چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۰۳۵۹
بین الملل

ترامپ: من با اختلاف زیاد در پنسیلوانیا پیروز شدم!/ جدیدترین واکنش اوباما به نتایج انتخابات آمریکا

انتخابات 2020 آمریکا
رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا در توییتی اعلام کرد، باور دارد که در آرای ایالت پنسیلوانیا تقلب شده است؛ توییتی که به عنوان یک توییت "مورد مناقشه" و به صورت بالقوه "گمراه‌کننده" توصیف شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا در توییتی نوشت: معلوم نیست یک میلیون و ۱۲۶ هزار و ۹۴۰ رای از کجا آمده است. من با اختلاف زیاد در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدم، شاید با اختلافی که حتی کسی بتواند فکرش را بکند. در آرای پنسیلوانیا تقلب شده است. در آرای دیگر ایالت‌های چرخشی نیز همین طور. جهان ناظر است.    

پیش‌تر دادگاه استیناف حوزه سوم آمریکا در شهر فیلادلفیا واقع در ایالت پنسیلوانیا درخواست کمپین ترامپ برای مسدود کردن روند تایید جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا به عنوان پیروز این ایالت را رد کرد و تاکید داشت که کمپین ترامپ در ارائه مدارک کافی برای اثبات ادعاهایشان ناکام بوده‌ است.

ترامپ روز پنجشنبه گفته بود اگر کالج الکترال به بایدن رای دهد، کاخ سفید را ترک خواهد کرد. وی همچنین تاکید کرده بود اگر کالج الکترال به بایدن رای دهد مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

اگرچه نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری سه نوامبر آمریکا هنوز اعلام نشده، اما تمامی رسانه‌های مطرح این کشور بایدن را پیروز این رقابت‌ها اعلام کرده‌اند.

ترامپ تا هشت دسامبر فرصت دارد نتایج انتخابات را به چالش بکشد و اختلافات انتخاباتی را حل کند یعنی در حقیقت تا پیش از نشست کالج الکترال در تاریخ ۱۴ دسامبر برای اعلام رسمی پیروز این انتخابات.

اوباما: آرای ترامپ به خاطر این بود که جمهوریخواهان سفیدپوست‌ها را قربانی جلوه می‌دادند

باراک اوباما در مصاحبه‌ای عنوان کرد، یکی از دلایل اینکه ۷۳ میلیون آمریکایی در انتخابات اخیر این کشور به دونالد ترامپ رای دادند این پیام جمهوریخواهان مبنی بر اینکه کشور، به ویژه مردان سفیدپوست مورد حمله قرار دارند، بوده است.

انتخابات 2020 آمریکا

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با یک برنامه رادیویی تحت عنوان "برکفست کلاب" با محوریت کتاب خاطرات جدیدش تحت نام "یک سرزمین موعود" گفت، دولت دونالد ترامپ که او مستقیما نامش را نبرد، "به شکل عینی و بدبختانه‌ای در مدیریتها و مراقبتهای ابتدایی و اساسی در قبال مردم آمریکا و ایمن نگه داشتن آنها شکست خورده است اما با این حال همچنان میلیونها رای کسب کرد."

اوباما بیان داشت: چیزی که همواره برای من جالب بوده سطح بالای احساس قربانی بودن مردان سفیدپوست که سیاستهای جمهوریخواهان ایجاد کرده، بوده است. این که آنها هستند که تحت حمله قرار دارند تناسبی نه با تاریخ ونه با داده‌ها و اقتصاد ندارد. اما این یک باور صادقانه است که نهادینه شده است. این ماجرایی است که گفته می‌شود و برطرف کردن آن چیزی نیست که بتوان خیلی سریع انجام داد.

باراک اوباما در پاسخ به سوالی درباره انتقادهای سیاهپوستان و رنگین پوستان از اینکه او در ریاست جمهوری به اندازه کافی در راستای حمایت از آنها کار نکرد، گفت: من این را درک می‌کنم چون زمانی که انتخاب شدم حجم زیادی هیجان و امید وجود داشت و من همچنین فکر می‌کنم که ما به طور کلی ریاست جمهوری را یک سلطنت در نظر می‌گیریم انگار که به مجرد شروع به کار یک رئیس جمهور او می‌تواند هر کاری که لازم است را انجام دهد و اگر کاری را انجام نمی‌دهد علتش این است که نخواسته آن کار را انجام دهد!

اوباما اما با این پرسش روبرو شد که ترامپ در ریاست جمهوری دقیقا این طور عمل کرده است. اوباما پاسخ داد: این به این خاطر است که او قوانین را شکسته و به قانون اساسی بی اعتنایی کرده است. خبر خوب این است که من بسیار از کارهایی که برای سیاهپوستان انجام دادم مطمئن بودم چون آماری برای اثبات کردن آنها دارم.

اوباما تاکید کرد که سیاستهای او منجر به افزایش درآمد سیاهپوستان، کاهش فقر و افزایش دسترسی آنها به بهداشت و درمان شد.

او عنوان کرد: بسیاری از سیاستهای من هدفشان نیازمندترین مردم بوده‌اند. این افراد عمدتا به شکل نامتناسبی آمریکایی-آفریقایی هستند.

اوباما در عین حال به نقش کنگره و دولت در ایجاد تغییر اشاره کرد، در حالی که میچ مک کانل، رهبر اکثریت سنای آمریکا جلوی بسیاری از تلاشهای دولتش را در سالهای آخر این دولت گرفت.

اوباما هشدار داد که سرنوشتی مشابه ممکن است منتظر جو بایدن، رئیس جمهور منتخب و معاونش کامالا هریس باشد.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش