چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۹:۴۸ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۸۱۴
چهره ها در سینما و تلویزیون

من فرح نیستم!

بازیگر نقش فرح دیبا در سریال «معمای شاه»، درباره چگونگی حضور در این مجموعه و سختی‌های ایفای این نقش به بیان توضیحاتی پرداخت.

ساغر عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا که پخش سکانس‌های مربوط به او یعنی حضور فرح دیبا در سریال «معمای شاه» از جمعه این هفته آغاز می‌شود، درباره چگونگی حضور در مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» و بازی در نقش فرح دیبا به بیان توضیحاتی پرداخت؛ او اظهار کرد: پیش از سریال «معمای شاه» با آقای ورزی در سریال‌های «تبریز در مه» و «سال‌های‌ مشروطه» همکاری داشتم که سریال «سال‌های مشروطه» نقش عزت‌دوله، همسر امیرکبیر و در سریال «تبریز در مه» نقش مریم شیرازی را بر عهده داشتم.  

 

عزیزی ادامه داد: پیشنهاد اولیه بازی در نقش فرح دیبا را آقای ورزی سر سریال «تبریز در مه» دادند؛ آن زمان هوا سرد بود و سریال در شهرک سینمایی غزالی ضبط می‌شد؛ یک روز با پالتو و کلاه پوستی سر تصویربرداری رفتم که آقای ورزی یه دفعه گفت "فرح آمد". همان زمان او برخی افراد دیگری که سر صحنه حاضر بودند می‌گفتند شباهت زیادی با فرح دیبا دارم. آقای ورزی همان روز گفتند قرار است سریالی تحت عنوان «معمای شاه» بسازند و نقش فرح دیبا را به من پیشنهاد دادند؛ اما از آنجایی که در این حرفه زیاد پیشنهاد می‌دهند ولی بعد یادشان می‌رود، این پیشنهاد را فراموش کردم تا زمانی که برای تست گریم با من تماس گرفتند.

 

بازیگر سریال «معمای شاه» در ادامه گفت: سر کار «یلدا» آقای میرباقری در شاهرود بودم که آقای ورزی با من تماس گرفتند که برای تست گریم نقش فرح به تهران بیایم. ظاهراً قبل از من چند نفر دیگر هم تست گریم داده بودند، ولی هیچ کدام آنطور که می‌خواستند نبود. به طور کلی در سریال «معمای شاه» سه گریم «محمدرضا شاه»، «فرح دیبا» و «امام خمینی (ره)» خیلی برایشان مهم بود و به همین خاطر هم گریم‌های ۱۰ تا ۱۲ ساعت انجام می‌دادند.  

 

عزیزی در پاسخ به اینکه برای ایفای نقش فرح دیبا چقدر کتاب مطالعه کرده است، گفت: با وجود اینکه تاریخ را به‌واقع قبول نمی‌کنم و تصور نمی‌کنم اگر تاریخ بخوانم به منبع درستی اعتماد کرده‌ام، ولی تاریخ را دوست دارم چون دارای قدمت است؛ به خاطر همین در کارهایی که با آقای ورزی کردم با تاریخ و به‌ویژه دوره قاجاریه بسیار آشنا شدم. از طرفی از آنجا که عاشق کارم هستم، ‌برای نقش‌هایی که ایفا می‌کنم هم بسیار کتاب می‌خوانم و آقای ورزی هم با این صفت من آشنا بودند. عاشق کارم هستم چون یک بازیگر قابلیت‌ دارد برای اینکه زندگی‌های متفاوت را زندگی کند.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

او با بیان اینکه ایفای نقش «فرح دیبا» سختی‌های خاص خودش را داشت، یادآور شد: ایفای این نقش از جهاتی خیلی نگرانم می‌کرد و برای انتخاب آن با تردید مواجه بودم؛ من آدم سیاسی نیستم اما این سریال و نقشی که قرار بود آن را ایفا کنم سیاسی بود.

 

عزیزی اظهار کرد: اما از طرفی هم هر بازیگری که سال‌ها در این عرصه تلاش می‌کند، پیشنهاد نقش‌هایی که جنجال برانگیز هستند، را دوست دارد و این نقش هم از همین دست بود. به هر حال به دلیل تردیدهایی که داشتم پیشنهاد ایفای این نقش را چند بار رد کردم، اما بعد با خودم کنار آمدم که من بازیگرم و باید کارم را به نحو احسن انجام دهم و این کار را هم انجام دادم و بی‌طرف آن را ایفا کردم؛ چون من اصلاً آدم سیاسی نیستم و سواد سیاسی هم ندارم به هرحال سیاست سواد، شعور و تحصیلات خاص خودش را می‌خواهد که من هیچ کدام از اینها را ندارم و فقط یک بازیگر هستم.  

 

بازیگر نقش «فرح دیبا» در سریال «معمای  شاه» یادآور شد: در نهایت قرارداد بستیم و با گریم‌های ۱۲ ساعته جلوی دوربین رفتم. اولین سکانس مربوط به صحنه‌ای می‌شد که من به همراه شاه شام ‌می‌خوردیم. بازیگر مقابل من یعنی‌ «محمدرضا شاه» توسط دو نفر یعنی آقایان نورعلی و مهدی تبار ایفا می‌شد. آقای مهدی تبار نزدیک به ۲۰ سانت از من بلندتر و آقای نورعلی فقط کمی از من بلندتر بود و به همین خاطر هم کفش‌ها و لباس‌هایی که می‌پوشیدیم نسبت به بازیگر مقابل من متفاوت بود. الان بیش از دو سال است که تصویربرداری سکانس‌های نقش «فرح دیبا» تمام شده است و نقش من از قسمت ۴۱ آغاز شود.  

 

عزیزی خاطرنشان کرد: جالب است بدانید با وجود اینکه تصویربرداری نقش من در سریال «معمای شاه» مدتی است که تمام شده، تا امروز دیگر جلوی دوربین نرفتم. دیگر از دوستان و همکارانی که زمانی دوست داشتند با هم کار کنیم، اصلاً خبری نیست. از سالی که من مجری برنامه «سرآشپز بزرگ» بودم، ایمیل‌هایی از شبکه‌های خارجی دریافت می‌کردم که به عنوان مجری با آن‌ها همکاری کنم؛ ولی من همیشه می‌گویم حتی اگر ۲ سال و ۷ ماه هم جلوی دوربین نروم، در کشورم کار می‌کنم. ما مردم مهربانی داریم و ماندنم هم در ایران منتش فقط بر روی سر خودم است، چون نفس هنرمند با نفس مردمش بند است. اگر تصویر نباشد در تئاتر کار می‌کنم و جایگاه خوبی هم خدا را شکر در تئاتر دارم.   

 

او با بیان اینکه برخی بر این باروند که من واقعاً فرح دیبا هستم و مخالف و موافقتشان را به من نشان می‌دهند، گفت: این درحالی است که من اصلاً با سیاست کاری ندارم و فقط بازیگرم. فحش‌هایی در اینستاگرام به من می‌دهند که برای آنها خیلی گریه کردم. اتفاقاتی در اینستاگرام برایم افتاد که وحشت زده شدم. طرفداران این افراد یا مخالفان آنها فریادهایشان را در صفحه شخصی‌ام می‌زنند.  

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش