به گزارش ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، این مطالعه جدید نشان می دهد که سرعت راه رفتن می تواند به عنوان یک فاکتور مستقل مرگ مرتبط با بیماری قلبی را پیشگویی کند.
محققان دانشگاه 'لستر' در انگلیس در این مطالعه ۴۲۰ هزار و ۷۲۷ نفر را در یک دوره شش ساله برای ارزیابی میزان مرگ و میر مورد مطالعه قرار دادند.
این مطالعه نشان داد احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی در بازه زمانی این مطالعه، در افرادی که آهسته راه می رفتند، ۱.۸ تا ۲.۴ برابر بیشتر بود.
محققان حتی پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطرساز از جمله سیگار کشیدن، شاخص توده بدنی و رژیم غذایی، باز هم مشاهده کردند که این نتیجه در مورد زنان و مردان هر دو صادق بود.
با این وجود، آنها متوجه شدند بزرگسالانی که کمترین میزان شاخص جرم بدنی را داشتند با بیشترین خطر ناشی از آهسته راه رفتن مواجه هستند.
نویسندگان این مطالعه معتقدند که سرعت راه رفتن شاخصی برای سلامت کلی و تناسب اندام است زیرا به اندازه زیادی با تحمل ورزش ارتباط دارد.
به گفته محققان، می توان از گزارش های شخصی در مورد سرعت گام برداشتن برای شناسایی افرادی که تناسب فیزیکی چندانی ندارند و با خطر زیاد مرگ و میر مواجه هستند، استفاده کرد.
محققان همچنین در مورد این که آیا سرعت گام برداشتن می تواند با ابتلا به سرطان نیز ارتباط داشته باشد، بررسی کردند اما هیچ ارتباطی در این زمینه کشف نکردند.
این اولین مطالعه ای نیست که سرعت گام برداشتن را با خطر ابتلا به بیماری قلبی ارتباط می دهد، تحقیق دیگری نیز در سال ۲۰۰۹ نشان داد که آهسته راه رفتن به اندازه زیادی خطر مرگ ناشی از ابتلا به بیماری قلبی عروقی را افزایش می دهد.بیماری قلبی اغلب نتیجه پرفشاری خون، چاقی و کلسترول بالاست.
- 16
- 4