یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۳۰ - ۰۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۰۹۴
زنان، جوانان و خانواده

معصومه ابتکار خبر داد;

تدوین منشور حقوق شهروندی زنان

معصومه ابتکار,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده دیروز در نخستین نشست خبری خود در آستانه هفته دولت، ارتقا و افزایش کارآیی و توان‌افزایی زنان در اشتغال، برای پیشبرد وضعیت زنان را یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها دانست و گفت: متأسفانه ساختار لازم برای پاسخگویی به این مشکلات وجود ندارد که باید با تقویت این ساختار بتوانیم خدمات مرتبط با زنان و خانواده را ارتقا دهیم.

به گزارش ایران، وی افزود: «دیده‌بانی وضعیت حقوق زنان» از اهمیت زیادی برخوردار است که اگر بخواهیم در شاخص‌های مختلف آموزش، سلامت، اقتصاد و... پیشرفتی به‌دست آوریم باید شاخص‌هایی را مشخص ومعرفی کنیم تا شاخص‌‌های مورد توجه همگام با سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب و برنامه ششم توسعه در حوزه زنان و خانواده باشد.

 

به گفته وی، در حال حاضر، شاخــص‌هایی چــون تــــاب‌آوری وشکـــوفایی خـــانواده از جمـــــله شاخـص‌هایی هستند که در دوره مولاوردی پیگیری شده و این که برنامه‌ها در انطباق با خط مشی دولت دوازدهم ادامه خواهد داشت.

 

ابتکار تصریح کرد: از وزیران و معاونین رئیس جمهوری درخواست کردیم تا تعداد مدیران زن حاضر در دستگاه‌های خود را اعلام کنند، چرا که تحقق حضور ۳۰ درصدی زنان شایسته در عرصه‌های مدیریتی کشور تا پایان برنامه ششم توسعه یکی از برنامه‌های جدی رئیس جمهوری است که دستگاه‌ها در این زمینه مکلف شده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه تقویت نهاد خانواده یکی از ساختارهایی است که باید به‌صورت جدی پیش برد بیان داشت: توسعه سرمایه اجتماعی و مشارکت زنان و دختران یک جریان‌سازی اجتماعی را می‌طلبد که امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش بتوانیم کارهای خوبی انجام دهیم.

 

وی همچنین از تدوین «منشور حقوق شهروندی زنان» با همکاری مولاوردی خبر داد و گفت: حتماً منشور حقوق شهروندی ویژه زنان را با همکاری مولاوردی تدوین خواهیم کرد تا در مباحث حقوقی و توان‌افزایی آموزش‌های لازم داده شود.این در حالی است که استقرار در اصلاح نظام حقوقی و قضایی نیز برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهــوری در خـــــــصوص لایحه «تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» نیز اظهار کرد: این لایحه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

 

وی همچنین، توجه به کودکان دختر را مهم دانست و بیان داشت: با توجه به شرایط خاص جامعه، آسیب‌های اجتماعی و... سلامت، تعادل روانی و روحی کودکان دختر و پیگیری مسائلی همچون ورزش آنها مسائل بسیار مهمی است که به آن توجه ویژه خواهیم داشت.

 

ابتکار استفاده از IT را از برنامه‌های مهمی ذکر کرد که در دستور کار خود قرار داده تا بتوان با توان‌افزایی در این حوزه در جوامع شهری و روستایی عملکرد مؤثرتری داشته باشیم.

 

وی در خـــــصــــوص ارتقـــــای توانایی‌های زنان آسیب دیده نیز گفت: افزایش توانایی‌های زنان آسیب دیده مسأله‌ای است که مولاوردی نیز آن را پیگیری می‌کرد و همچنان در دستور کار این معاونت قرار دارد.

 

وی اظهار امیدواری کرد که درانتخابات آتی مجلس شورای اسلامی بتوانیم حضور ۳۰ درصدی زنان را در مجلس شورای اسلامی آینده محقق کنیم و به طور کلی مشارکت سیاسی زنان را افزایش دهیم.

 

وی در ادامه به همــــکاری‌های بین‌المللی در حوزه زنان اشاره کرد وخاطرنشان ساخت: همکاری‌های بین‌المللی برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد چون معتقدم با بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا می‌توانیم همکاری‌های بسیار خوبی در حوزه زنان و خانواده داشته باشیم و از این طریق به انتقال و تبادل تجربیات بپردازیم.

 

وی در پاسخ به اینکه چگونه با هجمه‌ها مقابله خواهد کرد گفت: رویکرد ما یک رویکرد «ملی» خواهد بود، صدای همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی را می‌شنوم و تمامی اقوام و قومیت‌ها را سهیم می‌دانم.

 

معاون رئیس جمهـــــــوری در خصوص تعادل جنسیتی گفت: در این دوره معاونت زنان امور خانواده رئیس جمهوری از آقایان نیز حتماً استفاده خواهیم کرد و به تعادل جنسیتی در مدیریت‌ها اهمیت خواهیم داد.

 

وی در ادامه به زنان سرپرست خانوار نیز اشاره کرد و گفت: با سازمان بهزیستی کشور در این زمینه همکاری خوبی خواهیم داشت چراکه مسأله زنان سرپرست خانوار آسیب‌های اجتماعی زنان و همچنین اعتیاد زنان که متأسفانه افزایش یافته و... همه مانند یک زنجیره به یکدیگر متصل هستند و چنانچه نتوانیم ریشه و علل این مسائل و آسیب‌ها را بررسی کنیم حل آنها بسیار سخت‌تر خواهد بود.

 

وی در خصوص حضور زنان در ورزشگاه‌ها نیز گفت: برای حل این مسأله تلاش خود را خواهم کرد. این در حالی است که فکر می‌کنم با حداکثر تعامل و حداقل تقابل بتوانیم این مسأله را حل کنیم.

 

به گفته وی، امروز حضور زنان ورزشکار ایرانی در سه رشته با لباس‌های اسلامی قطعی شده، همچنان که فدراسیون بسکتبال نیز با لباس اسلامی ورزشکاران زن ایرانی موافقت کرده است که اینها دستاوردهای بسیار خوبی است.

 

وی در خصـــــــوص تاب‌آوری اجتماعی گفت: این طرح به منظور آموزش تسهیل گرانی که وارد محلات شده و با کمک افراد مسائل و مشکلات آنها را شناسایی و با کمک مردم راه حل‌هایی را ارائه می‌دهند، اجرایی شده است و قراراست تا پایان شهریورماه امسال نقشه راه «تاب‌آوری اجتماعی» را تدوین کنیم.

 

ابتکار در خصـــــــوص دختران خیابانی و آسیب دیده نیز گفت: رصد وضعیت دختران خیابانی و آسیب دیده نیز یکی از مسائلی است که معاونت زنان و امور خانواده رئیس جمهوری باید با همکاری دستگاه‌های مرتبط امدادگری‌های لازم را به انجام برساند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه لایحه حمایت از حقوق کودکان و ممنوعیت ازدواج کودکان زیر ۱۳ سال همکاری‌های جدی با مجلس خواهیم داشت و از تجربیات سایر کشورها در این زمینه استفاده می‌کنیم.

 

حذف طلاق برای فرهنگ جامعه مناسب نیست

اشرف گرامی زادگان مدیر کل دفتر بررسی‌های امور حقوقی معاونت زنان و خانواده نیز در خصوص حذف طلاق از شناسنامه زنان گفت: براساس قانون باید واقعه طلاق در شناسنامه درج شود. البته ما نظرات موافق و مخالف دراین زمینه داریم که در حال بررسی است ولی معتقدیم حذف طلاق نتایج خوبی برای فرهنگ جامعه نخواهد داشت.

مریم جهان پناه

 

 

 

 

 

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش