یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳
۱۹:۴۸ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۲۱۸
دولت

ابتدای سال ۹۲ کسی فوت می‌کرد در بیمارستان جنازه‌اش گروگان گرفته می‌شد !

روحانی: استانداران باید شرایطی فراهم کنند که مردم زندگی‌شان را ولو با سختی پیش ببرند!/ تاب‌آوری ملت ایران کم‌نظیر بوده است

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
حسن روحانی گفت: مردم تحت فشار اقتصادی هستند و استانداران باید در موضوع افزایش قیمت لوازم خانگی، خودرو و مسکن همکاری کنند و راه‌حل لازم را برای حل این مشکلات آماده کنیم و استانداران شرایطی را فراهم کنند که مردم زندگی‌شان را ولو با سختی پیش ببرند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نشست برنامه‌ریزی برای تحقق شعار سال با حضور استانداران سراسر کشور، اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که از اول دولت ۴۹ عدد بود و امروز ۵ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم. هر استانی بتواند یک ساختمان مناسب را در اختیار بگذارد می‌توانیم کارخانه مناسب را تامین کنیم برای هر استان.

وی افزود: اگر ۳۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در خوزستان و ایلام تجهیز کردیم و کانال‌کشی و زه‌کشی کردیم و قیمت زمین و محصولاتش را چندبرابر کردیم این را خود استانداران باید برای مردم آن استان‌ها توضیح دهند.

ییس جمهوری گفت: مردم نمی‌دانند که روستاهای ما از اول انقلاب تاکنون چقدر آباد شده است. آب روستایی پایدار پیش از این نزدیک به یک میلیون نفر برای همه کشور بود و امروز به نزدیک ده میلیون نفر رسیده است. در مورد گازرسانی به روستاها هم وضعیت بسیار با گذشته متفاوت است.

 روحانی تاکید کرد: ما نه می‌خواهیم اغراق کنیم نه یک مورد را زیادی مطرح کنیم، بلکه کاملا درست و دقیق می‌گوییم و الان هم بحث ما این نیست که چنین حرف‌هایی ذکر خدمات هیئت دولت است بلکه حاصل تلاش همه کارمندان و کارگران و ملت است.

وی افزود: تاب‌آوری ملت ایران در این مدت کم‌نظیر بوده است. کشورهای دیگر به ما می‌گویند که شما چطور توانستید در وضعیت تحریم و شیوع کرونا آنقدر موفق در زمینه پاندمی عمل کنید؟ البته در این زمینه همه کمک کردند از کادر پزشکی گرفته تا نهادهای نظامی و دولت.

رییس جمهوری با بیان اینکه باید تلاش‌های دولت برای اتصال نقاط کشور به راه‌آهن را به اطلاع مردم برسانیم، گفت: بیان این موضوعات برای همه کشور و همه دنیا لازم است. برخی که فکر می‌کنند جمهوری اسلامی کاری برای مردم نکرده و فقط شعار داده است و آن وقت کاری که رژیم پهلوی در نقطه‌ای انجام داده را بزرگ می‌کنند، باید این کارهای جمهوری اسلامی را هم ببینند.

روحانی با تاکید بر اینکه اگر دریاچه ارومیه احیا نمی‌شد باید تبریز را تخلیه می‌کردیم، گفت: باید این کار عظیم و بزرگ را که در حال انجام است برای مردم تبیین کرد. اینکه ما از طریق راه‌آهن و جاده به همه آسیای مرکزی و در داخل کشور متصل می‌شویم و با راه‌آهن دریای انزلی را به خلیج فارس می‌رسانیم برای اولین بار است که رخ می‌دهد.

 وی یادآور شد: لوله‌ای به طول هزار کیلومتر نفت ما را از جاسک به دریای عمان می‌برد و این یکی از بزرگترین کارهای استراتژیک ماست.

رییس جمهوری گفت: می‌دانم در تحریم شدید هستیم و کرونا را هم داریم و می‌دانم سال سختی را پیش رو داریم اما همه باید کمک کنند که سرمایه منجمد به سرمایه مولد بدل شود و به سمت تحقق شعار سال برویم.

روحانی تاکید کرد: در بسیاری از شهرها، معادن کشورمان منجمد است و در مهلتی کوتاه باید آن را از حالت منجمد درآوریم و در اختیار مردم قرار دهیم. همه طرح‌های نیمه‌تمام را هم باید در اختیار سرمایه‌گذاری بگذاریم که البته در مهلت مشخصی آن را تحویل دهد.

 وی تصریح کرد: در مسائل اخیر مسکن، به کسانی که مستاجر هستند فشار زیادی آمده است. مگر کسانی که مستاجر هستند و بیشتر کارگر، کارمند یا نهایتاً دارای شغل آزاد هستند چقدر بر درآمدشان اضافه شده است که حالا بخواهند افزایش فراوان اجاره‌بها را پاسخ دهند؟

وحانی گفت: ما باید کاری کنیم و در همین زمینه طرحی آماده کردیم که نیازمند بررسی‌های نهایی است و آن را تصویب خواهیم کرد. اما کار اصلی در مسکن این است که ما زمین‌های دولتی را با قیمت ارزان در اختیار مردم و سازندگان مسکن قرار دهیم.

رییس جمهوری ادامه داد: ما نباید بگذاریم هیچ دعوا و حاشیه‌ای برای دولت درست شود. باید با همه سازش کنیم، بسازیم و کمک کنیم به همدیگر. از نماینده‌ مجلس و قوه قضائیه و نهادهای نظامی گرفته تا احزاب و تشکلها و ائمه جمعه و علما و مردم با قومیت و نژاد و مذاهب مختلف. ما باید با همه کنار بیاییم و به هم کمک کنیم تا کارها پیش برود.

روحانی گفت: سال گذشته که بسیاری از اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کردند که رشد اقتصادی ما منفی باشد اما اقتصاد بدون نفت ما رشد یک درصدی داشت. البته در مورد نفت هم باید بدانیم که فشارها وجود دارد.

رییس جمهوری با یادآوری اینکه در زمان بعد از توافق برجام کشورهای اروپایی برای همکاری با ما صف بستند و نزدیک به صدهزار میلیارد دلار اعتبار برای همکاری پیشنهاد کردند، گفت: در سال ۹۵ رشد اقتصادی ایران در دنیا اول بود و تورم ما هفت یا هشت درصد بود و بالای هفتصدهزار شغل ایجاد شد و صادرات نفتی ما بعد از ۶۰ سال شاهد تراز مثبت بود و بر واردات ما فزونی گرفت.

وی تاکید کرد: مردم تحت فشار اقتصادی هستند و استانداران باید در موضوع افزایش قیمت لوازم خانگی، خودرو و مسکن همکاری کنند و راه‌حل لازم را برای حل این مشکلات آماده کنیم و استانداران شرایطی را فراهم کنند که مردم زندگی‌شان را ولو با سختی پیش ببرند.

روحانی گفت: با نگاه به وضعیت مسافرت‌ها در مدت اخیر و تعطیلی‌هایی که داشتیم نشان می‌دهد که مسافرت عامل اصلی شیوع صعودی کرونا نبود چرا که مبدا بخش بزرگی از مسافرت‌ها تهران و مقصد بخش بزرگی از آنها گیلان و مازندران بود اما در این دو هیچ تغییر محسوسی در افزایش مبتلایان نمی‌بینیم پس باید پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.

وی ادامه داد: برخی از کارهای دولت خیلی نیاز به بیان ندارد، موضوع تحول سلامت، بیمه همگانی در کشور و اینکه مردم به راحتی دسترسی به پزشک تخت، تخت ویژه دارو و درمان دارند این را مردم خودشان حس می کنند.

رئیس جمهور گفت: ابتدای سال ۹۲ کسی بیمارستان می رفت هم باید خودش می رفت دمپایی و ملحفه بخرد و هم اگر دارو نیاز بود باید خودش بیرون می‌رفت و تهیه می‌کرد.  تخت هم آنقدر گران بود که برای مردم امکان‌پذیر نبود و اگر کسی هم فوت می‌کرد جنازه به گروگان در بیمارستان می‌ماند امروز مردم این واقعیت را لمس می‌کنند.

وی تصریح کرد: در این دولت تخت جدید و یا تخته بازسازی شده دو برابر تاریخ ایران است این شرایطی که ما در مبارزه با کرونا در برابر ملت سرافراز بودیم به خاطر این است که زیربنای درمان درست شد است.

رئیس جمهور اظهار داشت: ۸ هزار تخت آی سی مجهز در اختیار است و هزار تخت در همین سه؛ چهار ماه دوران کرونا اضافه شده است این کار بزرگ، کاری است که مردم می‌بینند و چه بگوییم چه نگوییم برای مردم ملموس است.

  • 19
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش