سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۱۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۴۷۸
سیاست خارجی

سردار سلامی:

 نیروی زمینی سپاه اقتدار خود را در سوریه نشان داد

سردار سلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: نیروی زمینی سپاه در مرکز تحولات قرار دارد و هرگز از مرکز اولویت‌های ما خارج نخواهد شد.

 به گزارش ایلنا، سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی طی سخنانی در مراسم تکریم و معارفه جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه همه دشمنان ما به دنبال تغییرات اساسی در انقلاب و نظام ما هستند، گفت: ما تاکنون واقعیت‌های تلخ و پرمخاطره‌‌ای را در عمر انقلاب در سرزمین خود و دیگر سرزمین‌ها تجربه کرده و به این نتیجه رسیده‌‌ایم که اگر در زمین قادر به مهار و اداره تحولات باشیم، می‌‌توانیم همه راهبردهای دشمنان را به شکست واداریم.

 

وی با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه در مرکز تحولات قرار دارد و هرگز از مرکز اولویت‌های ما خارج نخواهد شد، اظهار داشت: همه می‌دانیم توان هوایی و موشکی قابلیت بالایی دارد اما نقش محوری اقتدار تعیین کننده که ضامن بقای نظام ما و سایر نظام‌هاست قدرت زمینی است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تا زمانی که یک نظام تصویری از یک اقتدار مسلط ایجاد نکند به امنیت نمی‌رسد، اظهار داشت: نیروی زمینی سپاه بدون اغراق توانسته نقش اقتدار را ترسیم کند.

 

سلامی افزود: وقتی این نیرو قادر است پشت سر هم با انواع مختلف عملیات‌های تهاجمی و دفاعی با هر تهدیدی مقابله کند، مثلا اگر قرار است در جنوب شرق چند عملیات انتحاری صورت بگیرد همه آنها را خنثی می‌کند، این همان نقش اقتدار است.

 

وی اضافه کرد: نیروی زمینی سپاه در شمال غرب و شمال شرق و در سرزمین‌های دیگر مثل سوریه هم این اقتدار را نشان داده و با سرشاخه های عمل دشمن می‌جنگد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه وقتی نیروی زمینی موفق می‌شود سیاست‌های دشمنان را با شکست مواجه کرده و عامل بازدارندگی باشد و وقتی حجم تهدیدات کاهش پیدا می‌کند، به خاطر ماهیت اقدامات نیروی زمینی سپاه است، تصریح کرد: میدان جنگ نیروی زمینی، چهار راهی است که در آن سیاست امریکا و اسرائیل و اروپا و برخی از کشورهای منطقه مثل عربستان وجود دارد و کار بزرگی است.

 

سلامی با اشاره به اهمیت برقراری امنیت در مرزها ابراز داشت: مرزها در منطقه غرب آسیا اهمیت فوق‌العاده‌ای پیدا کرده‌اند و در این راستا کار اجتماعی نیز در ایجاد امنیت نقش ویژه‌ای دارد که باید در کنار آن به عملیات رسانه‌ای و فناوری در پشتوانه امنیت نیز توجه شود که همه اینها محیط کار نیروی زمینی را مشخص می‌کند.

 

وی با بیان اینکه بخش مهندسی نیروی زمینی، با اقداماتی نظیر جاده و دژ و پایگاه و موانع و حفاظت الکترونیک و غیر الکترونیک مرزها را غیر قابل نفوذ می‌کند، عنوان کرد: در آینده نزدیک، افتتاح بیش از چهار هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط نیروی زمینی را خواهیم داشت که با نیت خدمت بوده اما تاثیر مستقیمی نیز بر امنیت دارد.

 

این مقام عالی رتبه سپاه با تاکید بر اینکه این اقدامات به هیچ‌وجه صرف هزینه نیست بلکه یک سرمایه‌گذاری برای نظام است و هر نظامی که با مردم گره بخورد، باقی می‌ماند، یادآور شد: نیروی زمینی در حال تلاش است تا همه اجزای قدرت خود نظیر هوانیروز، پهپاد و جنگال را تکمیل کند و این نیرو رشد بسزایی در کسب اطلاعات از دوردست داشته است.

 

سلامی با تاکید اینکه عملیات نیرو، تجربیات زیادی را از سوریه و عراق و شمالغرب و جنوب شرق جمع آوری کرده و کاملا بروز است، بیان کرد: سازمان تحقیقات نیروی زمینی احیا شده و جهش پیدا کرده و سازمان برتر جشنواره مالک اشتر نیز شد.

 

وی افزود: وقتی ایران امن است مثل این است که در قلب آتش گلستان درست کرده‌ایم و این با امنیت کشوری مثل سوییس و سوئد که تهدیدی ندارند، فرق می‌کند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی تروریست‌ها وارد مجلس شدند، نیروی زمینی سپاه بود که حرف آخر را زد و در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان و برقراری امنیت در غرب و شرق کشور، عملکرد این نیرو مایه افتخار است.

 

سلامی ضمن تقدیر از عملکرد سردار عراقی در جانشینی فرمانده نیروی زمینی سپاه اظهار داشت: سردار عراقی را همه می‌شناسیم. او از فرماندهان عاشورایی دفاع مقدس و بعد از آن هستند و سردار سلیمانی از ایشان به عنوان فرماندهی لایق یاد می‌کند.

 

در این مراسم، سردار نوری به عنوان جانشین جدید فرمانده نیروی زمینی سپاه معارفه و از زحمات سردار عراقی قدردانی شد.

 

سردار روح‌‌الله نوری پیش از این فرماندهی قرارگاه مدینه و فرماندهی سپاه کرمان را برعهده داشته است.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش