شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۰۰ - ۱۵ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۳۷۴
چهره ها در سینما و تلویزیون

بازیگر شب‌های برره: یک نفر زیر بازوی ما را بگیرد | بعد از قهوه تلخ، پیشنهادی از مهران مدیری نداشتم

سعید پیردوست بازیگر تلویزیون,مصاحبه با سعید پیردوست بازیگر تلویزیون
سعید پیردوست که مدت‌هاست در قاب تلویزیون دیده نمی‌شود، دلیل این غیبت طولانی را تنها کرونا عنوان می کند و می‌گوید: کرونا تمام شود، ان‌شاءالله اگر قوای جسمانی‌ام خوب باشد، به کارم برمی‌گردم.

سعید پیردوست بازیگر تلویزیون که در آستانه تولد ۸۲ سالگی است، می‌گوید: الحمدالله حالم خوب است. ممنون که به یادم بودید، اما من مدت هاست به خاطر کرونا همه پیشنهادهای کاری را رد می‌کنم و در این مدت هیچ کاری نکردم و این خیلی بد است. اما چه کنیم، باید به خاطر سن و سال و شرایطمان بیشتر مراقبت کنیم. فقط سال گذشته در فیلم آقای مسعود کیمیایی با عنوان «خائن‌کشی» حضور داشتم که گویا قرار است امسال اکران شود. آن هم به واسطه اینکه ایشان یکی از دوستان قدیمی بنده است و از من درخواست کردند تا حضور داشته باشم.

پیردوست ادامه می دهد: دوست دارم به فضای هنر به ویژه تلویزیون برگردم. با پایان کرونا اگر خدا بخواهد و قوای جسمانی هم اجازه دهد و شرایط خوب باشد، قطعاً به تلویزیون برمی گردم. چون به غیر از این کار، کار دیگری بلد نیستیم.

این هنرمند سپس در واکنش به جمله ای از سوی خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه «مردم هم شما را دوست دارند و دلشان می خواهد شما را در تلویزیون ببینند»، خاطرنشان می کند: من مخلص همه مردم هستم. همین مردم هستند که ما را سرحال و خوشحال نگه می‌دارند. ما به غیر از مردم کسی را نداریم امیدوارم هرچه زودتر بتوانم در خدمتشان باشم.

بازیگر مجموعه‌های طنز «پاورچین»، «نقطه‌چین» و «جایزه بزرگ» در پاسخ به اینکه آیا این روزها تلویزیون تماشا می کند و اگر پاسخش مثبت است، کیفیت سریال‌ها را چطور می‌بیند؟ پاسخ می دهد: گاهی تلویزیون تماشا می کنم و سریال ها را دنبال می‌کنم اما معتقدم کیفیت کارها با زمان خومان قابل مقایسه نیست. چون آن موقع شرایط خیلی فرق داشت و عشق در کارها بود. ما از صبح که سرکار حضور داشتیم تا ساعت هشت شب باز هم احساس می‌کردیم توان کار کردن داریم اما الان دیگر اینطور نیست. ضمن اینکه کرونا هم خیلی مردم را اذیت می‌کند و متاسفانه عده ای از بهترین دوستان و رفیقان مان را از ما گرفت و داغشان را بر دل ما گذاشت.

او گفت: از مردم خواهش می کنم همچنان رعایت کنند، دست به دست هم بدهند تا این دوران تمام شود.

پیردوست سپس در پاسخ به اینکه به عنوان هنرمند پیشکسوت چه پیامی خطاب به مسئولان صداوسیما، به ویژه رئیس سازمان (پیمان جبلی) دارید، می گوید: دست ما کوتاه و خرما بر نخیل. اما به طور کلی تنها خواهش من از مسئولان مخصوصاً فرد آقای جبلی که رئیس و سرپرست ما هستند، این است که ایشان باید مراقب پیشکسوت‌ها باشند. ما که نزدیک به ۵۵ سال است در این حرفه کار کردیم، عمرمان را گذاشتیم و کار دیگری هم بلد نیستیم. وقتی هم که دیگر توان سابق را نداریم باید یک نفر باشد زیر پر و بال مان را بگیرد تا بتوانیم از جایمان بلند شویم. فقط توقع دارم یک نفر زیر بازوانمان را بگیرد تا بتوانیم سرپا شویم.

این هنرمند همچنین درباره اینکه در آستانه تولدش چه آرزویی برای خودش و مردم کشورش دارد، می‌گوید: ۱۶ دی تولد ۸۲ سالگی ام است که امسال با شهادت حضرت فاطمه(س) مقارن شده است. البته ما که اهل جشن تولد نیستیم اما بعضی از دوستان لطف دارند و تماس می‌گیرند به من تبریک می گویند. از همه تشکر می کنم، آرزویم برای مردم کشورم هم فقط سلامتی است و بس. و اینکه هیچوقت ما را فراموش نکنند. برای خودم هم آرزو دارم هیچ وقت پیش خانواده‌ام خجالت‌زده نشوم. متاسفانه عده ای از همکاران ما به لحاظ مالی پیش خانواده هایشان خجالت زده هستند. ان شاءالله همه آنها بتوانند از پس زندگی‌هایشان بربیایند. از مسئولان هم می خواهم به پیشکسوتان از کارافتاده کمک کنند تا پیش خانواده‌هایشان خجالت‌زده نشوند.

او صحبت هایش را اینگونه ادامه می دهد: ممنون از اینکه به یادم بودید. از قول من به همه دوستان و همکاران خودتان و خودم خسته نباشید بگویید. برای همه شما آرزوی سلامتی دارم. امیدوارم روزهای خوبی داشته باشید و همگی موفق باشید و بهترین دعایی که دارم، این است که امیدوارم کرونا هرچه زودتر شرش را از سر مردم کم کند تا مردم باز هم بتوانند با هم معاشرت کنند، همدیگر را بغل کنند و به هم تبریک‌های صمیمانه بگویند.

این بازیگر در پاسخ به این پرسش که با توجه به حضور شما در اکثر کارهای آقای مدیری، طی این دو سالی که در خانه هستید، پیشنهادی از طرف این کارگردان داشتید؟ بیان می‌کند: آقای مهران مدیری عزیز دل من است و من هرچه دارم از ایشان دارم. ان‌شاءالله هرجا که هست صحیح و سلامت باشد و سایه اش بالای سر هنر این مملکت بماند ولی حتما ایشان نقشی برای من نداشته اند که دعوت نکردند، بعد از «قهوه تلخ» دیگر ایشان پیشنهادی برای من نداشتند. در هر حال من همیشه به یادشان هستم، سپاسگزارم از ایشان و امیدوارم هر کجا که هستند موفق باشند. ممنون از تماس شما و اینکه به یاد من بودید.

سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت کشورمان زاده ۱۶ دی ۱۳۱۵ تهران است. وی بیش از نیم قرن است در عرصه‌های سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان فعالیت داشته است. پیردوست در سریال های متعددی از مهران مدیری در این سال‌ها ایفای نقش کرده است که از جمله آنها می توان به پاورچین، نقطه‌چین، باغ مظفر، جایزه بزرگ و مرد هزارچهره اشاره کرد. این هنرمند در سریال جدید کیانوش عیاری با عنوان ۸۷ متر نیز حضور داشته است.

حکایت های کمال، ستایش ۲ و ۳، جاده چالوس، اولین انتخاب، عصر پاییزی، میلیاردر، دختری به نام آهو، نون و ریحون، مرد هزارچهره، راه بی‌پایان، باغ مظفر، اکسیژن، جایزه بزرگ، نقطه‌چین، پاورچین و هزاران چشم از مجموعه های تلویزیونی هستند که سعید پیردوست در آنها ایفای نقش داشته است. همچنین قهوه تلخ و ساخت ایران از مجموعه های شبکه نمایش خانگی است که این هنرمند در آنها بازی کرده است.

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
خب اگرتووامثال تواگربازیگربودیدفقط لنگ مهران مدیری نمیشدیدچرافقط ازمهران طلبکاریدبدکاری کردبازی بهتون دادمیدان دادتادیده شویدلابدیک مدل بیشترنمیتونیدبازی کنیدکسی نمیخوادتون اینهمه بازیگرباکارگردانهای مختلف کارمیکنندچراکادگردان محورنیستندوازیک کارگردان بیشترتوقع ندادندچون انواع مدلهارومیتونندبازی کنندیاروتوزندگیش فقط بلده بگه خوب بیئدخب وقتی هنری جزاین نداره کسی میتونه جاههای دیگه بازیشون بده اینهمه باعطاران کارکردندهیچ کدوم ازش توقع ندارندوکلی جا هم دارندبازی میکنندعین جوادعزتی مریم امیرجلالی حمیدلولایی احمدپورمخبرخدابیامرزعلی صادقی و....که همشون هم همه مدل بازی میکنند.حااااینهایی که بامهران مدیری صرف فقط میتونندکارکنندسحرزکریامحمدشیری پیردوست کمی بامشادو....خب نمیشه بگین چون مابامهران کارکردیم کسی مارونمیخواداینهمه باعطاران کارکردندپس چرامیخوانشون نمیشه گفت همشون پادتی دارندکه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش