دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۶ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۷۰۲
سیاست داخلی

حسن خمینی: مردم باید احساس کنند اگر کسی را نمی‌خواهند دیگر نمی‌ماند

حسن خمینی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
نوه امام خمینی (ره) گفت: مردم باید احساس کنند جامعه متعلق به آنان است و اگر کسی را مردم نمی‌خواهند، دیگر نمی‌ماند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی عصر امروز طی سخنانی در همایش توسعه از دیدگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه هنوز بعد از دو سال دل بهانه آیت‌الله هاشمی را می گیرد و بغض گلو را می فشارد، اظهار کرد: افتتاح خانه موزه آقای هاشمی که امروز به همت فرزندان بزرگوارشان و به ویژه آقا محسن هاشمی انجام شد، بهانه ای برای سخن گفتن از یکی از صفات مشخصه آقای هاشمی است.

 

وی افزود: این سخن در همنوعان ایشان یا کمتر دیده شده یا دیده نشده و خود ایشان می‌گویند من اولین بار این صفت را در امام راحل دیدم و با همان صفت، دلبسته ایشان شدم.

 

سیدحسن خمینی با تاکید بر اینکه آقای هاشمی عامداً دوست داشت در برخی مقاطع این صفت را نشان دهد، گفت: آن صفت گریز ایشان از ریاکاری بود. ما از سال ۶۰ که آقای هاشمی به جماران آمدند زندگی و خانه ایشان را از نزدیک می دیدیم. ایشان ظاهر و باطن زندگی اش همان بود که بود. نه علاقه ای به نشان دادن فقر داشت و نه داشته های زندگی اش را کتمان می‌کرد.

 

یادگار امام تاکید کرد: ذات بحث ستیز با ریا این است که شما بگویید اینکه نظر جامعه درباره ام چه باشد برای من اهمیتی ندارد اما این موضوع در خود یک کژتابی هم دارد، به این شکل که رفته رفته به اینجا برسد که گویی نظر مردم اصلا محترم نیست.

 

سیدحسن خمینی ادامه داد: آقای هاشمی اما به نظر مردم هم باور داشت، به این صورت که اگر مردم باشند همه مشکلات حل می شود و اگر مردم نباشند هر گره ای که باز کنی باز گره ای به سایر گره ها اضافه می‌کند.

 

وی اظهار کرد: اگر روزی احساس کردیم مردم هستند همه دست در دست هم مشکلات را حل می کنیم. از روز آغاز انقلاب نقطه اتکای امام، مردم بود و تا امروز هم هر گردنه ای را رد کردیم با کمک مردم بوده و اگر هم جایی از مردم فاصله گرفتیم به شکلی آسیب دیده ایم.

 

سیدحسن خمینی با بیان اینکه مردم ملاک اطاعتند نه حقیقت، گفت: دل های مردم هم در برابر حق متواضع است. و زندگی آقای هاشمی هم همواره بر دوری از ریا استوار بود اما هیچ به این معنا نبود که ایشان نظر مردم را ملاک نمی داند و برایش اهمیتی ندارد. او در زندگی اش بیشترین تعداد به معرض رای مردم گذاشتن خود را تجربه کرده و گاهی هم رای نیاورده اما به این معنا هم نبوده که اگر رای نگرفت بگوید نظر مردم مهم نیست او با مشاورین خود به گفت‌وگو نشست برنامه های تازه ای ارائه کرد و دوباره هم رای گرفت.

 

حسن خمینی تاکید کرد: مردم باید احساس کنند جامعه متعلق به آنان است و اگر کسی را مردم نمی‌خواهند، دیگر نمی‌ماند و یا اینکه کسی اگر اشتباه می کند از مردم هم عذرخواهی کند.

 

سیدحسن خمینی ادامه داد: بستن و فضا را امنیتی کردن جز رسیدن به خواسته های آن کسی که چشم طمع به این نظام و خاک دارد سودی ندارد. من اگر اشتباه می کنم و جامعه نمی پسندند کنار بروم کسی دیگری بیاید و خدمت کند. اشتباه می کنیم پس عذرخواهی هم بکنیم. کسی نیست که تابحال اشتباهی نکرده باشد. پس به خرد عمومی اعتماد کنیم و با هیچ مزور و مفسدی عقد اخوت نبندیم و به او وفادار نباشیم.

 

یادگار امام در پایان تاکید کرد: آقای هاشمی بزرگ بود و بزرگ رفت. عزیز بود و عزیز رفت.  موج سوار نبود و مقابل نظر مردم نمی ایستاد بلکه می کوشید خواسته مردم را مطابق با آنچه درست می پندارد تعریف کند.

 

  • 29
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش