سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۹ - ۲۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۸۱۶۷
سیاست داخلی

خاتمی: فساد، خوره هر نظامی است/ با آمریکا تا زمانی که آدم نشود ارتباطی نخواهیم داشت

احمد خاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب نماز جمعه تهران گفت: فساد، خوره هر نظامی است فرقی هم میان نظام حق و باطل در این زمینه نیست.پس ما هم باید مواظب باشیم که این خوره به جان نظام ما نیفتد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیداحمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با بیان اینکه «ممکن است مردی در خانه نسبت به زنش «فرعون صفت» باشد»، گفت: مراقب باشید که خودتان را نبازید. یک راهش تحکیم پایه اعتقادات دینی و از جمله مبحث معاد است.

 

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه «شهر شیراز سومین شهر اهل بیت در ایران نام گرفته است»، تاکید کرد: بیش از ۱۴۰۰ امامزاده در استان فارس آرام گرفته اند که نشان می‌دهد این استان استقبال خوبی از نوادگان پیامبر(ص) داشته است و این امامزادگان ذخایر معنوی هستند.

 

خاتمی با اشاره به دیدارهای رهبری با هیئت دولت و کارگزاران حج، اظهار کرد: در بین رهنمودهای رهبری در این دیدارها، مبارزه با فساد به صورت جدی، موردی است که بر آن تاکید می کنم و درباره آن چندین نکته را مطرح خواهم کرد.

 

وی افزود: فساد، خوره هر نظامی است فرقی هم میان نظام حق و باطل در این زمینه نیست. به تعبیر شهید بهشتی بزرگترین عامل سقوط رژیم شاه فساد نظام اداری بود پس ما هم باید مواظب باشیم که این خوره به جان نظام ما نیفتد.

 

امام جمعه موقت تهران گفت: با هر فسادی باید مبارزه و برخورد شود، مخصوصا دست اندازی به بیت المال که بزرگترین فساد است و باید با عاملانش جدی ترین برخورد انجام شود.

 

خاتمی با بیان اینکه «برای برخورد با فساد، معیار فقط قانون است»، گفت: مفسد هرکس که باشد و در هر جایگاهی که باشد و هر ارتباطاتی که داشته باشد، باید با او برخورد شود و خط قرمزهای ساختگی برخی در این زمینه ملاک نیست بلکه ملاک فقط قانون است.

 

وی افزود: باید گزارش شفاف و صریحی در این زمینه به مردم داد که صاحبان این انقلاب هستند و مقام معظم رهبری هم تاکید داشتند که صداوسیما این گزارش ها را پخش کند.

 

خاتمی با بیان اینکه «نباید در این عرصه مبالغه کرد»، گفت: در بدنه قانون گذاری، قضایی و اجرایی نظام، انبوهی از کارگزاران پاک وجود دارند، پس نباید اینطور گفت که انگار فساد همه جا را گرفته است، نه اینطور نیست اما همان قدر فسادی هم که هست باید قاطعانه با آن برخورد شود.

 

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیانات رهبری درباره دیپلماسی خارجی گفت: ما با همه جهان ارتباط داریم جز با رژیم صهیونیستی و آمریکا که در این زمینه رژیم صهیونیستی مشروعیت ندارد و آمریکا هم تا زمانی که آدم نشود با او ارتباطی نداریم که هنوز هم آدم نشده است.

 

وی افزود: اینکه ما با روسیه، چین و هند مراوده داریم کاملا بر اساس قانون است و اگر اروپا و آمریکا ببینند که ما تحت فشار هستیم بر ما فشار بیشتری هم وارد می کنند پس ما بدون اینکه به کسی زور بگوییم و اجازه دهیم کسی به ما زور بگوید با جهان ارتباط داریم.

 

 

  • 17
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
مدیر محترم سایت اگر امکان دارد نوشتار زیر را به عنوان یک یادداشت در صفحه اصلی قرار دهید. چرا هرکس رییس جمهور می شود در توجیه ناتوانیش مدام می گوید " عده ای هستند که نمی گذارند " عده ای هستند که نمی گذارند. این جمله از زمان اقای خاتمی مطرح شد و مکررا" توسط ایشان و دکتر احمدی نژاد عنوان می شد و بهانه اقای روحانی نیز همین است. سؤال اساسی از این اقایان این است که اگر عده ای هستند که نمی گذارند پس چرا در مقام تشریفاتی ریاست جمهوری باقی ماندید و استعفای خود را تقدیم ملت ایران نکردید. ایا وقتی عده ای هستند که نمی گذارند باقی ماندن در مقامی که ظاهریست و در عمل هیچ اختیاراتی ندارد نوعی ذلت و خواری برای رییس جمهور نیست. و ایا باقی ماندن در پست ریاست جمهوری با این شرایط خیانت به رای مردم و همسویی با همان عده ای نیست که نمی گذارند. وقتی می گویید عده ای هستند که نمی گذارند معنی ان این است که دولت پنهان ضد مردمی وجود دارد و قوای سه گانه قدرت ظاهری دارند و در پشت پرده افراد قدرتمندی تصمیمات را می گیرند که تفکرات ضد بشری و غیر انسانی دارند. وقتی می گویید عده ای هستند که نمی گذارند یعنی انتظار مردم برای مبارزه با فساد و بهبود اوضاع اقتصادی بیهوده است. وقتی می گویید عده ای هستند که نمی گذارند وشما هم بدون کوچکترین احساسی نسبت به سرنوشت ملت در پست بدون قدرت ریاست جمهوری باقی مانده اید و کنار نمی روید یعنی اینکه شما مانع از رونمایی و شناسایی این دولت پنهان توسط مردم می شوید و نقش سپر بلا را برای انها ایفا می کنید. وقتی می گویید عده ای هستند که نمی گذارند یعنی ................. پس یا بدون هیچ واهمه و ترسی انها را معرفی کنید و یا استعفا دهید تا دولت پنهان رخ بگشاید و مستقیما" برای حل مشکلات وارد عمل شود و دیگر بهانه ای نداشته باشند که بگویند عده ای هستند که نمی گذارند.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش