جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۹۰۰۰۹

روش صحیح برخورد با یک شوهر تنبل به چه صورت است؟

شوهر تنبل,شوهرم تنبله چیکار کنم,شوهرم تنبله سرکار نمیرهبرای برخورد با شوهر تنبل از او بخواهید به محبت و لطف‌های عاشقانه شما جواب بدهد
باتوجه به مخارج زیاد زندگیهای امروزی، یک نفر نمیتواند به تنهایی از پس این هزینه ها بربیاید. به همین خاطر، زنان مجبور می شوند که به عرصه ی اقتصاد وارد و مشغول به فعالیت شوند؛ همین امر، موجب شکایت زنان زیادی از تنبلی و بی مسئولیتی مردان در قبال امور خانه داری میشود.

شوهر تنبل

زوجین باید برای داشتن یک زندگی مشترک با تفاهم و ارامش متقابل، مسئولیت پذیر باشند و در کلیه امور منزل به یکدیگر کمک کنند، بدین دلیل که یکی از عواملی که باعث میشود تا مشکلات خانوادگی بوجود آید؛ تنبل بودن می باشد. یکی از مشکلاتی که باعث میشود فشار زیادی به زن و اعضای دیگر خانواده در امور منزل و درآمدزایی وارد شود؛ تنبلی مردان می باشد. خانواده برای انجام امور خانه، فرزندان و مسائل مالی، متحمل فشاری می شوند که موجب تهدید سلامت روان آن ها میشود. به همین خاطر احتمال ابتلای زنان به افسردگی و اضطراب، بسیار زیاد است. زنان پس از ایجاد زندگی مشترک با یک مرد تنبل و بی خیال ، کم کم از زندگی دلسرد میشوند و به فکر طلاق می افتند. فرزندان چنین خانواده هایی، از وضعیت سلامت روان و شخصیت مناسبی برخوردار نیستند.

> برای رفتار با شوهر تنبل به صحبت های او گوش دهید:

یکی از ترفندهای برخورد با شوهر تنبل اینست که اجازه صحبت کردن را به همسرتان بدهید، به اینصورت که شما با مطرح کردن سوالاتی، برای شنیدن پاسخ از او، انگیزه ی خود را نشان دهید. همچنین توجه خود را به علاقه مندی های همسرتان جلب کنید یا از او به منظور یافتن علایقش سوالاتی را بپرسید تا درصورت تمایل درباره ی آنها با شما حرف بزنند. شما موظفید که به حرف های همسرتان با جان و دل گوش کنید، چون تنها راه آشنایی با افکارش، همین است. شما می توانید از طریق صدایش، پی به احساسات او ببرید و همچنین میزان علاقه ی خود را به او اثبات و برای او دلسوزی کنید. گاهی وقت ها درگیر شدن با این موضوع، راهکاری را برای شما مشخص می کند تا همسرتان را با توسل بر آن، در جهتی هول دهید که در آن مورد، تمایل و انگیزه نشان دهد.

> به جای همسرتان کار نکنید:

درصورت تعيين قول و قراری برای امور خانه، سعی کنید بدون دلیل به شوهرتان کمک نکنید. البته این کار را تنها بخاطر بچه هایتان انجام دهید. درصورتی که همسرتان قولی را به بچه هایتان داد و شما متوجه میشوید که همسرتان نیاز دارد که برای عملی شدن آن قول به او کمک کنید، در این صورت می توانید بدون اینکه جلوی بچه ها به او متذکر شوید؛ کمکش کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که درصورت آسیب دیدن یکی از والدین در نزد فرزندانشان در طولانی مدت، عوارضی برای آن ها بهمراه دارد وگرنه، شاید بد نباشد که همسرتان عوارض انجام ندادن کارها را تجربه کند. درصورت قول دادن همسرتان به شما که آشغال ها را بیرون بگذارد، سعی کنید برای یک هفته اگر زباله ها جمع شد، بوی آنها را تحمل کنید ولی این کار را همسرتان انجام دهد. بعد از این که همسر شما این کار را انجام داد؛ باید حتماً بدون هرگونه نیش و کنایه از او تشکر کنید!

شوهرم تنبله سرکار نمیره,روش صحیح برخورد با شوهر تنبل,نحوه رفتار با شوره تنبلبرای برخورد با شوهر تنبل باید به صحبت‌های او گوش دهید

> برای برطرف کردن تنبلی شوهر محبت های خود را بشمارید:

از دیگر راههای برخورد با تنبلی شوهر، واکنش نشان دادن او به محبت و لطف های عاشقانه شما می باشد. شما باید همسر خود را از میزان علاقه و زندگی خود آگاه کنید. سکوت کردن شما در هر زمانی اشتباه است و به قولی« خوبی کنید و آنرا به دجله بیندازید»، گاهی وقت ها باید به همسرتان یادآوری کنید که چه کار هایی برای انجام داده اید، تا او بداند که چه دینی نسبت به شما دارد. بهتر است او نسبت به این مسأله باخبر شود که شما چقدر کار می کنید و در تلاش برای سلامت زندگی تان هستید و از خودتان مایه می گذارید.

> محکم باشید:

هرجا که نیاز است بدون این که لحن خود را تغيير دهید باید محکم و قاطع باشید. ممکن است وقتی صدایتان را برای رساندن پیام به بچه ها بالا میبرید فکر کنید که بالا بردن صدا برای انجام کاری توسط شوهر هم اثر داشته باشد، ولی انجام این کار نه تنها برای بچه هایتان بلکه برای همسرتان هم درست نیست وتوصیه نمیشود به همین منظور بهتر است فقط محکم و قاطع باشید و به شوهرتان بگویید نمیتواند از زیر مسئولیتش شانه خالی کند.

> برای مقابله با تنبلی شوهر با او از انصاف سخن بگویید:

گاهی وقت ها بهتر است برخی ازکارهایی که معمولاً شما درخانه انجام میدادید را بدون سرزنش و ایجاد دلخوری به شوهرتان بسپارید تا با این کاراومتوجه شود که شما چقدر برای زندگیتان تلاش کرده اید زیرا حس انصاف در او با انجام چنین کاری زنده میشود. در نتیجه شوهرتان برای شما و کارهایی که روزانه انجام داده اید ارزش قائل میشود و با رفتارش از شما تشکر میکند.

> دلگرمی را فراموش نکنید:

گاهی شما متوجه می شوید همسرتان که همیشه فعال بوده، اکنون کم تر در امور خانه همکاری می کند و درواقع تنبلی را ترجیح می دهد. با این که علت تنبلی اش می تواند عوامل مختلفی باشد ولی دو نکته می تواند در برخورد همسران باعث دامن زدن به آن شود. نکته ی اول قدر شناس نبودن همسر است زیرا اگر این تصور را داشته باشید که فعالیت های شوهرتان در خانه جزئی از وظایف اوست و به همین دلیل از او تشکر نکنید، بتدریج آن شور و انگیزه ی کار را در او کاهش پیدا می کند. تمامی افراد به قدردانی دیگران نیاز دارند. قدردانی این مزیت را دارد که به افراد دلگرمی دهد تا آن ها با نیروی زیاد، کارهایی که حتی برای انجامشان تمایلی ندارند و کسل کننده و تکراریست، را انجام دهند. پس اگر می خواهید همسرتان به شما بیشتر کمک کند باید بابت کوچک ترین کار از او تشکر کنید.

نکته ی مهم دیگری که علاوه بر قدرشناس بودن می تواند به همسر شما دلگرمی بدهد تا در خانه بیشتر فعالیت کند؛ اینست که همسرتان را ببینید و باتوجه به نیازهایش به او ابراز علاقه کنید! شاید نظر بعضی از افراد اینست که بین بی توجهی به همسر و تمیز نشدن خانه و یا نبردن زباله ها ارتباط رابطه ای وجود ندارد ولی هر فردی که احساس کند همسرش بخاطر خدماتی که ارائه می دهد، او را دوست دارد ، ممکن است بتدریج دلسرد شود و دیگر آن خدمات را انجام ندهد. درصورت ابراز علاقه ی شما به همسرتان، می توانید امید پیدا کنید که او برای مشارکت در کارهای خانه نیز علاقه بیشتری از خود نشان میدهد.

> نقش های تان را تفکیک کنید:

باید نقش ها را بدرستی تفکیک کرد؛ به این معنی که وقتی مرد تصمیم دارد اتاق را جارو کند، زن باید به همسرش بگوید:« نه! این کار برعهده ی خودم میباشد » ولی درعوض، انجام اموری مثلاً جابجایی یخچال که دشوار است باید بر عهده ی مرد باشد. زنی که قصد اموزش مسئولیت پذیری به شوهرش را دارد، نباید همیشه همه کارهایی را انجام دهد که بر عهده ی شوهرش است. البته در این باره ، واضح است که استثناهای زیادی وجود دارد و نباید این مسأله را با کمک زوجین به یکدیگر اشتباه گرفت؛ بهتر است بدانید که کمک به یکدیگر، مزایایی همچون محبت و مهربانی را بهمراه دارد ولی مهم تر از همه اینست که همیشه نباید یکی از زوجین، تمام وظایف را انجام دهد.

> انعطاف پذیر باشید:

گاهی وقت ها شما برای انجام بعضی از کارها، روش خود را دارید که از نظر خودتان بهترین روش میباشد ، اما زمانی که شما کاری را بر عهده ی شوهرتان می گذارید، نباید در کارش دخالت داشته باشید بلکه باید انعطاف پذیر باشید و انجام این کار به روش شوهرتان را بپذیرید. گاهی اوقات همسر شما بخاطر دخالت کردنتان، دیگر با شما در امور منزل، همکاری نمیکند.

نحوه رفتار با شوره تنبل,شوهرم تنبله چیکار کنم,با شوهر تنبل چه کنمبرای برخورد با شوهر تنبل نقش هایتان را تفکيک کنيد

> قرض نگیرید:

اصولا یک مرد تنبل در تلاش است تا مسأله را هر چند به صورت موقت با قرض گرفتن یا کمک های مالی برطرف کند. شاید حتی خودتان تحت فشار مالی نیز برای این کار وسوسه شده اید ولی باید بدانید که این کار برای شما سودی ندارد و فقط موجب افزایش بار مسئولیت ها و مشکلات مالی خانواده میشود. برای این که همسرتان را منصرف کنید توصیه میشود که از جملات خوب استفاده کنید؛ یعنی نباید به او بگویید« به جای قرض گرفتن، تنبل نباش و کار کن» ؛ بلکه باید از این جمله استفاده کنید« برای مرد باغیرتی مثل تو قرض گرفتن سخت است. می توانیم تا زمان پیدا کردن یک کار، باز هم صبر کنیم.»

> کار کردن خانم‌ها در زندگی با مردان بی مسئولیت:

اگر شوهر شما به دلایلی همچون تنبلی و تن پروری کار نمیکند، توصیه ی ما اینست که شما هم کار نکنید تا مرد برای تامین مخارج زندگی، خودش فکری بکند و اگر زن، تمایل به ترک کار خود ندارد؛ حداقل باید بگوید که شوهرم موظف به تامین هزینه های زندگی است و نباید برای زندگی هزینه ای را قبول کند تا شوهرش مجبور به کار کردن شود.

> اسیر تملق های او نشوید:

گاهی وقت ها مردان تنبل، شیرین زبانی میکنند. آن ها سعی دارند تا با حرف های دلربایشان، آتش خشم زنان را خاموش کنند و برای تنبلی خود بهانه ای بیاورند.

- من مثل تو به خوبی، توانایی انجام این کار را ندارم. تو واقعا معجزه می کنی.

- تو برای انجام این کار بحدی قوی و خوب هستی که دیگر بوجود من نیازی نیست.

- من قصد پیدا کردن شغلی را دارم که در شأن و منزلت تو است و بتوانی آنرا با افتخار به همه بگویی.

پس از مرور ذهنتان، این حرف ها برای شما تداعی میشود. او در واقع با این حرف ها شما را بازی می دهد ولی شما باید بتوانید این حرف ها را فراموش کنید و نگذارید که زندگی دائمی شما به خاطر این شیرینی موقت با مشکلاتی رو به رو شود. از این رو همین امروز این مشکل را برطرف کنید.

> از روانشناسان برای حل این مشکل کمک بگیرید:

اگر با روش های مذکور، نتوانستید تنبلی شوهر خود را برطرف کنید، حتماً مشکلت خود را به یک روان شناس با تجربه و عالی بگویید.

روان شناس، با استفاده از تجاربش به شما کمک می کند تا با کشف دلیل اصلی این مسأله بتوانید به صورت کاملاً اصولی و برنامه ریزی شده قدم بردارید.

نحوه برخورد رفتار با شوهر تنبل,با شوهر تنبل چکار کنیم,شوهرم تنبله سرکار نمیرهبرای برخورد با شوهر تنبل بدون تغییر لحن خود هرجا که نیاز است محکم و قاطع باشید

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش