سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۰ - ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۶۰۵۵
خارج از گود سیاست

کپی برداری ملانیا ترامپ از روی دست میشل اوباما

ملانیا ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست
ملانیا ترامپ در بهاری که گذشت، تولد ۴۷ سالگی خودش را در کاخ سفید جشن گرفت. در کشور آمریکا بگردید و بپرسید چند درصد مردم از این اتفاق رنجیده خاطر شدند و آن جشن اصلا به مذاقشان خوش نیامده است؟

مطمئنا تعداد قابل توجهی از این حس می گویند اما اگر سوال برای تان به وجود آمده که چرا این طور است، جواب جالبی برایش داریم.

 

شاید نه فقط به این دلیل که ملانیا همسر دونالد ترامپی است که در مقاطع مختلف از زمان حسابی روی اعصاب هموطنانش رفته، بلکه نام صفحه رسمی اینستاگرام همسر رییس جمهور آمریکا می تواند مهم ترین دلیل برای به وجود آمدن موج منفی نسبت به حضور او در کاخ سفید باشد. چه نامی؟ صفحه اینستاگرام ملانیا را که باز کنید، این اسم به چشمتان می خورد: «Firstladymelaniatrump».

 

حالا فهمیدید چرا؟ اگر هنوز متوجه دلیل ناراحتی ها نشدید، برای تان از این بگوییم که ملانیا دومین «بانوی اول» تاریخ کشور آمریکاست که ملیتی آمریکایی ندارد. پیش از او، «لوییز آدامز» همسر انگلیسی تبار جان کویینسی آدامز، ششمین رییس جمهور آمریکا، چنین لقبی به خود گرفته بود. ملانیا متولد اسلوونیا، در ۲۶ آوریل سال ۱۹۷۰ به دنیا آمد و حالا تبدیل به یکی از مشهورترین چهره های سیاسی دنیا شده. البته که شاید خودش هم فکر نمی کرد به چنین جایگاهی برسد اما همسر دونالد ترامپ بودن چنین پیشامدی را در زندگی او رقم زد.

 

ملانیا ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

 

ملانی در طول همین چند وقتی که از انتخاب دونالد به عنوان رییس جمهور آمریکا می گذرد، به شدت تحت تاثیر انتقادات قرار گرفته و البته حواشی زیادی هم به خودش اختصاص داده که بیشتر درباره آنها صحبت می کنیم؛ از حضور فعال او در عرصه مدلینگ تا مقایسه هایی که بین او و میشل اوباما، همسر رییس جمهور سابق آمریکا انجام می شود. همه اینها  دلایلی است که عکس ملانیا را اکثر مواقع روی صفحات اصلی نشریات و سایت های خبری می فرستد.

 

مدلینگ

او فقط ۱۶ سال داشت که وارد حرفه مدلینگ شد. دو سال بعد از این اتفاق با شرکتی در میلان قرارداد بست تا به عنوان مدل در آن شرکت کار کند. به دلیل زیبایی بسیار زیادی که داشت در همان ابتدای حضورش در این عرصه، مورد توجه مردم قرار گرفت. در دهه نود حتی یک بار موفق به کسب عنوان «چهره سال» در بین مدل های دنیا شد و این شروعی برای برداشتن قدم های بلندتر او در این حرفه بود.

 

حضور ملانی به عنوان مدل در مراسم های مختلف فقط به زمان پیش از انتخاب ترامپ به عنوان رییس جمهور بر می گردد. او حتی علاقه زیادی به این دارد که به عنوان بانوی اول آمریکا هم لباس های خیلی خاص بپوشد تا در معرض نگاه ها قرار داشته باشد. برای مثال او در جریان یکی از گردهمایی های جمهوری خواهان حامی دونالد ترامپ که پیش از انتخابات برگزار شد، لباسی را برتن داشتن که به شدت برایش حاشیه ساز بود. ملانی در آن زمان یک سنت را زیر پا گذاشت و برخلاف سایر بانوهای قبل از خودش، اقدام به پوشیدن لباس های برندی غیرآمریکایی کرد. البته انجام دادن این کار توسط کسی که خودش دومین بانوی اول غیرآمریکایی است، چندان بعید نبود.

 

ملانیا لباسی را پوشید که یک طراح صربستانی به نام «رکساندا ایلینسیچ» آن را طراحی کرده بود. لباس سفید او بسیار زیبا بود و ملانیا را به هدفش رساند. او هدفی غیر از این نداشت که در همان شروع کارزار انتخابات به شدت دیده شود و به نوعی به عنوان بانوی اول خط و نشان های خاص خودش را بکشد. او موفق به انجام این کار شد اما به همراهش انتقاداتی که آتش شان بسیار تند بود را نیز به جان خرید.

 

ملانیا ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

 

کسانی که مخالف انتخاب چنین لباسی از سوی ملانیا بودند، اعتقاد داشتند استفاده نکردن از تولیدات طراحان داخلی آمریکا موجب می شود پیام تقویت اقتصاد آمریکا و حمایت از صنایع داخلی به خوبی منتقل نشود. این اقدام ملانیا بعدها با واکنش های تند توییتری مواجه شد و حتی کمپین هایی برای اعتراض به این اقدام ملانی نیز به وجود آمد. جالب اینجاست در میان همه این حواشی، هیچکس از زیبایی لباس ملانیا نمی گذشت. لباسی که او به قیمتی نزدیک به ۲۲۰۰ دلار خریده بود.

 

فعالیت همسر رییس جمهور آمریکا در عرصه مدلینگ همیشه هم این قدر کم حاشیه نبوده. او چندی پیش حتی از روزنامه دیلی میل به دلیل انتشار یک مطلب شکایت کرده بود. این روزنامه در مطلبی درباره این نوشته بود که خانم ملانیا علاوه بر فعالیت های مدلینگ، برخی فعالیت های سوءاستفاده گونه جنسی نیز داشته است. موضوعی که البته از سوی ملانیا رد شد و در نهایت دادگاه رای را به نفع او صادر کرد تا روزنامه مشهور دیلی میل مجبور به پرداخت غرامت به همسر دونالد ترامپ شود.

 

اما شاید جنجالی ترین قضیه در مورد حضور ملانیا در دنیای مد، به ۲۱ سال پیش برگردد. جایی که در سال ۱۹۹۵، تصاویری از او در یکی از مجلات Fashion فرانسه منتشر شد که در دوران کمپین های انتخاباتی و حتی پس از آن، حسابی برای ملانی دردسر ایجاد کرد. درواقع این تصاویر در این روزها که او بانوی اول آمریکاست، همانند لکه ننگی تلقی می شود. جریان هم از این قرار است که در آن زمان یکی از عکاسان یک مجله مدلینگ فرانسوی عکس هایی برهنه از ملانیا می گیرد و برای تبلیغ از آنها در مجله استفاده می کند.

 

این موضوع باعث شده عده ای به دشت نسبت به ملانیا اعتراض کنند و او را اصلا در حد و اندازه های بانوی اول کاخ سفید ندانند. در این رابطه واکنش دونالد ترامپ اما بسیار جالب بوده، او یکبار که واکنش های تند نسبت به عکس های منتشرشده از ملانیا زیاد شده بود، در دفاع از سومین همسر خودش گفت: «ملانیا یکی از معروف ترین و موفق ترین مدل های اروپایی بود که تاکنون عکس های زیادی از او ثبت شده. عکس هایی که بارها روی جلد مجلات و روزنامه ها رفته و اتفاقا یکی از آن عکس هایی که شما نسبت به آن اعتراض دارید باعث شد من از او خوشم بیاید! چیزی که شما درباره آن حرف می زنید در اروپا و البته در دنیای مد و فشن بسیار رایج و معمول است.»

 

ملانیا ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

 

کپی برداری از روی دست میشل اوباما

بد نیست بدانید که ملانیا سومین همسر ترامپ است و اکنون مثلث او، ایوانکا (دختر ترامپ از همسر اولش) و خود آقای رییس جمهور همیشه در راس اخبار مربوط به حواشی دیده می شوند. همان طور که این روزها حضور ایوانکا ترامپ در جلسات خصوصی پدرش با سیاست مداران دیگر به شدت مورد انتقاد وارد می شود، حواشی مربوط به ملانیا نیز روز به روز بیشتر و جالب تر می شوند. البته از کسی که دو اقدام مهمش در جریان تلاش ترامپ برای کسب رای، تقلید شده تلقی می شد، چنین چیزهایی بعید نیست.

 

ملانیا در یکی از گردهمایی های جمهوری خواهان،  دست به تقلید مو به مو از میشل اوباما زده بود که این اتفاق با گذشت ماه ها، همچنان در اذهان عمومی باقی مانده. او در سخنرانی اش در این گردهمایی دقیقا همان حرف ها را به زبان آورد که میشل اوباما در دوره اول ریاست جمهوری باراک اوباما در سخنرانی مهمی از آنها استفاده کرده بود. حتی ملانیا در آن جلسه لباسی که برند «رکساندا» آن را طراحی کرده، پوشیده بود؛ دقیقا همان برندی که میشل اوباما نیز سال ۲۰۰۸ در سخنرانی اش بر تن داشت.

 

ملانیا که به جز انگلیسی به چهار زبان اسلوونیایی، صربی، فرانسوی و آلمانی تسلط کامل دارد، یکی از موثرترین افراد در حضور ترامپ در صحنه انتخابات بود. خودش بارها در صحبت هایش از این گفته که تشویق هایش در حمایت از دونالد، موجب حضور او در صحنه رقابت با هیلاری کلینتون شد. ملانیا هرچند در طول این مدت یکی از پررنگ ترین سوژه های افراد کاخ سفید شده اما در شرایط حساس و مختلف کمک هایی هم به دونالد ترامپ کرده. کمک هایی که البته بعضی های آنها مسخره به نظر می رسند.

 

ملانیا ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

 

ملانیا به دونالد کمک می کند و او را تا حدودی متوجه شرایط اطرافش می سازد. به طور مثال، یک بار ک در یکی از همایش های مهم ملی در حین پخش سرود ملی آمریکا، دونالد ترامپ یادش رفته بود به نشان احترام، دستش را روی سینه اش بگذارد، این ملانیا بود که با کوبیدن به دست او، ترامپ را از شرایط آگاه ساخت. کمکی از این بزرگ تر از بانوی اول آمریکا انتظار دارید؟!

 

نزدیکان ملانیا معتقدند که نباید مدل اسلوونیایی را دست کم گرفت. پاملا کئوگ، زندگی نامه نویس مشهور آمریکایی، در مورد او می گوید: «ملانیا مانند همسر جان اف کندی، زیبا و باهوش است. با وجود اینکه شوهر او در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد اما برنده واقعی ملانیا بود. او زمانی که پای پندهای سیاسی وسط باشد، هیچ خجالتی ندارد و تمام افکارش را به ترامپ منتقل می کند. ملانیا محکم و استوار روی دو پای خود ایستاده و بعضا تفکرات خود را مو به مو به دونالد دیکته می کند. او را هیچ گاه دست کم نگیرید.»

روزنامه تماشاگران امروز - احسان خراسانی

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش