جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۲:۰۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۳۱۵
سیاست داخلی

روحانی در ضیافت افطار با اهالی رسانه:

با لحن تند به جایی نمی‌رسیم/ چرا ناسزاگویی را انقلابی‌گری می‌دانیم

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,روحانی
رییس‌جمهور با انتقاد از کسانی که برخی را وکیل‌الدوله می‌نامند، دولت را نماینده تمام مردم عنوان کرد و گفت: طرفدار دولت بودن یعنی طرفدار مردم بودن است. اگر طرفداران دولت نباشیم طرفدار کی باشیم

به گزارش  ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی در مراسم دیدار و ضیافت افطار با اصحاب رسانه با اشاره به حادثه روز غدیر خم گفت: حضرت رسول(ص) فرمودند همه آنهایی که در اینجا حضور دارید وظیفه دارید تا حادثه امروز را به آنهایی که اینجا نبودند و غایب بودند، برسانید و ابلاغ کنید.

 

کار رسانه، کار پیامبری و مقدسی است

او ادامه داد: امشب امام علی (ع) وصیت خود را به فرزندانش و به همه روسای شیعه و بزرگان کوفه که در نزدیک بستر او بودند، اعلام کرد و گفت که این وصیت برای شما است و باید این وصیت را به سایرین برسانید. به عبارتی، وظیفه رسانه و اطلاع‌رسانی را به همه تاکید کرد.

 

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه یک وظیفه ما ابلاغ واقعیت‌ها و پیام‌های اصلی است؛ پیام دین، تاریخ، ملت، انقلاب و پیام اهداف ملی به همه مردم، اظهار داشت: رسانه، سازنده خبر نیست بلکه ابلاغ‌کننده است. خود پیامبر (ص) هم رسانه بود. اساسا رسالت یعنی ابلاغ پیام خدا به بشر. پس کار رسانه، کار پیامبری و مقدسی است و همانطور که پیامبر که باید امین باشد، همه رسانه‌ها هم باید واقعیت‌ها و حقیقت‌های جامعه را به خوبی به مردم ابلاغ کنند.

 

اربابان در ایام تبلیغات پیام به تروریست‌ها داده بودند تا تهران را ناامن کنید

روحا‌نی با اشاره به ایام لیالی قدر تصریح کرد: در ایام انتخابات که عید سیاسی ملت ایران بود، روزها و شب‌های قدر ملت ایران بود و مردم قدر خود و آینده و سرنوشت خود را در کنار صندوق‌های رای رقم زدند و ساختند. آنهم در حساسترین تاریخ منطقه‌ای و بین‌المللی. شرایطی که غرب به دنبال به دنبال ایجاد فشار علیه ایران بود و همه در منطقه اجماع کردند تا پیام تهدید را به ملت ایران ابلاغ کنند و همه اربابان پیام به تروریست‌ها داده بودند تا تهران را ناامن کنید ولی مردم و رسانه‌ها به صحنه آمدند.

 

دولت یازدهم مظلومترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است

روحانی اضافه کرد: امشب شب قدر است و زمان گله‌گذاری نیست. زمان انتخابات هم سپری شد و امروز باید به آینده و اهداف ملی‌مان نگاه کنیم و نه رقابت‌های دیروز. دولت یازدهم روزهایی را سپری کرد که می‌توانم بگویم دولت یازدهم مظلومترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است. اگر زمان و فرصتی باشد می‌توانم آن را به اثبات برسانم و شما هم بهتر از هر کسی می‌تواند آن را تببین کنید.

 

دولت، جز نماینده مردم بودن نیست

او با تاکید بر اینکه دولت، جز نماینده مردم بودن نیست، خاطرنشان کرد: یکی از اشتباهاتی که رسانه‌ها باید تصحیح کنند، این است که می‌گویند این آقا نماینده و وکیل الدوله است. این رسانه دولت است ولی باید توجه کرد که دولت نماینده مردم است. وقتی در انتخابات ریاست جمهوری به پای صندوق آرا می‌رویم همه مردم برای انتخاب یک نفر به پای صندوق‌ها می‌روند. در مابقی انتخابات‌ها، کاندیداها استانی و حوزه‌ای است. ما تنها یک انتخابات سراسری داریم و بر مبنای قانون اساسی فرد منتخب، رییس‌جمهور همه مردم است. 

 

از اول تا آخر انتقاد؟

رئیس‌جمهور با بیان اینکه طرفدار دولت بودن یعنی طرفدار مردم بودن است، ابراز داشت: اگر طرفداران دولت نباشیم طرفدار چه کسی باشیم؟ می‌گویند انتقاد کنیم درست است. انتقاد مانند نمک است. همه غذا باید نمک باشد؟ انتقاد هم نمی‌کنند بلکه تخریب است. اگر تخریب هم نباشد، از اول تا آخر انتقاد؟ انتقاد کنیم یعنی اول واقعیت‌ها را بگوییم و مثلا بگوییم در گندم خودکفا شدیم و بعدش بگوییم مثلا از فلان بذر استفاده می‌شد، بهتر بود.

 

اصل واقعیات را به مردم بگوییم

روحا‌نی افزود: بگوییم در گازوئیل که در سال ۹۲ که روزانه شش و نیم میلیون لیتر وارد می‌کردیم امروز ۱۳ میلیون لیتر صادر می‌کنیم و بعد بگوییم ۱۳ میلیون کم است و فلان کار  را کنید تا میزان صادرات ‌مان بیشتر شود. اصل واقعیات را به مردم بگوییم و آن را برای مردم توضیح بدهیم و بگوییم که در سه سال و نیم، ۱۱ فاز را در پارس جنوبی افتتاح کردیم و بگوییم که در تمامی دولت‌های قبل فقط ۱۰ فاز افتتاح شد و بعد بگوییم که ۱۱ فاز کم است. 

 

لحن‌ها را درست کنیم

او با تشکر از رسانه‌هایی که ادای وظیفه کردند، بیان کرد: از رسانه‌هایی که مسیرشان دقیق نبوده خواهش می‌کنیم که دولت یازدهم تمام شد. ما می‌خواهیم وارد دولت جدید شویم. می‌خواهیم وارد فضای جدیدی بشویم. لحن‌ها را درست کنیم. امام علی هم می‌گوید تبلیغات نادقیق می‌تواند چهره صحیح علی (ع) را تخریب کند. این تبلیغات ناصحیح شد تا مردم روبروی امام در جمل صفین و نهروان ایستادند.

 

رسالت سنگینی را بر دوش داریم

رئیس دولت تدبیر و امید یادآور شد: امام علی(ع) در هفته‌های پایانی زندگی‌اش گفت: أین عمار؟ وقتی از یاران گذشته‌اش سخن گفت، دستش به صورتش زد و دقایقی گریه کرد. امام علی(ع) شیر میدان نبرد در برابر فشارها و در حضور مردم گریه طولانی کرد و بعد راجع به شرایط پیش آمده سخن گفت. این به ما نشان می‌دهد ما رسالت سنگینی را بر دوش داریم.

 

اگر جوانان نمی‌آمدند، ما هم موفق نمی‌شدیم 

روحانی با بیان اینکه مردم در انتخابات به صحنه آمدند و شهروند، رسانه شد، عنوان کرد: مردم در این انتخابات با موبایل‌هایشان به صحنه آمدند. جوانان به صحنه آمدند. اگر آنها تنها بودند و نمی‌آمدند، ما هم موفق نمی‌شدیم. 

 

امام با اعتدال انقلاب را پیروز کرد

او با تاکید بر لزوم درست کردن لحن‌ها در بیان انتقاد گفت: چرا لحن‌هایمان را درست نمی‌کنیم؟ با چه لحنی می‌خواهیم با کشور، با منطقه و جهان حرف بزنیم؟ با لحن تند به جایی نمی‌رسیم. جز اعتدال راه دیگری وجود ندارد. امام با اعتدال انقلاب را پیروز کرد. اگر امام به مردم می‌گفت که روبروی ارتش بروید تمام کشور حمام خون می‌شد و انقلاب پیروز نمی‌شد.

 

امام علی(ع) گفت من یارانی نمی‌خواهم که فحش می‌دهند

رئیس‌جمهور ادامه داد: امام علی(ع) در جنگ صفین هم دید یارانش با یاران معاویه دعوای لفظی می‌کنند. گفت من دوست ندارم فحش بدهید. من یارانی نمی‌خواهم که فحش می‌دهند. مگر ما شیعه نیستیم؟ چرا به فحش دادن افتخار می‌کنید؟ چرا ناسزاگویی را انقلابی‌گری می‌دانیم؟ انقلابی ما پیامبر (ص)، امام علی (ع) و عمار یاسر است. امام علی گفت چرا بد می‌گویید؟

 

روحانی تاکید کرد: از امام علی(ع) حرف زدن را یاد بگیریم. ایشان در برابر دشمن می‌گفت خون ما را حفظ کن خون آنها را حفظ کن. خونی به زمین نریزد. بین ما صلح شود. ایشان به ما یاد داد چه مسیری را انتخاب کنیم. امشب، شب امیرالمومنین است. تلاش کنیم راه ایشان را یاد و پیروی کنیم.

 

 

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش