به گزارش فارس، سازمان ملل با بررسیهایی در سراسر جهان به این نتیجه رسید که روزانه ۳ هزار جوان در شرایطی جان خود را از دست میدهند که بسیاری از آنها میتوانند با ایجاد شرایطی به زندگی خود ادامه دهند.
سازمان ملل در پی انتشار آمار و ارقامی در یک بیانیه به صورت رسمی اعلام کرد: جوانانی که جان خود را به علل مختلف از دست میدهند، با ایجاد شرایط مناسبی میتوانند زندگی خود را حفظ کنند، اما متأسفانه شرایط کنونی جهان موجب شده که ما هر روز شاهد افزایش آمار مرگ و میر جوانان در سراسر دنیا باشیم.
سخنگوی سازمان ملل نیز با تأیید این آمار اعلام کرد: با احتساب مرگ ۳ هزار جوان در طول روز، در سال حداقل یک میلیون جوان جان خود را به دلایل مختلفی از دست میدهند.
تعدادی از آنها بر اثر اعتیاد و مشروب، برخی بر اثر حادثه و تصادف، شماری بر اثر بیماری و جنگ و اندکی هم با پایان دادن به زندگی خودشان جانشان را از دست میدهند.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل آنتیونیو گوترس، در جمع خبرنگاران اعلام کرد: دو سوم از این آمار مربوط به کشورهای کم درآمد و یا درآمد متوسط نظیر برخی از کشورهای آفریقایی و جنوب شرقی آسیا میشود.
عمده این آمار در جنوب شرقی آسیا به کشورهای کامبوج، تایلند، میانمار، ویتنام، اندونزی، لائوس، فیلیپین و سنگاپور مربوط میشود.
گزارشها همچنین نشان داده است که میتوان با خدمات سلامتی، آموزش در مدارس و دانشگاه و حمایت اجتماعی مناسب از جوانان جلوی مرگ بسیاری از آنها را گرفت.
نداشتن سواد کافی، تغذیه مناسب، شغل، نیازهای مالی، اختلالات روانی و ناامیدی به آینده همه دلایلی هستند که موجب بیماری و در نهایت تصمیم قاطعانه جوان برای پایان دادن به زندگی خود میشود.
با توجه به افزایش صعودی روند پیری جمعیت در اکثر کشورهای جهان، دولتها با سیاستگذاریهای مفید و پرداخت هزینههایی نه چندان زیاد میتوانند امید به زندگی را افزایش دهند و دیواری برای ابتلای جوانان به بیماریهایی باشند که اکثر آنها عصبی و در پی نارضایتی از شرایط زندگی هستند.
- 11
- 3