دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۷ - ۰۳ فروردین ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۱۰۱۲۸
چهره ها در سینما و تلویزیون

عجیب ترین شکایت هایی که از سلبریتی ها شده است

روزیاتو | زندگی افراد مشهور و ثروتمند از دور بی نقص به نظر می رسد اما اغلب مردم نمی دانند که هر کسی می تواند حتی بدون کمک وکیل اقدام به طرح شکایات عجیب و نامعقول از آن ها کند.

در ادامه با تعدادی از این موارد آشنا خواهیم شد.

میلا کونیس

زنی به نام کریستینا کارو، میلا کونیس، بازیگر اوکراینی هالیوود را به دزدیدن مرغ خانگش در دوران کودکی در اوکراین متهم کرد. او در شکایت خود خواهان دریافت ۵ هزار دلار غرامت برای مراجعه به روانشناس، به دلیل غم ناشی از فقدان مرغ خانگی اش که «داگی» نام داشت، شده بود.

سیمون کاول

یک زن جهت شرکت در مصاحبه ی شغلی به خانه ی سیمون کاول رفته بود تا به عنوان آشپز شخصی او در آنجا مشغول کار شود. در آنجا از او خواسته شده بود کفش هایش را درآورد که درون آن ها کفی هایی ۵۰۰ دلاری وجود داشت. او مدعی بود که بعد از پایان مصاحبه، کفش هایش به او بازگردانده نشده بود. به همین دلیل او از سیمون کاول شکایت کرد و خواستار دریافت غرامت به اندازه ی قیمت کفش ها و همینطور هزینه ی رفت و آمدش به خانه ی او شد. با این حال، در کمال تعجب، کفش های او به طرز عجیبی کمی بعد از طرح این شکایت پیدا شده بود.

بیانسه

زنی به نام کیمبرلی تامپسون که به مدت ۷ سال به عنوان درامر در گروه بیانسه کار کرده بود، مدعی شد که این خواننده ی مشهور از جادوگری و جادوی سیاه و همینطور وردهای جادویی برای آزار و اذیت جنسی استفاده می کند.

جی زی

مردی به نام جفری فیلیستین، ساکن فلوریدا، مدعی شد که او از درون زندان برای جی زی از طریق ایمیل ترانه ارسال می کرد و این رپر مشهور پولیکه قول داده بود بابت این کار را به او بپردازد را هرگز پرداخت نکرده است. او در شکایت خود خواستار دریافت غرامتی ۹۰ میلیون دلاری شده بود.

لیدی گاگا

بعد از آنکه یک دزدیده شدن سگ های لیدی گاگا، این خواننده ی مشهور پاداشی ۵۰۰ هزار دلاری برای بازگرداندن سگ هایش تعیین کرد. زنی به نام جنیفر مک براید سگ های لیدی گاگا را بازگرداند اما اعتراف کرد که در سرقت سگ های این خواننده ی مشهور نقش داشته. گاگا از پرداخت پاداش به این زن به دلیل نقشش در سرقت سگ های او خودداری کرد، به همین دلیل مک براید از خانم خواننده به دلیل عدم پرداخت پاداش شکایت کرد.

مایکل جکسون

زنی به نام کیمبرلی گیگز در شکایتی علیه مایکل جکسون خواستار دریافت غرامتی یک میلیارد دلاری شد. او مدعی بود که با این خواننده ی مشهور رابطه ای صمیمانه داشته و جکسون در ۳ تا از آلبوم های خود از اطلاعات شخصی او استفاده کرده بود. به علاوه، این زن مدعی بود که جکسون پیش از مرگ به او قول داده بود حق او از آلبوم هایش را پرداخت کند.

بیانسه، کیم کارداشیان و ماریا کری

زنی به نام تینا سیلز از بیانسه، کیم کارداشیان و ماریا کری شکایت کرد و مدعی شد که مادر بیولوژیک فرزندان آن ها است.او در این شکایت درخواست های مختلفی را مطرح کرده بود، از جمله بستن یک قرارداد ضبط موسیقی با پسرش از کانیه وست و شرکت در جلسات آموزشی مربی خوانندگی ماریا کری. او همچنین خواسته بود شرکت ضبظ موسیقی ماریا کری ۵ آلبوم برای او با عکس کری بر روی آن ها تولید کند.

کلینت ایستوود

زنی به نام جیل کریتندن کلینت ایستوود، بازیگر و کارگردان مشهور را به سرقت فیلمنامه اش متهم کرد. به ادعای این زن، همکارانش با ورود غیرقانونی به خانه اش این فیلمنامه را از او دزدیده بودند. کریتندن در شکایت خود خواستار دریافت غرامتی ۳۴۳ میلیون دلاری شده بود.

مایکل جردن

مردی به نام آلن هکرد در شکایتی علیه مایکل جردن مدعی شد که از اشتباه گرفته شدنش با این بسکتبالیست سابق مشهور خسته شده و مردمی که او را با جردن اشتباه می گیرند، مدام به سراغش می آیند. این مرد در شکایت خود خواستار دریافت غرامت شده بود.

کیم کارداشیان

یک شرکت تولید قاب گوشی به نام SnapLight از کیم کارداشیان به دلیل امضای قرار همکاری تبلیغاتی با شرکت رقیبش به نام LuMee شکایت کرد و مدعی شد این اقدام کارداشیان تأثیر منفی ای بر کسب و کار آن ها گذاشته بود. آن ها در شکایت خود خواستار دریافت غرامتی ۱۰۰ میلیون دلاری شدند و همچنین خواستند کارداشیان استفاده از محصولات شرکت LuMee را متوقف کند.

الیزابت تیلور

به گفته ی باغبان خانه ی الیزابت تیلور، بازیگر مشهور هالیوود قدیم، او بعد از نپذیرفتن درخواست های جنسی سرپیشخدمت همجنسگرای خانه ی تیلور،  از کار خود اخراج شد. این مرد مدعی بود تیلور سرپیشخدمت خانه اش را وادار به انجام کارهای جنسی کرده بود و آن سرپیشخدمت نیز برای راضی کردن تیلور، به سراغ مرد باغبان رفته بود تا بتواند خودش را تحریک کند. تیلور اما در پاسخ ادعا کرد که دلیل اخراج باغبان این بود که این مرد برای کار باغبانی خانه ی او دائماً از مهاجران غیرقانونی استفاده می کرد.

گوئینت پالترو

مردی هم اسم همسر سابق گوئینت پالترو، یعنی کریس مارتین از این بازیگر مشهور به اتهام آزار و اذبت شکایت کرد و خواستار دریافت غرامتی ۱۰ میلیون دلاری شد. این مرد مدغی بود پالترو با دونالد استرلینگ، مالک تیم بسکتبال L.A. Clippers رابطه عاشقانه داشت و این بازیگر مشهور ماهانه ۵۰۰ هزار دلار دریافت می کرد تا فرزندانی مو طلایی مطابق افکار نازیستی دونالد استرلینگ به دنیا آورد.

کیم، کلویی و کورتنی کارداشیان

مردی در شکایتی علیه خواهران کارداشیان، کیم، کلویی و کورتنی مدعی شد آن ها با پوشیدن ماسک سارقین و استفاده از دیلم، او را مورد ضرب و شتم قرار داده بود. به ادعای این مرد، خواهران کارداشیان با زور سر یک شلنگ را درون دهانش فرو کردند که از آن آب داغ و کفی خارج می شد. همچنین این مرد مدعی بود که آن ها به او توهین کرده بودند.

مایلی سایرس

زنی به نام لوسی کیم از مایلی سایرس ۱۶ ساله شکایت کرد و خواستار دریافت غرامتی ۴ هزار دلاری برای یک به یک ساکنین شهر لس آنجلس که اهل آسیای شرقی بودند، شد. دلیل این اقدام او عکسی بود که این خواننده ی مشهور و دوستانش را در حال کشیدن و باریک کردن چشمان خود نشان می داد. سایرس البته هرگز این غرامت را پرداخت نکرد اما به خاطر این عکس عذرخواهی کرد.

الویس پریسلی

بعد از درگذشت الویس پریسلی، شایعات درباره ی دلیل مرگ زمانی بالا گرفت که مردی اهل تگزاس در شکایتی مدعی شد مرگ این خواننده ی مشهور ساختگی بود، چرا که او از زمان اعلام خبر مرگ پریسلی، بارها با این خواننده از طریق تلفن صحبت کرده بود.

کیم کارداشیان

مردی به نام جینو رومانو در سال ۲۰۱۲ در شکایتی مدعی شد کارداشیان ها در شکل گیری یک گروه تروریستی ارمنی نقش داشتند. او همچنین ادعا کرد که کیم کارداشیان با یک بازیکن ورزش فوتبال آمریکایی به نام تیم تبو و میشل باخمن، نماینده ی سابق کنگره ی آمریکا در رابطه بود.

هلی بری، آماندا باینس، آرمی همر و دیزنی

زنی در لس آنجلس که خود را بی خانمان معرفی کرده بود، شکایتی علیه چند سلبریتی و شرکت دیزنی طرح کرد. هدف او  از این اقدام این بود که همگی آن ها در دادگاه حضور یابند تا او بتواند فیلمنامه ی ۲ هزار صفحه ای خود را که یک مینی سریال عاشقانه بود را به آن ها نشان دهد و این بازیگران و شرکت دیزنی را ترغیب به ساخت اثر خود کند.

ساشا بارون کوهن

زنی به نام رایچل اولسن از ساشا بارون کوهن شکایت کرد و مدعی شد این بازیگر مشهور در جریان مشاجره ای حین ساخت فیلم Bruno، باعث خونریزی مغزی او شده بود. با این حال، بعداً معلوم شد رفتار کوهن به قدری این زن را عصبانی کرده بود که او از شدت خشم بیهوش شده و روی زمین افتاده بود.

جی زی

حرکت مشهور جی زی که با آن دست هایش را به شکل یک الماس درمی آورد، سوژه ای شکایتی علیه او از سوی یک کشتی گیر سابق به نام دایموند دالاس پیج شد که در دهه ی ۱۹۹۰ این حرکت دست را به نام خود ثبت کرده بود. پرونده ی این شکایت در نهایت با مصالحه ی دالاس و رپر مشهور مختومه شد.

استیو جابز

رکورد بیشترین شکایت از دیگران در کتاب رکوردهای جهانی گینس به مردی به نام جاناتان لی ریچز تعلق دارد. او در یکی از بسیار شکایت هایش، استیو جابز، از بنیانگذاران شرکت اپل را متهم به استخدام او. جی. سیمپسون به عنوان یک قاتل قراردادی کرد، بازیکن سابق ورزش فوتبال آمریکایی که به قتل همسرش و یک مرد متهم شد. همچنین به ادعای ریچز، جابز قصد داشت با موشک های اتمی به مغز او و دوچرخه ی لنس آرمسترانگ، ورزشکار آمریکایی رشته ی دوچرخه سواری حرفه ای حمله کند. به علاوه، ریچر مدعی بود جایز در گرانفروشی گوشی های آیفون به مشتریان نقش داشت.

نیکی میناژ

یک طراح کلاه گیس که سابقه کار با نیکی میناژ را داشت، ادعا کرد که این رپر مشهور از طراحی هایش به شکل غیر قانونی و بدون اجازه ی او استفاده کرده و آن ها را فروخته بود. این مرد در شکایت خود خواستار درافت غرامتی ۳۰ میلیون دلاری شد اما به دلیل آنکه هیچ یک از طراحی هایش را ثبت تجاری نکرده بود، در این پرونده پیروز نشد.

کریستوفر نولان

کریستوفر نولان، کارگردان فیلم The Dark Knight، با شکایت «بتمن» مواجه شد، اما نه خود این ابرقهرمان مشهور. در ترکیه شهر کوچکی به نام بتمن وجود دارد که مسئولانش ادعا کردند این شخصیت مشهور سینمایی به طور غیر قانونی از نام این شهر استفاده کرده بود. به علاوه، شهردار شهر بتمن موارد قتل و خودکشی در این شهر را ناشی از فشار روانی ای دانسته بود که اهالی شهر بتمن در نتیجه ی فیلم های شخصیت سینمایی بتمن متحمل شده بودند.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش