دکتر فرهاد طهماسبی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مسائل و موضوعات مربوط به جوانان وسیع است و این درحالیست که نسل جوان ما در حال تغییر است و شناخت نیاز آنها نیازمند اطلاعات بهروزتر است، اظهار کرد: در سرمایه اجتماعی سه مؤلفه اعتماد در سطح فردی و عمومی، اعتماد بین دولت و ملت و سوم مشارکت دولت و ملت و ملت با ملت است که این مسائل را در حوزه کنش مورد بررسی قرار دادهایم.
وی گفت: سرمایه فرهنگی موضوعی است که در سالهای اخیر موردتوجه اندیشمندان علوم اجتماعی قرار گرفته و چنانچه بخواهیم سرمایه اقتصادی داشته باشیم باید سرمایه اجتماعی و فرهنگی را تقویت کنیم و این نقطهای است که مغفول مانده و در معادلات مسائل اقتصادی به این دو مقوله توجهی نشده است.
این جامعهشناس افزود: نسل جوان ما وضعیت مطلوبی ندارد و چنانچه میزان سرمایه فرهنگی و اجتماعی را افزایش دهیم، میزان گرایش به مدرنیسم در این قشر زیاد است و این مهم در گرایش به سنتها در تعارض است و متاسفانه آینده خوشبینانهای در این وضعیت نمیبینم.
این مدرس دانشگاه بیان کرد: جوانان نمیخواهند در چارچوب هنجارهایی که دارای چهار مؤلفه خانواده، مذهب، رسانههای جمعی و نهاد اوقات فراغت است حرکت کنند.
طهماسبی در مورد استفاده از فضای مجازی توسط نسل جوان اظهار کرد: جوانان مدرنگرا به رسانههای رسمی کشور توجهی ندارند و بیشتر از فضای مجازی استفاده میکنند.
وی گفت: ناگزیریم در این دنیای مدرن زندگی کنیم البته گرایش به رفتارهای مدرن فرد را از رسیدن به موفقیت این جامعه بازمیدارد.
این جامعهشناس یادآور شد: سرمایه فرهنگی و اوج جامعه ما در حد مطلوبی ارزیابی نمیشود.
- 9
- 1