« محمد خوشبین» با بیان اینکه در هر شرایط و گروه سنی، بطور روزانه با مصرف چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مثل، نارنج، لیمو ترش (Lemon)، انواع مرکبات، فلفل سبز و انواع سبزی های خوردنی میتوان مقاومت بدن را بالا برد، اذعان کرد :مصرف روی، آهن و ویتامین آ در تقویت دستگاه ایمنی بدن موثرند.
او ادامه داد:مصرف انواع مغزیجات مثل گردو، بادام، سبزیجات با برگ های تیره و کدو حلویی بعنوان دسر و سوپ نقش عمده ای در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارند.
این کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در امتداد با بیان اینکه از مصرف سوسیس (Sausage)، کالباس، انواع فست فود، غذاهای چرب، غذاهایی که خوب پخته نشده باشند، مانند تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب هایی که مغز پخت نشده اند، انواع شیرینی جات و روغن های جامد باید پرهیز شود، خاطرنشان کرد:در صورتیکه طبق گفته سازمان بهداشت جهانی از تمامی گروه های مواد غذایی استفاده کنیم به مکمل نیازی نداریم ولی استفاده از مولتی ویتامین در این وضعیت مشکلی ندارد.
خوشبین اعلام کرد :مصرف مکمل های حاوی پروبیوتیک مثل ماست های پروبیوتیک، دوغ کفیر پاستوریزه و ویتامین دی از سایر توصیه های جلوگیری از ابتلا به کروناست.
او با بیان اینکه بادام، بادام زمینی، فندق (Hazelnut)، روغن آفتابگردان، ذرت و سویا که حاوی ویتامینe هستند در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند و همچنین استفاده از پروتئین ها مانند گوشت پخته شده، تخم مرغ و حبوبات نیز برای جلوگیری از ابتلا به کرونا (corona) مفیدند، ذکر کرد :با نوشیدن کافی آب و مایعات گرم، دهان را مرطوب نگه داشته تا این وضعیت کرونایی را به سلامتی پشت سر بگذاریم.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدای یزد، این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف مایعات گرم در طول بیماری، اذعان کرد:بیماران باید به علت معضلات تنفسی از مصرف انواع ادویه جات و سرخ کردنی ها خودداری کرده و به سبب ضعف در زمان بیماری، انواع حبوبات، سبزیجات، کدو حلوایی و مواد غذایی پروتئین دار را استفاده کنند.
- 14
- 3