یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۸ - ۲۲ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۵۱۴۰
زنان، جوانان و خانواده

ابتکار:

زنان اولین و بزرگترین قربانیان خشونت، تروریسم و ناامنی هستند

ابتکار,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دیدار با رییس مجلس ایالت بلوچستان پاکستان با بیان اینکه فقر، بیکاری و تروریسم و خشونت از جمله مشکلات منطقه هستند که رفع آنها نیازمند گسترش همکاری ها و اتحاد کشورهای مسلمان منطقه است گفت: زنان همواره اولین و بزرگترین قربانیان خشونت و تروریسم و ناامنی هستند. ارتقای سطح روابط حسنه و گسترش همکاری های اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین ملتها و دولتهای منطقه می تواند به عبور موفق از مشکلات موجود کمک زیادی کند.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در دیدار راحله دورانی، رییس مجلس ایالت بلوچستان پاکستان با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ایران و پاکستان بتوانند روابط خود را در عرصه های مختلف به ویژه تعاملات در حوزه زنان و خانواده گسترش دهند، افزود: در پاکستان زنان فعال و توانمند زیادی داریم که در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی به شکل فعال حضور دارند و در ایران نیز فعالیت و حضور زنان در عرصه های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی روند رو به رشد و گسترشی دارد. در پاکستان زنان فعال و توانمند زیادی داریم که در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی به شکل فعال حضور دارند و در ایران نیز فعالیت و حضور زنان در عرصه های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی روند رو به رشد و گسترشی دارد. 

 

ابتکار با بیان اینکه روابط دو کشور همواره در سطوح دولت و ملت در زمینه های مختلف رو به رشد بوده است، گفت: با توجه به اشتراکات دینی، تاریخی، فرهنگی و اجتماعی روابط ایران و پاکستان جای پیشرفت و گسترش بسیار زیادی دارد.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و تحصیلات زنان گامهای بسیار بلندی برداشته شده و امروز سطح تامین بهداشت برای زنان در تمام ایران وضعیت مطلوبی دارد. همچنین سطح سواد و تحصیلات زنان در سالهای گذشته به شدت افزایش یافته و امروز بیش از نیمی از دانشجویان ایرانی را دختران تشکیل می دهند.

 

 ابتکار تصریح کرد: توانمندسازی و توان افزایی زنان با هدف بهبود وضعیت معیشتی از جمله برنامه هایی بوده است که معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهور در دولت یازدهم و حالا در دولت دوازدهم پیگیر اجرای آن است که دستاوردهای خوبی نیز داشته است و این هدف می تواند زمینه‌ای برای همکاری و تبادل تجربه بین ایران و پاکستان نیز باشد.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور همچنین به وجود زمینه های فراوان برای گسترش همکاری ها و تعاملات زنان ایرانی و پاکستانی با توجه به اشتراکات فراوان میان دو ملت اشاره کرد و گفت: علاقمندیم علاوه بر طرحهای بین المللی که برای توان افزایی زنان وجود دارد، در زمینه های توانمندسازی زنان به ویژه زنان روستایی و مشارکت و تاثیرگذاری زنان در کشاورزی سازگار با تغییرات اقلیمی با شما تعامل و تبادل تجربه داشته باشیم.

 

 ابتکار با اشاره به برگزاری نشست نقش زنان در برقراری صلح در کشورمان از خانم دورانی برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آورد و اظهار داشت: حضور شما در مجلس بلوچستان پاکستان به عنوان نماینده و رییس مجلس فرصت مغتنمی است تا بیشتر از گذشته به بررسی و تدوین قوانین و حقوق زنان و خانواده در قالب شرع و نگاه متعالی اسلام پرداخته شود و تبادل تجربیات شما در این زمینه با نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی ایران و دیگر فعالان و مسئولان ایرانی می تواند بسیار سازنده و راهگشا باشد.

 

 راحله دورانی رییس مجلس ایالت بلوچستان پاکستان نیز در این دیدار با تشکر از استقبال و میهمان نوازی بسیار گرم به عمل آمده از او و هیات همراهش گفت: روابط ایران و پاکستان همواره دوستانه و برادرانه و برپایه احترام متقابل مردم و ملت دو کشور نسبت به یکدیگر بوده است.

 

رییس مجلس ایالت بلوچستان پاکستان با اشاره به اینکه دو کشور همواره در کمک به یکدیگر در عرصه های مختلف پیشگام بوده اند، اضافه کرد: سخنان شما و سخنان دیگر مقامات و مسئولان ایرانی که در این سفر با آنان دیدار داشتم ما را بیش از پیش به تداوم و گسترش روابط دوستانه و سازنده مستحکم دو ملت و دو دولت امیدوار کرده است.

 

 دورانی اظهار داشت: برای اولین بار به ایران سفر کرده ام و از آنچه در ایران شاهد بودم، به اضافه توضیحاتی که شما ارائه کردید، دریافتم که زنان ایرانی خیلی در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و فرهنگی فعال هستند و این تجربه و آموخته مفیدی برای ما خواهد بود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وی با اشاره به اینکه زنان در پاکستان نیز در عرصه های اجتماعی و سیاسی به خوبی فعال هستند، تصریح کرد: بنده اولین رییس مجلس در ایالت بلوچستان و البته کل پاکستان هستم. ۳۳ درصد نمایندگان مجلس بلوچستان را نیز زنان تشکیل می‌دهند.

 

رییس مجلس بلوچستان پاکستان با اظهار علاقمندی به بهره گیری از تجارب موفق زنان ایرانی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، از خانم ابتکار برای سفر به کشورش دعوت کرد.

 

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش