به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دانشگاه لوییویل با توسعه یک فن آوری مدعی شده اند که میتوانند پیشرفت ویروس کرونا (corona) در بدن را متوقف کرده و مانع آلوده شدن دیگر سلول ها شوند.
این فن آوری مبتنی بر قطعه ای از DNA مصنوعی به نام آپتامر است که یک پروتئین (Protein) انسانی به نام نوکلئولین را هدف قرار داده و به آن متصل می شود.
در حالیکه تحقیقات هنوز در مرحله اولیه خود قرار دارد، آزمایش ها نشان می دهد که آپتامر میتواند سبب جلوگیری از تکثیر ویروس کرونا در بدن شود. این فن آوری قبل از این برای جلوگیری از پیشروی سرطان مورد استفاده قرار گرفته است.
پژوهشگر این پروژه در این مورد گفت: زمانی که تلاش بسياري از دانشمندان برای درمان ویروس کرونا در سرتاسر دنیا را دیدم، به این فکر افتادم که پروژه من تا چه حدی میتواند در این مسیر تاثیرگذار باشد.
در آزمایش های اولیه، پژوهشگران متوجه شدند که در دوز هایی که در تحقیقات قبلی در مورد بیماران سرطانی انجام گردیده است، این فن آوری بی خطر بوده و توانسته در جلوگیری از پیشرفت ویروس کرونا هم مؤثر باشد.
حالا این تیم امیدوار است که با انجام آزمایش های بیشتر بتوان از آپتامر بعنوان یک روش درمانی مناسب در ماه های آینده استفاده کرد.
- 11
- 7