به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، حجت الاسلام حسن نوروزی با اشاره به جلسه امروز یکشنبه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: در این نشست مصدق معاون جدید حقوقی قوه قضائیه حضور یافت.
وی ادامه داد: برخی از مواد طرح اصلاح موادی از آئین دادرسی کیفری با حضور معاونان قوه قضائیه، وزارت دادگستری، اطلاعات و مرکز پژوهش ها و تحقیقات قم بررسی شد.
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، افزود: ماده ۱۴ طرح که در مورد دفع زیان معنوی بود که پس از بحث و گفت و گو اصلاح آن ضروری دانسته نشد و به قوانین قبلی اکتفا شد.
وی ادامه داد: در این نشست ماده ۴۸ که در مورد مجرمان امنیتی است و بر اساس قانون فعلی متهمان نمی توانستند نسبت به اختیار وکیل اقدام کنند و وکلای آنها باید مخصوص باشد، است، بر اساس اصلاحیه جدید، با شروع تحت نظر قرار گرفتن، متهم می تواند تقاضای حضور وکیل کند وکیل باید با رعایت و توجه به محرمانه بودن تحقیقات و مذاکرات، با شخص تحت نظر ملاقات کند.
نوروزی یادآور شد: بر این اساس، وکیل می تواند در پایان ملاقات با متهم که نباید بیش از یک ساعت باشد ملاحظات کتبی خود را برای درج در پرونده ارائه دهد.
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بر اساس تبصره این ماده در جرائم سازمان یافته که مجازات آنها مشمول بندهای الف، ب و ت ماده ۳۰۲ این قانون است و همچنین جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی، جرائم تروریستی موضوع قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و جرائم اقتصادی با موضوع جرم ۱۰ میلیارد ریال و بیشتر در مرحله تحت نظر و تحقیقات مقدماتی، حداکثر به مدت ۱۰ روز می توان مانع از ملاقات مظنون با وکیل شد.
نوروزی افزود: در صورتی که به تشخیص مقام قضایی نیاز به مدت زمان بیشتری باشد، این تصمیم در قالب قرار ممنوعیت از حضور وکیل صادر می شود و در واقع این قرار قابل اعتراض در دادگاه است.
- 18
- 6