به گزارش ایسنا، قربانعلی محمدپور گفت: اکوتوریسم امروزه به عنوان یکی از بزرگترین منابع درآمدسازی برای جوامع در سطح محلی و حتی کلان مورد توجه دولتهاست، بطوریکه میتوان درآمد حاصل از آن را به راحتی جایگزین درآمدهای نفتی و فراتر از آن کرد.
وی افزود: در سالی که محتوای اسم آن با اقتصاد مقاومتی مزین شده است، میتوان با کمک صنعت اکوتوریسم توسعه اقتصادی را برای جوامع محلی بوجود آورد.
محمدپور ادامه داد: تالاب انزلی به عنوان یکی از قطب های گردشگری در شمال کشور به طور بالقوه مستعد ایجاد صدها شغل و از قبل آن درآمد زایی برای حاشیهنشینان است که منابع مالی نهفته در دل آن به مراتب بیشتر از درآمدهای فصلی حاصل از شکار و یا فعالیتهای شیلاتی است.
وی خاطر نشان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با تمام ظرفیت خود سعی دارد تا با گسترش فعالیتهای طبیعت گردی علاوه بر سپردن حفظ و حراست از محیط زیست به خود مردم، راه های گسترش اکوتوریسم این مناطق را که منجر به کاهش میزان بیکاری و زمینههای ایجاد تخلف و تخریب محیط زیست میشود، بررسی و هموار کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان افزود: این مرکز اکوتوریسم، با همکاری ایران و در روستای جیرسر باقر خاله از توابع بخش خمام بعنوان مرکز نمونه گردشگری جهت توسعه اکوتوریسم در مدت ۶ ماه ساخته شده است که در این پروژه تامین زمین، جاده سازی، تامین برق و موارد مشابه توسط کشور ایران و هزینه ساخت آن توسط جایکا پرداخت شده است.
وی گفت: برای ساخت این مرکز مبلغی معادل دو میلیارد ریال هزینه شده است و در آینده نزدیک نیز برنامه توسعه آن اجرا خواهد شد.
در این مرکز آموزشهای اکوتوریسم و حفاظت محیط زیست در اختیار بازدید کنندگان قرار خواهد داد.
- 13
- 4