک واکسن بالقوه ویروس کرونا را به خود تزریق کرده است.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رئیس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های چین یک واکسن بالقوه ویروس کرونا را به خود تزریق کرده تا با این اقدام مردم را تشویق کند پس از تایید واکسن آن را تزریق کنند.
«گائوفو» در یک وبینار گفت: قصد دارم موضوعی را به شما بگویم که تاکنون مخفی بوده است. من یکی از واکسن های کرونا را به خودم تزریق کرده ام و امیدوارم تاثیرگذار باشد.
او مشخص نکرد چه زمان یا چگونه واکسن بالقوه را دریافت کرده و بنابراین مشخص نیست او به عنوان بخشی از برنامه آزمایش بالینی واکسن آن را دریافت کرده یا خیر. او در این باره هیچ اظهار نظری نکرد. فو از بیان اینکه کدام واکسن بالقوه کرونا را تزریق کرده خودداری کرد و فقط گفت: نمی خواهم برای شرکت خاصی تبلیغ کنم.
البته ماه گذشته نام او به عنوان یکی از مولفان در تحقیقی رصد شد که به توسعه یک واکسن بالقوه برای ویروس کرونا در شرکت سینو فارم تعلق داشت.
این درحالی است که چین مشغول توسعه چندواکسن برای مقابله با ویروس کرونا است. هم اکنون در سراسر جهان ۸ واکسن بالقوه چینی برای ویروس کرونا در مراحل مختلف آزمایش بالینی قرار دارند.
این در حالی است که در اوایل ماه جاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد در ماه مارس قبل از آنکه دولت آزمایش بالینی یک واکسن ویروس کرونا را تایید کند، کارمندان یک شرکت دولتی آن را دریافت کرده اند. این اقدام نگرانی های اخلاقی متعددی را میان کارشناسان بهداشت به وجود آورد.
سازمان جهانی بهداشت: همه گیری کرونا سختترین وضعیت اضطراری که تا به حال داشتهایم
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: شیوع کروناویروس سختترین وضعیت اضطراری است که تا به حال داشتهایم.
سازمان جهانی بهداشت پیش از آغاز شیوع کروناویروس پنج بار اعلام وضعیت اضطراری بهداشتی کرده که شامل بیماری ابولا (دو بار)، زیکا، فلج اطفال و آنفلوآنزای خوکی بوده است. در این میان همه گیری کروناویروس، ششمین و در عین حال سختترین وضعیت اضطراری است که تا به حال این سازمان با آن روبرو بوده است.
به گفته «تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، از ماه ژانویه بیش از ۱۶ میلیون مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در جهان گزارش شده و بیش از ۶۵۰ هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده اند.
وی افزود: زمانیکه در سی ام ماه ژانویه وضعیت اضطراری جهانی اعلام شد در خارج از مرزهای چین کمتر از ۱۰۰ مورد ابتلا به این بیماری گزارش شده بود و موردی از مرگ و میر در دیگر نقاط جهان نداشتیم.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: کشورهای جهان گامهای بسیار موثری برای مقابله با کروناویروس جدید برداشتهاند اما هنوز تا متوقف کردن این همهگیری راهی طولانی در پیش است.
- 9
- 5