چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۰۹ - ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۱۰۹۱۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

آخرین سکانس رضا داودنژاد با خانواده در خانه سینما | غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد
جمع زیادی از اهالی سینما و دوستداران رضا داودنژاد برای وداع با این هنرمند و همدردی با خانواده این هنرمند به خانه سینما آمدند.

به گزارش ایسنا، یک سال قبل در چنین روزی -۱۸ فروردین ماه - اهالی سینما گردهم آمدند تا با کیومرث پوراحمد، کارگردان سرشناس سینما که با مرگی دور از انتظار همکارانش را در شوک فرو برد وداع کنند و حالا امسال در همان روز به خانه سینما آمدند تا رضا داودنژاد را که ۶ روز قبل از دنیا رفته به خانه ابدی بدرقه کنند.

مراسم تشییع این بازیگر سینما و تلویزیون که شامگاه ۱۳ فروردین‌ماه براثر عفونت خونی از دنیا رفت، حدود ساعت ۹ صبح شنبه، ۱۸ فروردین آغاز شد.

کامران ملکی که اجرای این مراسم را برعهده داشت، در ابتدا با اشاره به خوش‌رویی همیشگی رضا داودنژاد گفت: رضا از تبار خانواده بود و امروز خانواده در مورد رضا صحبت می‌کنند.

او سپس از بدیعی، پدر همسر این بازیگر دعوت کرد تا آغازگر سخنرانی‌های مراسم باشد.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

وی با خواندن شعری گفت: برای منِ داغدار و داغ‌دیده در عین سختی کلامی، مایه مباهات است که دوباره در جمع شما سخن بگویم. این بار سوگ نامه‌ام در رثای فرزندی بی‌نظیر و انسانی والا و دامادی بی نهایت پرمهر و یکرنگ همچون فرزند است. درباره جان جانان سخن گفتن هم راحت است و هم دشوار. راحت چون جامعه او را بخاطر آثار و چهره خندانش می‌شناختند و سخت است چون در ضمیر او ده‌ها خصلت بارز انسانی و الهی وجود داشت. برای پدر و تمام خانواده‌های پدری و مادری یاری ارزشمند بود. اسطوره زندگی‌اش پدر بود و برای یار دلبندش تا لحظه آخر همراه.

در ادامه‌ مونا داودنژاد با اشاره به اینکه هرگز باور نمی‌کرد اینجا بایستد، گفت: با رضا مصائب ما شیرین بود حتی قبل از مصائب شیرین. مامان اتی به ما یاد داده بود که عاشق به باشیم و می‌دانم که مامان اتی و مادرش، عسل و خیلی از دوستانش الان منتظرش هستند.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

در بخشی دیگری از مراسم تشییع، پژمان بازغی رییس انجمن بازیگران خانه سینما با حضور در پشت تریبون به حاضران و خانواده داودنژاد تسلیت گفت.

نیما حسنی نسب -منتقد سینما - سخنران بعدی این مراسم بود که با قرائت متنی گفت: رضا یک کپی برابر اصل از خود ما بود و در فیلم‌ها هنوز هم هست. امروز هم سوگوار رضای نازنین هستیم و هم سوگوار زندکی از دست رفته خودمان.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

اندوه از دست رفتن رضا نشان می‌دهد که علیرضا داوودنژاد خانواده‌اش را به خانواده‌ها الصاق کرده ولی کاش همه چیز اینجا کات می‌شد تا مامان اتی بیاید بگوید عشق‌.

او خطاب به داودنژاد گفت: می‌دانیم زور مرگ از رو آدمی بیشتر است ولی چشم خانواده داودنژاد و چشم همه ما و همه سینما به شماست.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

علی داودنژاد با سختی و در حالی که اشک می‌ریخت پیامی را خطاب به رضا داودنژاد خواند و گفت: این همه عجله برای چی بود. مگر ما این همه برنامه با هم نداشتیم. کپل قشنگم دلم لک زده برای آن خنده‌هایت برای تو که برای همه ما پدر بودی و حتی بابا هم به تو می‌گفت بابا.

در ادامه محسن امیریوسفی از طرف کانون کارگردانان خانه سینما خطاب به علیرضا داودنژاد تسلیت گفت و متنی را به این شرح خواند: «این چه طالعی برای سینمای ایران است که بهار ما با مرگ شروع می‌شود؟ سال گذشته همین روزها کیومرث پور احمد عزیز را به خاک سپردیم و امروز به بدرقه رضای داوودنژاد نازنین و همیشه خندان آمدیم. 

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

علیرضا داوود نژاد عزیز، به شما تسلیت می گوییم و میدانیم با هیچ کلامی نمی‌توان تسکینت داد و عمق تاثر قلبی تو را فهمید. 

رضای نازنین و مهربان از کودکی در فیلم‌های پدرش نقش آفرینی می‌کرد و همیشه همراه و دلسوز او بود. فیلم‌های علیرضا داوودنژاد عزیز در کنار رضای نازنین و خانواده‌اش، مسیری منحصربفرد و ماندگار در سینمای ایران گشود که جز عشق به بالندگی هنر و فرهنگ نبود و این عشق را به ما و نسل تازه از راه رسیده سینما یاد داد.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

علیرضا داوود نژاد عزیز ، پیر دِیر سینما، می‌دانیم که از دست دادن رضای دوست داشتنی و دلبندت چقدر سخت است ولی ما دوستان و همکارانت و سینمای ایران همچنان به بودن و فیلم ساختن و کنش های اجتماعی و صنفی شما نیاز داریم و این همان چیزی است که رضای عزیز و نازنین تو هم میخواست و میخواهد. 

رضا داوودنژاد تا ابد در قلب فیلمهای پدرش و سینمای ایران زنده خواهد بود.»

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

در بخشی دیگر سجاد سپهری زاده پسرعمه رضا داودنژاد گفت: رضا دردانه خانواده بود و وقتی اسم او می‌آید کلی خاطره به یاد همه می‌آید. رضا خیلی قبل‌تر از بیماری قوی بود و تنها درسی که از او میتوانم بگیرم همین قوی بودن است.

او از خانه سینما و معاونت سینمایی برای همراهی ها در برگزاری مراسم قدردانی کرد.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما نیز در آخر بیان کرد: خانواده سینمای ایران امروز در برابر خانواده‌ای که برای سینما بوده عزادار و تسلیت‌گو است و از طرف تمام صنوف تسلیت میگویم. امیدوار باشیم که در سال جدید روزهای بهتر و سینمای پرشورتری داشته‌ باشیم. همچنین آرزو میکنم که به یاد رضا داودنژاد فیلمهای بعدی آقای داودنژاد را ببینیم.

در پایان این مراسم نماز بر پیکر رضا داودنژاد قرائت شد تا بعد برای خاکسپاری در قطعه هنرمندان راهی بهشت زهرا شود.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

بهمن فرمان‌آرا، داریوش فرهنگ، ابوالحسن داودی، آیدا پناهنده، همایون اسعدیان، منوچهر شاهسواری، مازیار میری، یوسف تیموری، منیژه  حکمت، محمد کارت، فائزه عزیزخانی،حسن معجونی، مه لقا باقری، فرزاد حسنی، علیرضا تابش، حجت‌الله ایوبی ، محمد مهدی عسگرپور از جمله حاضران در این مراسم بودند.

تشییع داود نژاد,غزل بدیعی در مراسم تشییع پیکر همسرش زنده‌یاد رضاداودنژاد

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
انشاءالله خداجان❤ رحمتشون بفرمایید که بسیار خاطرات تلویزیونی و سینمایی شیرینی برای اکثر سینما دوستان ایرانی الی الخصوص ما دهه شصتی ها رقم زدند... انشاءالله خداجان❤️ به پدرشان و خانواده داغدارشون و همچنین دوستان شیفق شون صبر و شکیبایی رحمت بفرمایند...
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش