چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۳۷ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۵۳۲۱
سیاست داخلی

واکنش کدخدایی به انتقادات روحانی و اصلاح طلبان از شورای نگهبان

عباسعلی کدخدایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
سخنگوی شورای نگهبان گفت: افترا و هجمه با نقد فرق دارد و این خوب نیست که می‌گویند شورای نگهبان انتقادپذیر نیست، شورای نگهبان انتقادپذیر است اما در برابر حرف حساب، نه در برابر حرف‌های ناحساب، ما در برابر حرف‌های ناحساب ناشنوا هستیم.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی روز پنجشنبه در اختتامیه همایش سراسری هیات‌های نظارت بر انتخابات مجلس در مشهد با بیان اینکه این شورا، پاسدار اجرای احکام اسلامی است افزود: یکی از مهمترین وظایف شورای نگهبان، نظارت بوده و این نظارت یک بحث عقلی است لذا بسیاری از کشورها هم نهادهای مشابه شورای نگهبان دارند اما یک تفاوتی در این بین وجود دارد و آن اینکه نظارت شورای نگهبان برای ما وجهه دینی هم دارد.

وی اضافه کرد: دشمن به خوبی می‌داند که چه نقاطی جزء نقاط اصلی است و باید هدف قرار گیرد لذا حملات خودش را روی ولایت فقیه، نیروهای مسلح و به خصوص سپاه و شورای نگهبان متمرکز کرده است و هر روز ما شاهد این هستیم که یک خبر و مطلبی علیه این نهادهای مهم، منتشر می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی، مشکل مدیریتی هستند و از خارج از کشور وارد نشده اند کشور مان منابع گسترده‌ای دارد اما مشکلات مدیریتی باعث شده که در حوزه اقتصادی و معیشت مردم، دچار مشکل شویم و سهم ناکارآمدی مدیران در وضعیت کنونی، بسیار بیشتر از سهم کمبودهاست.

کدخدایی افزود: هیچ وقت آمریکا برای ما دست و هورا نمی‌کشد بلکه هر روز یک بهانه جدیدی را مطرح می‌کند اما با وجود تمام کارشکنی‌ها و فشارهای آمریکا و غرب، امروز خود آمریکایی‌ها اعتراف می‌کنند که اقتصاد ایران مقاوم‌تر شده و نفوذ خودش را در سطح منطقه هم افزایش داده است.

 وی ادامه داد: این نیست که دشمن نمی‌خواهد به ما ضربه بزند بلکه همیشه در این جهت سعی کرده و خواهد کرد اما هرگز موفق نشده و نخواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: من شخصا از دانشجویان خواسته ام که شورای نگهبان را نقد کنند چرا که ما از نقد نمی‌ترسیم بلکه آن را راهگشا هم می‌دانیم. 

کدخدایی با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: رهبر انقلاب همیشه تاکید کرده‌اند که مشارکت پرشور، سرمایه کشور است به طوری که حتی ایشان قبلا فرمودند کسانی که با نظام مساله دارند هم، پای صندوق رای حاضر شوند و خوشبختانه با اقداماتی که در یک سال گذشته صورت گرفته، اطمینان و اعتماد به نظام اسلامی حتی در بین مخالفان نیز افزایش یافته است.

وی ادامه داد: احساس امنیت و اعتماد به نظام افزایش است و فعالیت‌هایی که قوه قضائیه از زمان ریاست آیت الله رئیسی انجام داده، بسیار مثبت بوده و حتی قوه قضائیه، مبارزه با مفاسد را از خودش شروع کرد و بعد سراغ بقیه رفت و این از محاسن جمهوری اسلامی ایران است.

 سخنگوی شورای نگهبان گفت: برخی اعلام کردند که اگر ما به مردم نگوییم، مردم پای صندوق نمی‌آیند که به آنها پیغام دادم که مردم دیگر به حرف شما گوش نمی‌دهند. عده دیگری مشارکت مشروط را مطرح کردند اما برای چه کسی شرط می‌گذارید؟ برای شورای نگهبان؟ شورای نگهبان مگر شرط پذیر است؟

کدخدایی افزود: برخی گفته‌اند که احراز صلاحیت را به مردم واگذار کنیم اما سوال‌ ما این است که شما چرا قانون را اصلاح نمی‌کنید؟ سیاست‌های کلی انتخابات، قبل از انتخابات ریاست جمهوری اخیر ابلاغ شد و علیرغم تلاش‌های ما، لایحه جامع انتخابات و طرح مجلس به نتیجه نرسید پس اگر اشکالی در قانون انتخابات می‌بینید چرا قانون را اصلاح نمی‌کنید؟ احراز صلاحیت یک امر منطقی است.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم انتخابات پرشور باشد، حمله به شورای نگهبان، قوه قضائیه و نیروهای مسلح، انتخابات را پرشور نمی‌کند. شورای نگهبان همان شورای نگهبانی است که شما از دل آن بیرون آمده اید، شورای نگهبان همان شورای نگهبانی است که دولت‌ها و مجلس‌های مختلفی از دل آن بیرون آمده است. تصور شما غلط است، شورای نگهبان باشگاه سیاسی نیست.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تامین آزادی و حقوق مردم از رهگذر اجرای صحیح قانون می‌گذرد و حداقل ما حقوقدان‌ها نباید این را مطرح کنیم و این آزادی مدنظر بعضی ها یعنی "بلبشو".

کدخدایی افزود: شورای نگهبان از رقابت‌های سالم حمایت می‌کند، رقابتی که بداخلاقی و پول کثیف در آن نباشد.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که شورای نگهبان با توجه به اختیاراتی که دارد اتفاقا مدافع حقوق مردم است و ما باید مراقبت کنیم که افراد صالح به مجلس بروند و حقی هم از کسی تضییع نشود.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: فساد مالی، فساد اخلاقی و ضدیت با حاکمیت سه عاملی است که شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها به آنها توجه دارد و اگر کسانی با دامن زدن به اختلافات قومیتی برای انتخابات تلاش می‌کنند به طور قطع صلاحیتشان تایید نخواهند شد و واقعیت این است که قانون انتخابات نسبت به تخلفات و جرائم "نگاه حداقلی" دارد و در واقع جرائم جدید و عملکردهای جدید در قانون فعلی دیده نشده است.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش