سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۱۲:۰۴ - ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۱۱۶۸
سیاست داخلی

پاسخ کدخدایی درباره کمپین فرزندت کجاست؟

عباسعلی کدخدایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان ضمن قابل قبول دانستن کارنامه این شورا گفت: شورای نگهبان در انتخابات‌های ۸۸ و ۹۶ رفتار واحدی داشت.

به گزارش تسنیم، عباسعلی کدخدایی سخنگو و قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان در جمع اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی،گفت: مردم مسلمان و تحت ستم، به رهبری حضرت امام خمینی(ره) انقلابی را ایجاد کردند و رقم زدند که هیچ کجای دنیا نمونه و مثل آن را نداشتیم. انقلابی که در بنیان و اساس متفاوت بود از آنچه که ما در جاهای دیگر مشاهده کردیم.

 

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام (ره) تحول اساسی و بنیادینی در جامعه ایران بود و صرفا برای یک تغییر یک نظام سیاسی ساده یا جایگزینی مقامات سیاسی با افراد جدید نبود.

 

سخنگوی شورای نگهبان افزود: پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ این همت و پشتیبانی مردم ما از رهبری خودشان، رهبری حضرت امام که توانست انقلاب را به پیروزی برساند و یک تحول ژرف و عمیقی را در جامعه ایرانی ایجاد کند، برای خیلی‌ها در دنیا غیرقابل باور بود.

 

کدخدایی تصریح کرد: دو ویژگی مهم ما می‌توانیم در حوزه انقلاب اسلامی در نظر بگیریم، یکی از آنها بحث هدف‌گذاری اجرای احکام اسلامی بود که جامعه ایران، مردم مسلمان به شدت از این مسئله رنج می‌برند.

 

وی تغییر و تحول در روش زندگی و در منش و سیاق سیاسی و اجتماعی را دومین ویژگی مهم انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: در سبک زندگی هم در حوزه فرهنگی و دینی و هم اقتصادی و هم فرهنگی تحول ایجاد شده است.

 

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل‌گیری، همواره مورد هجمه بوده است و این بر کسی پوشیده نیست، الآن می‌بینید که افرادی مثل جان بولتون و یا افراد دیگری در هیئت حاکم آمریکا، علنی اعلام می‌کنند که ما باید برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران اقدام کنیم.

 

کدخدایی تصریح کرد: از همان ابتدای انقلاب، از طریق حملات و درگیری‌های نظامی تلاش داشتند نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند، جنگ تحمیلی مصداق بارز این مطلب بود، چه در زمانی که در حوزه‌های فرهنگی وارد شدند و چه حوزه‌های امنیتی و سیاسی و چه الآن که جنگ اقتصادی را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند.

 

وی ادامه داد: دشمن از کار ننشسته است؛ بلکه  محور و ابزار را تغییر داده ولی هیچ‌گاه کناره‌گیری نکرده و همیشه بر این دشمنی پافشاری کرده است.

 

سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: در تمامی مقاطع با تدابیر مقام معظم رهبری و پشتیبانی مردم، چه در دوره جنگ تحمیلی و چه پس از آن دشمن نتوانسته ضربه محکمی را به نظام وارد کند، اگرچه خدشه‌هایی وارد کرده و خسارت‌هایی را دیدیم؛ اما باید بتوانیم از اینها عبور کنیم.

 

وی با اشاره به جنگ اقتصادی، افزود: اگر بخواهیم در حوزه اقتصادی مثل حوزه‌های نظامی و سیاسی پیروزی به‌دست بیاوریم، اول باید شناختی از این تغییرات و هجمه‌ها داشته باشیم.باید بدانیم که تهدیدها چیست و بعد از آن راهکار برخورد با آنها را پیدا کنیم.

 

سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: شما به عنوان دانشجویی که همیشه قشر جامعه پیشرو بوده‌اید، باید بدانید که هجمه‌ها و تهدیدات چیست، از چه طرف هست و بعد از آن نحوه برخورد آنها را بدانیم، باید نقاط ضعف خودمان را در هر زمینه بشناسیم و تلاش کنیم که برطرف کنیم و اگر نمی‌دانیم، سؤال کنیم.

 

کدخدایی با اشاره به لزوم جوان‌گرایی، ادامه داد: اگر قرار هست در حوزه جوان‌گرایی ورود پیدا کنیم، باید جوانان این تهدیدات و مشکلات را به خوبی بشناسند و تحلیل داشته باشند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش شورای نگهبان، گفت: شورای نگهبان به عنوان نهادی در جمهوری اسلامی ایران اگرچه جدید است، اما حاصل تجربه بشری است.

 

قائم‌مقام شورای نگهبان افزود: اگر بخواهیم تا الآن کارنامه‌ای از شورای نگهبان را ارائه کنیم، کارنامه قابل قبولی است، ما در انتخابات‌های ۸۸ و ۹۶ یک رفتار واحدی داشتیم و این پاسداری از رأی مردم است و هیچ تفاوتی نمی‌کند.

 

کدخدایی گفت: طبیعتا هر نهادی که مرکب از انسان‌هاست، اشتباهات انسانی هم در آن است، نمی‌خواهیم خودمان را تبرئه کنیم و بگوییم هیچ مشکلی در کار نبوده است، اما در مجموع باید ارزیابی کرد.

 

وی تصریح کرد: شورای نگهبان یکی از نهادهایی بود که با تدبیر امام و با استفاده از تجربه بشری و مبتنی بر مواضع دینی و قانونی شکل گرفته و تا الآن ادامه حیات داده است و تا زمانی که در قانون اساسی باشد، در وظایف سه‌گانه‌اش که نظارت تقدیمی، سیاسی و تفسیری است، حرکت خواهد کرد.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سؤال که راهکار استمرار حرکت در نظام جمهوری اسلامی ایران چیست؟، گفت: تبعیت از رهبری واحد یکی از این راه‌هاست. در کشورهای منطقه می‌بینیم که فقدان رهبری واحد، مشکلاتی را ایجاد کرده که الحمداالله ما از این نعمت رهبری و پیروی از رهبری از دوران حضرت امام تا به امروز برخورداریم، پیروی از رهبر از ابتدای انقلاب برای ما راهگشا بوده است.

 

کدخدایی اضافه کرد: حفظ بصیرت و روحیه انقلابی دومین راه ما برای تداوم مسیر انقلاب است، اگر بخواهیم در مسیر صحیح حرکت کنیم، باید دشمن را بشناسیم و ایده‌هایش را بدانیم، توجه به این دو مسئله، مستلزم آگاهی و بصیرت است. رهبری حفظ روحیه انقلابی را در سال‌های اخیر مخصوصا برای مسئولین مورد تأکید قرار داده‌اند.

 

وی، خودسازی را سومین راه تداوم حرکت انقلاب مطرح کرد و به دانشجویان یادآور شد: خودسازی را در دوران دانشجویی فراموش نکنید، اگر انسان بخواهد برای آینده خود ره‌توشه داشته باشد، فرصت زیاد و توان جسمانی مناسبی در هنگام جوانی دارد. اگر این سه محور یاد شده را درنظر داشته باشید، می‌توانید جامعه پویا، با نشاط، جوان‌گرا و انقلابی را داشته باشیم.

 

شورای نگهبان  ورودی به قضیه سپنتا نداشت

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره موضع این شورا درباره "سپنتا نیکنام"، گفت: شورای نگهبان هیچ ورودی به قضیه سپنتا نداشت، تبصره ماده ۲۶ قانون تشکیلات شوراهای اسلامی شهر و روستا از سوی برخی‌ها مورد ادعاهای خلاف واقع شد.

 

کدخدایی ادامه داد: نظر اعضای شورای نگهبان این بود که در جایی که اکثریت مسلمان هستند، ورود اقلیت‌ها خلاف شرع است،  به این معنی که در جایی که اکثریت از اقلیت‌ها باشند، هیچ اشکالی ندارد، البته این فقط نظر آقایان فقها نسبت به تبصره‌ای از ماده قانون تشکیلات شورای اسلامی شهر و روستا بود و هیچ ورود دیگری نداشتند.

 

وی تصریح کرد: در این زمینه باید هیئت‌های نظارت مجلس ورود می‌کردند، ما قطعا دخالت نمی‌کنیم، چرا که شورای نگهبان در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا اصلا طبق اصل ۹۹ قانون اساسی هیچ‌گونه دخالتی ندارد و مجلس این مسئولیت را دارد.

 

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان در پاسخ به سؤال دیگری درباره جوان‌گرایی در شورای نگهبان، اظهار داشت: شورای نگهبان جای جوان‌گرایی نیست، جوان‌گرایی معمولا در حوزه‌های اجرایی لحاظ می‌شود، شما نهادهای مشورتی و نهادهای تخصصی را ملاحظه کنید، مثل شورای قانون اساسی فرانسه که رؤسای جمهور فرانسه در بازنشستگی به عضویت آنجا در می‌آیند و جایی است که نیازمند تجربه است.

 

کدخدایی تصریح کرد: حدود ۱۰ سال است، جمعی از دوستان جوان‌مان را در مرکز تحقیقات گرد هم آوردیم که به عنوان بازوی مشورتی شورای نگهبان فعال هستند، می‌توانم بگویم در کنار جمع ۱۲ نفره خود، جمعی ۵۰ نفره را از جوانان که امیدهای آینده در حوزه حقوق عمومی هستند را داریم.

 

وی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان دیگر در خصوص برجام، گفت: بنده در زمان تصویب برجام عضو شورای نگهبان نبودم، البته آن زمان مصاحبه‌ای کردم و شورای نگهبان را مورد نقد قرار دادم که چرا در برجام دقت بیشتری نکردند.

 

سخنگوی شورای نگهبان درباره شفافیت آرا در مجلس، گفت: شفافیت آرا بسیار خوب است، ما هم استقبال می‌کنیم، حتی من زمانی در مورد شورای نگهبان عرض کردم که اگر برخی معاذیه‌ها اجازه می‌داد و منع قانونی نبود، در شورای نگهبان نیز این‌کار را انجام دهیم.

 

پاسخ کدخدایی درباره کمپین فرزندت کجاست؟

کدخدایی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت فعلی فرزندانش و کمپین فرزندت کجاست، گفت: نقد من این است که اگر فرزند مسئولی، شایستگی‌های لازم را داشت و بدون هیچ رانتی خواست مشغول به کار شود، اشکال دارد؟

 

وی گفت: ما فردی را داریم که فررزند یا برادرش شایستگی‌هایی دارد، آیا گناه شرعی است که مشغول به کار شود؟، البته در رابطه با فرزندان خودم باید بگویم که دخترم فارغ‌التحصیل دانشگاه است، یکی از پسرانم هم‌اکنون مشغول خدمت سربازی است و پسر دومم هم مقطع دبیرستان مشغول به تحصیل است.

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش