یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۹ - ۱۱ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۰۴۵۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

هاشمی رفسنجانی:

امیدواریم شیاطین داخلی نتوانند انقلاب را زخمی کنند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,اکبر هاشمی رفسنجانی<
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هنوز اسم و رفتار امام سرمایه اصلی انقلاب است و دشمنان فهمیده‌اند تا وقتی امام، عزیز باشد انقلاب آسیبی نمی‌بیند بنابراین به فکر ترور شخصیت ایشان افتادند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی عصر جمعه طی سخنانی در مراسم گرامیداشت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله موسوی اردبیلی با بیان این که من موسوی اردبیلی را به وظیفه‌شناسی می‌شناختم اظهار کرد: آیت‌الله موسوی اردبیلی را از زمانی که شناختم همیشه به تناسب زمان، وظایف خود را انجام می‌داد.

 

وی افزود: ایشان در کنار آیت‌الله بهشتی همواره تندروی‌ها را کنترل می‌کرد و در حادثه‌ای مانند هفتم تیر که هدف از انجام آن از کار انداختن سه قوه بود، وضعیت به شکلی رقم خورد که بیماران را با برانکارد به مجلس آوردیم تا جلسه به حد نصاب برسد که در آن مقطع نقش آیت‌الله موسوی اردبیلی بسیار مهم بود.

 

وی با بیان اینکه صداوسیما باید برنامه‌ جامعی درباره مرحوم موسوی اردبیلی پخش می‌کرد گفت: حق آن بود که صداوسیما برنامه جامعی برای ایشان پخش می‌کرد نه اینکه لحظات آخر مشخص شود که چه کسی و کجا بر پیکر ایشان نماز می‌خواند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه عزیمت آیت‌الله موسوی اردبیلی به قم پس از رحلت امام (ره) برای ما ضرر داشت اظهار کرد: بعد از رحلت امام ایشان به قم رفتند و ما ضرر کردیم. البته در قم نیز به مثابه یک شاهد تاریخی برای انقلاب بودند و هرکس به قم می‌رفت اطمینان داشت ایشان ستونی برای حفظ انقلاب در حوزه است اما پس از آن تندروی‌هایی رخ داد که نباید اتفاق می‌افتاد.

 

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه جوانان باید شخصیت آیت‌الله موسوی اردبیلی را بهتر بشناسند اظهار کرد: جوانان ما ارشادات ایشان را به یاد ندارند و این در حالی است که بیان مقاطع مختلف زندگی ایشان برای جوانان بسیار مهم است.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه سنت آیت‌الله موسوی اردبیلی در مقام قضاوت، باید پس از وی ادامه می‌یافت اظهار کرد: آیت‌الله موسوی اردبیلی در همان سال‌های اول انقلاب هم در سطح اجتهاد بود اما در حزب جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد و در شورای افتاء این حزب، با کمک ایشان مواضع حزبمان را می‌نوشتیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه هنوز اسم امام و رفتار ایشان سرمایه اصلی انقلاب است اظهار کرد: همه ما در برابر شخصیت امام بسیار کوچک بودیم و هنوز هم اسم امام و رفتار ایشان سرمایه اصلی انقلاب است. دشمنان این را فهمیده‌اند که تا وقتی امام، عزیز باشد انقلاب آسیب نمی‌بیند. بنابراین به فکر ترور شخصیتی ایشان افتادند که اخیراً بهانه‌ای هم به دست آن‌ها داده شده و کارهایی هم کرده‌اند.

 

هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه سیدحسن خمینی و برادرانش سرمایه‌های انقلاب هستند اظهار کرد: شخصیتی مانند آیت‌الله حاج‌حسن آقا و برادران ایشان بسیار عالم هستند، از مدرسان خوب حوزه‌اند و سرمایه انقلاب به شمار می‌روند.

 

وی افزود: بسیار نیازمند این هستیم که آثار امام، بیت امام و خانواده ایشان را بزرگ نگه داریم.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عزل آیت‌الله منتظری از قائم‌مقامی رهبری در سال ۶۸ گفت: وقتی امام تصمیم گرفتند آیت‌الله منتظری نباشند، ما در یک جمع پنج نفره برای صرف شام خدمت ایشان رسیدیم و گفتیم ما خودمان را برای رهبری یک مرجع آماده کرده بودیم اما اکنون چه کنیم؟ که امام نیز پاسخ دادند در خودتان چنین کسی را دارید همین آقای خامنه‌ای.

 

وی ادامه داد: وقتی آیت‌الله گلپایگانی در مجلس خبرگان برای رهبری رأی نیاوردند، آیت‌الله خامنه‌ای رأی بالایی آوردند و هرچند که خود ایشان در دفاع از شورای رهبری سخنرانی کردند اما در نهایت رهبری فردی، رأی آورد.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان تأکید کرد: امیدواریم شیاطین داخلی نتوانند انقلاب را زخمی کنند.

 

در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری طی سخنانی با بیان اینکه حوزه انقلابی باید از مسیر امام بگذرد اظهار کرد: امام در اوج خباثت گروهک‌های ضدانقلاب پیام هشت ماده‌ای صادر کردند و ای کاش که مبانی فقهی این پیام در حوزه‌ها تدریس شود.

 

وی افزود: انقلابی بودن در حوزه علمیه جز با احترام به بزرگان حاصل نمی‌شود و در آینده نه‌چندان دور فرزندان ما حسرت می‌خورند که چرا بزرگان انقلاب تجلیل نشدند.

 

وی در پایان با اشاره به این که صداوسیما باید بیش از آن که انجام داد به بیان ابعاد شخصیت آیت‌الله موسوی اردبیلی می‌پرداخت گفت: صداوسیمای عزیز آیا سهم آیت‌الله موسوی اردبیلی همین مقدار بود؟ جامعه ما نیازمند شناختن بیشتر امام و یاران ایشان است.

 

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش