حسین شریف زاده در گفت و گو با میزان، گفت: در بسیاری از مواقع خانوادهها با رفتاری عجیب از سوی کودکان خود مواجه میشوند که اگر برای آن چاره اندیشی نکنند این رفتار میتواند اثرات مخربی در پی داشته باشد.
وی افزود: کودکان ۱ تا ۶ سال بسیاری هستند که نسبت به خوردن مواد فاقد ارزش غذایی اقدام کرده و به دنبال خوردن موادی گرایش دارند که میتواند برای سلامت آنها خطر آفرین باشد. بسیاری از کودکان به خوردن خاک و گچ دیوار علاقه نشان میدهند و این مواد بیش از سایر نمونهها مورد استقبال کودکان قرار میگیرند.
این متخصص تغذیه با اشاره به دلایل مصرف مواد بی ارزش از سوی کودکان اظهارکرد: خوردن مواد بی ارزشی مانند خاک که در میان زنان باردار نیز شایع است به دلیل نیاز غریزی جهت جبران کمبود مواد معدنی در رژیم غذایی است.
شریف زاده ادامه داد: نه تنها خاک بلکه سنگ ریزه، گچ و رنگ نیز از جمله موادی هستند که گاه دیده شده کودکان به خوردن آنها اقدام میکنند.
وی با تاکید بر لزوم در نظر گرفتن رژیم غذایی برای کودکانی که با مشکل خوردن مواد غذایی بی ارزش مواجه هستند تصریح کرد: کودکان این چنینی باید حتما به پزشک تغذیه ارجاع داده شده تا مراحل تهیه یک رژیم غذایی مناسب برای آنها در دستور کار قرار گیرد.
این متخصص تغذیه در خصوص رایجترین عوارض خوردن مواد غذایی بی ارزش اظهارکرد: عفونت روده ای، انگل، کم خونی، انسداد روده و سوء تغذیه از جمله عوارض خوردن مواد غذایی بی ارزش و مضر به شمار میآید.
- 39
- 12
ناشناس
۱۳۹۶/۹/۱ - ۱۸:۳۴
Permalink