به گزارش مهر، در مطالعه جدید،« روند سالم افزایش سن» در قالب طول عمر (Longevity) همراه با ذهن و روان سالم و عدم وجود بیماری های مزمن جدی، مشکلات شناختی یا اختلالات جسمی پس از سن ۶۵ سال تعریف می شود.
مطالعه قبلی نشان داده بود که مصرف گردو تأثیر مثبتی بر کاهش ریسک اختلال های جسمی و همچنين زوال شناختی در افراد مسن دارد.
در حال حاضر هیچ راهکاری برای کاهش روند تأثیرات پیری وجود ندارد، اما پذیرش عادات سالم نظیر خوردن یک مشت گردو به عنوان میان وعده می تواند کمک کننده باشد.
در این مطالعه، پژوهشگران بیمارستان زنان و بریگام بوستون، داده های مربوط به ۳۳, ۹۳۱ زن را بررسی کردند. این داده ها مربوط به مطالعه ارزیابی ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و سلامت عمومی در دوران سالمندی بود.
بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲، از این زنان در مورد رژیم غذایی ( از جمله مصرف مغزیجات آجیلی) سوال پرسیده شده بود؛ بیماری های مزمن نظیر سرطان (cancer) ، حمله قلبی، نارسایی قلبی ، سکته، بیماری قند نوع۲ و بیماری پارکینسون (Parkinson's Disease) در آنها ارزيابي شده بود؛ مشکلات حافظه، سلامت روان و محدودیت های جسمی آن ها بررسی شد.
یافته ها نشان داد از بین شرکت کنندگان، ۱۶ درصد دارای پیری سالمی بودند. این شرکت کنندگان از جمله کسانی بودند که رژیم غذایی (diet) سالمی از جمله مصرف گردو بیشتری داشتند.
- 16
- 4