مهمترین عناوین خبری
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳
۱۶:۳۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۷۹۸
سیاست خارجی

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به اسرائیل

نتانیاهو پس از دیدار با وزیر خارجه ترامپ: هیچ چیزی مهم‌تر از ایران نیست/ روبیو: تهران هرگز به یک قدرت هسته‌ای تبدیل نخواهد شد

نتانیاهو و روبیو,نخست وزیر اسرائیل و وزیر خارجه آمریکا
نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از دیدار امروز خود با وزیر خارجه آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور را «بزرگترین دوست» این رژیم در کاخ سفید توصیف کرده و بر همکاری ۲ طرف برای مقابله با ایران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که امروز یکشنبه در دفتر خود در شهر قدس اشغالی میزبان «مارکو روبیو»، وزیر خارجه آمریکا بود، پس از این دیدار در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با او، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را بزرگترین دوست این رژیم در تاریخ کاخ سفید دانست و تاکید کرد: حمایت دائمی آمریکا از «اسرائیل» ادامه خواهد یافت.

نتانیاهو در ادامه با اشاره به اینکه با روبیو گفتگوهای «بسیار نتیجه‌بخشی» درباره ایران داشته، مدعی شد که این رژیم و آمریکا در برابر آنچه آن را «چالش‌های ایران» خواند، در کنار یکدیگر می‌ایستند.

او مدعی شد: به زودی ماموریتی را درباره ایران به پایان خواهیم رساند. ما به این توافق رسیده‌ایم که ایران نباید به سلاح‌ هسته‌ای دست پیدا کند.

اظهار نظر نتانیاهو در حالی است که جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که برنامه هسته‌ای کشور کاملا صلح‌آمیز است و سلاح هسته‌ای هیچ جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: من و ترامپ به شکل کامل با هم هماهنگی داشته و استراتژی مشترکی در خصوص زمان «باز کردن درهای جهنم» در صورت آزاد نشدن تمامی «گروگان‌ها» داریم.

نتانیاهو افزود: با وزیر خارجه آمریکا درباره آینده سوریه بعد از سقوط دولت اسد هم گفتگوهایی داشتم.

او مدعی شد: هر قدرتی در سوریه که فکر می‌کند می‌تواند اسرائیل را تهدید کند، بسیار در اشتباه است.

او در ادامه مدعی شد: به آتش‌بس در لبنان پایبند هستیم و از دولت لبنان انتظار داریم که به نقش خود در این زمینه متعهد باشد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات خود علیه مقاومت اسلامی در لبنان مدعی شد: حزب‌الله باید به طور کامل خلع سلاح شود.

نتانیاهو درباره صدور حکم بازداشت خود از سوی دیوان کیفری بین‌المللی مدعی شد که این دادگاه بر اساس دروغ‌هایی این حکم را صادر کرد!

وی گفت: اسرائیل تحت اختیار دادگاه کیفری بین‌المللی نیست و اختیارات آن را نمی‌پذیرد.

روبیو نیز در این کنفرانس مشترک رویکرد ترامپ درباره آینده غزه را «شجاعانه و جسورانه» توصیف کرد و گفت: ترامپ در این خصوص شفاف بود که حماس نباید به عنوان یک قدرت نظامی و سیاسی در غزه ادامه یابد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: ایران تنها منبع بی‌ثباتی در منطقه است. ایران نباید کشوری با سلاح هسته‌ای باشد و اظهارات ترامپ در این خصوص شفاف بوده است.

روبیو در ادامه نیز مدعی شد: تمامی «گروگان‌های اسرائیلی» باید فورا از غزه آزاد شوند. آزادسازی آنها هدف مشترک ما است و با جدیت در این زمینه تلاش می‌کنیم.

او همچنین افزود: فکر نمی‌کنم همپیمانی بهتر از دونالد ترامپ برای «اسرائیل» وجود داشته باشد.

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به اسرائیل

وزارت جنگ رژیم اسرائیل با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دیشب به دستور ترامپ محموله بمب‌های سنگین MK-۸۴ را دریافت کردیم.

طبق گزارش روزنامه الاخبار، محموله تحویل‌داده‌شده به رژیم اسرائیل شامل ۱۸۰۰ بمب سنگین MK-۸۴ است.

«یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این باره گفت که تجهیزات وارد شده به اسرائیل برای نیروی هوایی مهم است.

کاتس گفت که همتای آمریکایی وی تأیید کرد که دولت آمریکا به ارائه هر آنچه برای تضمین امنیت ما لازم است به اسرائیل ادامه خواهد داد.

این محموله در حالی به اسرائیل تحویل داده شده است که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا حدود یک سال پیش آن را تعلیق کرده بود.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اوایل ماه جاری اعلام کرده بود که به ارتش آمریکا دستور داده است تا فرمان تعلیق جو بایدن درخصوص ارسال بمب‌های ۲ هزار پوندی به رژیم اسرائیل را لغو کند.

ترامپ در این‌باره گفت: «ما فرمان تعلیق را لغو کردیم. همین امروز آن را لغو کردیم و آن‌ها به بمب‌ها دسترسی خواهند داشت. آن‌ها هزینه‌اش را پرداخت کرده‌اند و از مدت‌ها پیش منتظر هستند. بمب‌ها در انبار نگهداری می‌شدند.»

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش