عبدالرضا انصاری در گفتوگو با ایسنا، درباره نتایج بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار کرد: ۱۷۹ بوکسور از ۲۹ کشور آسیایی در این مسابقات شرکت کرده بودند و تیم ما با هشت ورزشکار به تاشکند اعزام شده بود که فقط یک نشان برنز توسط سجاد کاظمزاده در وزن ۶۹ کیلوگرم کسب کردیم.
وی تاکید کرد: موجودیت ما بدون شک بیش از کسب یک مدال است و در هیچ دورهای از طول تاریخ بوکس ایران از نظر نتایج و تعداد کسب مدال چنین نتیجهی ضعیفی نداشتهایم.
انصاری در پاسخ به این پرسش که به نظر شما مربی کوبایی میتواند در بوکس ایران تحول ایجاد کند؟ گفت: یکی دو جلسه فیلمهای کوتاه از تمرینات وی را دیدهام، از ابتدا این نتیجه را پیشبینی میکردم اما برای اینکه روحیهی بوکسورها ضعیف نشود، مطلبی نگفتم و کسی هم نظرم را نپرسید و اگر هم عنوان میشد کسی به آن توجه نمیکرد، چون به نظر امثال من توجه نداشتهاند که بدون تحقیق از یک مربی دو ستاره دعوت کردهاند. با توجه به امکانات و تفاوت روش تمرین کوباییها با ما، باربارو خیمنز قابلیت تحول در بوکس کشورمان را ندارد.
انصاری اضافه کرد: بیشتر مبارزات را بهطور مستقیم تماشا کردم، وی با چه زبانی بوکسورها را در مسابقه راهنمایی و کوچینگ میکرد؟ چون مترجم نمیتوانست در کنار او باشد تا در یک زمان یک دقیقهای هم متوجه شود، تمرکز کند و تاکتیک لازم را بکار بگیرد. در این زمان پنج ماهه با یک اردوی کامل با تجهیزات بیشتر از گذشته و اختیارات لازم که در اختیار داشت چه نتیجهای کسب کرده است؟ فیلم مسابقات سجاد محمدپور و سالار غلامی در مسابقه باکو را با این پیکارها مقایسه کنید همه چیز دستتان میآید!
این مربی لرستانی یادآور شد: بهتراست مقایسهای آماری داشته باشیم. با اینکه من ۱۵ فروردین سال ۹۵ اعلام آمادگی کرده بودم ۲۲ اردیبهشت تیم ملی را بدون دریافت حکم و ابلاغ در اختیار گرفتم و تا زمان مسابقه جهانی ۲۰ روز زمان باقی مانده بود. ۳۷۵ بوکسور از ۷۶ کشور جهان در مسابقه با تمام توان برای آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک شرکت کرده بودند. تیم هشت نفره ما که سه روز قبل از اعزام دو نفر آن برخلاف نظر من تغییر کرد و دو نفر دیگر که یکی از آنها سجاد محرابی بدون هماهنگی با من و با اجازه یکی از مربیان در مسابقات حرفهای شرکت کرده بود و یکی از امیدهای کسب سهمیه هم بود از تیم کنار رفتند.
وی ادامه داد: برای نخستین بار در طول تاریخ بوکس ایران تیم ما هفت برد کسب کرد که در مسابقهای تقریباً در سطح جهان تا این زمان بیسابقه بوده و در مجموع طبق لیست موجود رتبه بیست و دوم را کسب کردیم.
انصاری در ادامه با انتقاد از مربیان تیم ملی در پیکارهای جهانی باکو، تصریح کرد: برخی از اعضای کادرفنی نهتنها همکاری نداشتند بلکه کارشکنی هم میکردند. بعد از آن رقابتها همه کسانی که با من در تیم ملی بودند بلافاصله مشغول شدند و ظاهراً تازه بهانهای برای حذف من به دستشان افتاده بود.
سرمربی اسبق تیم ملی بوکس در پایان گفت: روش تمرین من با توجه به کارشکنیهای موجود روشی علمی و منطقی بود و در این مدت کم در بین تیم اعتماد به نفس عجیبی ایجاد شده بود و همین امر باعث شد خودم را قربانی کنم و انصراف ندهم تا اعتماد به نفس ایجاد شده در بین بچهها باقی بماند و همین امر موجب موفقیت نسبی آنان شد.
- 14
- 4