چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۰۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۰۰۱
سیاست خارجی

ترامپ برای توافق با ایران اعلام آمادگی کرد

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
دونالد ترامپ ضمن اعلام آمادگی برای مذاکره با ایران مدعی شد که اوباما به کشورمان پول نقد داده است.

رییس جمهور ایالت متحده آمریکاگفته است که آماده توافق سریع با ایران است.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در یک تجمع انتخاباتی بامداد یک شنبه(به وقت تهران) گفت آماده توافق سریع با ایران است.

ترامپ در یک گرد‌هم‌آیی انتخاباتی در شهر« تالسا» در ایالت «اکلاهاما» سخنرانی می کرد. این اولین گردهمایی انتخاباتی وی پس از شیوع ویروس کرونا (corona) بود.

رییس جمهور آمریکا مدعی شد کشور ایران و چین دوست دارند رقیب انتخاباتی او، «جو بایدن» در انتخابات به پیروزی برسد.

او همینطور ادعا کرد که «باراک اوباما»، رییس جمهور سابق آمریکا به ایران پول نقد داده است.

وی عملکرد خودش در مبارزه با این ویروس را «فوق العاده» توصیف کرد.

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی

ترامپ گفت: «ولی شما نمی شنوید که در مورد کووید صحبت کنند. اگر بخواهیم دقیق ترش را بگوییم می شود کووید- ۱۹. ولی این اسم، نسبت به وقتی که به آن ویروس چینی بگوییم کار چندانی با کشور چین ندارد.»

رییس جمهور آمریکا گفت که وی در ماه ژانویه جلوی ورود تمامی شهروندان چین به ایالت متحده آمریکا را گرفته است. او گفت که این اقدام سریعتر از آن چیزی که دیگران آنرا انجام می دادند انجام شده است. ترامپ گفت: «ما جان صدها هزار نفر را نجات دادیم، ولی آن ها (مخالفان) هرگز به اینها اشاره نمی کنند.»

او در مورد گرفتن تست کرونا از مردم آمریکا گفت: «گرفتن تست مثل شمشیر دو لبه است. وقتی شما بیشتر تست بگیرید مبتلایان بیشتری پیدا می کنید. بخاطر همین به افرادم گفتم: لطفاً کم تر تست بگیرید! ولی آن ها تست می گیرند، تست می گیرند، طوری که نمی دانیم چه خبر است.»

رئیس‌جمهوری ۷۴ ساله آمریکا همچنین از بایدن ۷۷ ساله بابت قاطی کردن اسامی ایالت‌ها انتقاد کرد. ترامپ گفت: اصلا توجه کرده‌اید که هر از گاهی بایدن اسامی ایالت‌ها را اشتباه می‌گوید؟ او به آیوا می‌رود و می‌گوید خیلی خوب است که در آیداهو هستیم. نه! شما به آیوا رفته‌اید... این اتفاق خیلی زیاد برای او رخ می‌دهد، اما هنوز برای من اتفاق نیفتاده است. زمانی که این اتفاق می‌افتد، هیچ راهی برای جبران آن وجود ندارد، فقط اینکه باید از آن استیج پایین بیایید.

به گفته ترامپ، بایدن تحت محاصره "توده جناح چپ" است و هیچ کنترلی روی آن ندارد.

گردهمایی روز شنبه در تالسا، اولین تجمع انتخاباتی ترامپ از مارس است که محدودیت‌های مرتبط به کووید-۱۹ در آمریکا آغاز شد.

ترامپ همچنین ۱۰ دقیقه در باب وضعیت جسمانی خودش توضیحاتی ارائه داد.

دفاع ترامپ از وضعیت جسمانی‌اش به دنبال انتشار فیلمی رخ می‌دهد که نشان می‌دهد رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان سخنرانی در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکده افسری وست پوینت برای بلند کردن فنجان آبش از هر دو دست خود کمک می‌گیرد و برای پایین آمدن از رمپ مشکل دارد.

ترامپ در توجیه اتفاقاتی که در وست پوینت رخ داد، گفت رمپ آنجا همانند "پیست یخ" بود و کفش‌های او هم سر بودند. او همچنین درباره بلند کردن لیوان آب با دو دست گفت، بیش از "۶۰۰ مرتبه" برای مردم دست تکان داده بود و از بس این کار را کرده بود، دست‌هایش خسته شده بودند. او خطاب به حامیانش در تالسا گفت که می‌تواند با یک دست لیوان آب را بردارد و این کار را انجام داد و روند آب خوردنش را به نمایش گذاشت!

مجازات سوزاندن پرچم

دونالد ترامپ در بخش دیگری از سخنانش هم به این مطلب اشاره کرد که باید قانون جدیدی تصویب شود که مجازات سوزاندن پرچم آمریکا را یک سال حبس تعیین کند.

رئیس‌جمهوری آمریکا به اتفاقی که پنج‌شنبه گذشته در شهر پورتلند افتاد و معترضان مجسمه جورج واشنگتن (اولین رئیس‌جمهوری آمریکا) را سرنگون کردند، اشاره داشت. تصاویر ویدیویی نشان می‌دهند، یک پرچم آمریکا به دور این مجسمه پیچیده شده و به آتش کشیده شد.

ترامپ گفت: چند روز پیش، رادیکال‌های چپگرا در پورتلند اورگان، مجسمه جورج واشنگتن را پایین کشیدند، پرچم آمریکا را به دور آن بستند و پرچم آمریکا را آتش زدند... ما باید قانونی داشته باشیم که اگر شما پرچم آمریکا را سوزاندید، برای یک سال به زندان بروید.

اوایل شنبه ری کوپر، فرماندار کارولینای شمالی دستور جمع‌آوری یادبودهای کنفدراسیون از زمین‌های متعلق به ساختمان کنگره در این ایالت را صادر کرد؛ این دستور پس از آن صادر شد که معترضان روز جمعه دو مجسمه در شهر رالی تخریب کردند.

حدود ۱۵۰۰ تندیس و نماد از فرماندهان نظامی و سیاستمداران ایالت‌های جدایی‌طلب جنوب آمریکا در سراسر این کشور وجود دارد. این نمادها یادآورنده دوران برده‌داری هستند. این تندیس‌ها همچنین نمادی از برتری‌طلبی نژادی به شمار می‌روند. جنگ داخلی آمریکا در ۱۸۶۵ با تسلیم ارتش ایالت‌های جنوبی به پایان رسید اما نمادهای زیادی از دوران کنفدراسیون به عنوان "میراث تاریخی و فرهنگی" این دوره در سراسر آمریکا و به خصوص در ایالت‌های جنوب‌شرقی دیده می‌شود.

این نمادها در جریان اعتراضات ضد نژادپرستی که جرقه آن با کشته شدن جورج فلوید زده شد، هدف معترضان آمریکایی قرار گرفته است. فلوید که یک سیاه‌پوست آمریکایی بود، ۲۵ مه زمانی که در بازداشت پلیس بود، با فشار زانوی یک افسر سفیدپوست به روی گردنش، خفه شد. این مرگ دلخراش موجی از اعتراضات به نژادپرستی و خشونت پلیس آمریکا را به راه انداخته است و اعتراضات به دیگر کشورها هم رسیده است.

کرونا مقابل اعتراضات

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین در کمپین انتخاباتی تالسا گفت، رسانه‌های آمریکایی موضوع ویروس کرونا را به نفع خودشان تغییر می‌دهند و برخی از جنبه‌های مهم این ویروس و شیوع آن را کم اهمیت جلوه می‌دهند.

ترامپ به حامیانش گفت: و آن‌ها (رسانه‌های آمریکایی) هرگز درباره کووید صحبت نمی‌کنند... وقتی ۲۵ هزار تن را می‌بینید که در خیابان پنجم راه می‌روند یا در یک خیابان در شهر تحت کنترل دموکرات‌ها راه بروند، شما هرگز نمی‌شنوید که آن‌ها بگویند "این‌ها ماسک به صورت نداشتند."

او گفت، بسیاری از معترضان جنبش "زندگی سیاه‌پوستان مهم است" خرابکاری کردند و به اموال شخصی آسیب رساندند.

ترامپ افزود: زمانی که از غارتگران، آنارشیست‌ها و آشوبگران حرف می‌زنم، می‌گویند که "رئیس‌جمهوری ما چه حرف بدی زد." اما شما نمی‌شنوید که آن‌ها درباره کووید حرف بزنند، دقیق‌تر بگویم کووید-۱۹. این اسم بیشتر و بیشتر از چین دور می‌شود و مخالفند که آن را ویروس چینی صدا کنیم.

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد، او جان "صدها و هزاران تن" را در بحبوحه شیوع کرونا، با بستن مرزهای آمریکا با چین و اروپا زودتر از آنچه دیگران پیشنهاد بدهند، نجات داده است. به گفته ترامپ، ۲۵ میلیون تن در آمریکا تست مثبت کووید-۱۹ داشته‌اند و برای همین است که شمار کلی موارد تایید شده بالاست!

ترامپ با تکذیب این موضوع که بسیاری از موارد مبتلا به کووید-۱۹ به عنوان "سرماخوردگی" ثبت شدند، گفت: بنابراین به افرادم گفتم که لطفا سرعت نمونه‌گیری را کاهش دهید!

بیش از ۲.۳ میلیون تن در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند که بالاترین تعداد مبتلایان به این ویروس در میان همه کشورهای جهان است. آمریکا همچنین بالاترین میزان تلفات از کووید-۱۹ را دارد و بیش از ۱۲۱ هزار تن در آنجا جان داده‌اند. اعتراضات اخیر در آمریکا هم شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا را افزایش داده است.

تنش مرزی چین و هند

رئیس‌جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنانش در اکلاهاما به درگیری مرگبار اخیر در مرز چین و هند اشاره کرد و گفت آمریکا آماده کمک به حل و فصل این نزاع است.

او تاکید کرد: شرایط بسیار سختی است. ما با هند صحبت می‌کنیم. با چین هم صحبت می‌کنیم. آن‌ها به مشکل بزرگی در آنجا برخورده‌اند. آن‌ها به مرز انفجار رسیده‌اند. باید ببینیم چه پیش می‌آید. ما تلاش می‌کنیم تا به آن‌ها کمک کنیم.

ماه‌ها بن‌بست در دره گالوان، جایی که منطقه لداخ هند در ‌مرز با منطقه چینی آکسای چین واقع می‌شود، از دوشنبه پیش به درگیری خشونت‌بار تبدیل شده است. نیروهای مسلح هند از کشته شدن ۲۰ سربازشان در این درگیری‌ها خبر دادند. مقام‌های چینی هنوز آماری از تلفات منتشر نکرده‌اند.

در روزهای اخیر، مقام‌های پکن نیروهای هندی را مقصر این درگیری‌ها دانستند. روز جمعه سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت، این دره در طرف چینی خط کنترل (مرز دوفاکتوی چین و هند) واقع شده است. هند با رد این ادعای چین، تاکید کرد که نیروهای هندی همواره در سمت خودشان از خط کنترل حضور دارند.

farsnews.ir
  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش