به گزارش مهر، در دو دهه گذشته زنان مبتلا به بیماری صرع را از باردار شدن منع می کردند چراکه آن را اتفاقی پرخطر می دانستند.
بیماری صرع یک مشکل نورولوژیکی همراه با مشخصه تشنج، از بین رفتن سطح هوشیاری و آگاهی و سایر مشکلات سلامت است.
دکتر «پیج پنل»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگام بوستون، در این باره می گوید: «در حال حاضر داروهای ایمن و مطمئنی وجود دارد که به زنان مبتلا به صرع کمک می کند که بارداری سالمی داشته باشند.»
در این مطالعه، ۸۹ زن مبتلا به صرع و ۱۰۸ زن بدون این بیماری که قصد بارداری داشتند مورد مطالعه قرار گرفتند. هیچ یک از زنان دارای سابقه آشکار اختلالات ناباروری نبودند.
در مدت یک سال، ۶۰.۷ درصد زنان مبتلا به صرع و ۶۰.۲ درصد زنان بدون این بیماری باردار شدند. محققان مشاهده کردند نرخ سقط جنین و زایمان سالم در بین هر دو گروه مشابه بود.
در حدود ۱۲.۵ میلیون زن در سن باروری در جهان مبتلا به بیماری صرع هستند. مطالعات قبلی نشان داده اند که نرخ بارداری در زنان مبتلا به صرع در مقایسه با زنان دیگر پایین تر است، اما به گفته محققان، این مسئله می تواند ناشی از این مسئله باشد که تعداد کمتری از زنان مبتلا به صرع مایل به باردار شدن هستند.
محققان تاکید می کنند برنامه ریزی از قبل، تجویز داروهای مناسب و ویتامین های ضروری برای زنان مبتلا به صرع می تواند موجب بارداری سالم در آنها شود.
- 14
- 2