شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
۱۷:۱۸ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۵۷۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

بازیگران درخشان تاریخ سینما:

نیکول کیدمن

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

 نیکول کیدمن (Nicole Kidman)، بازیگر برندۀ اسکار، در طیف گسترده ای از فیلم ها همچون "آرامش قبرستانی"، "مولن روژ"، "ساعت ها" و "شیر" نقش آفرینی کرده است.

 

کیدمن که با نام اصلی نیکول مری کیدمن در ۲۰ ژوئن ۱۹۶۷ در هونولولوی هاوایی به دنیا آمده است، یکی از زیبا ترین و معتبر ترین ستاره های زن هالیوود است. او در ۴ سالگی به همراه خانواده اش به سیدنی استرالیا نقل مکان کرد. زمانی که شاگرد مدرسه ای بود عضو یک گروه تئاتر محلی شد و با تشویق جین کمپیون کارگردان برای اولین بار در فیلم سینمایی "درختچۀ کریسمس" (۱۹۸۳) حضوری موفق را تجربه کرد. کیدمن یکی از بهترین دوستانش یعنی نائومی واتس را نیز در همین دوران ملاقات کرد.

 

اولین فیلم موفق او در ایالات متحده "آرامش قبرستانی" (۱۹۸۹) بود و در ادامه با فیلم های "بیلی باتگیت" (۱۹۹۱)، "به خاطرش مردن" (۱۹۹۵)، "جادوی عملی" (۱۹۹۸) و "چشمان کاملاً بسته" (۱۹۹۹) که در آن با همسرش تام کروز هم بازی بود، مسیر موفقیت را پیمود. او و کروز در سال ۲۰۰۱، پس از ۱۰ سال زندگی مشترک، از هم طلاق گرفتند. آنها دو کودک به نام های ایزابلا و کانر را به سرپرستی گرفتند.

  

کیدمن بعد از جدایی به موفقیت های جدیدی در حرفۀ خود رسید. او برای بازی در نقش خواننده ای پاریسی در اثر خیالی و موزیکال باز لورمن، "مولن روژ" (۲۰۰۱)، برندۀ جایزۀ گلدن گلوب شد. وی در همان سال، در نقش اول فیلم ترسناک "دیگران" ساختۀ الساندرو آمنابار را بازی کرد. فیلم چندین جایزۀ گویا دریافت کرد و کیدمن هم نامزد دریافت جایزۀ بهترین بازیگر زن شد. او همچنین برای دومین بار نامزد دریافت جایزۀ بفتا و برای بار پنجم نامزد دریافت گلدن گلوب شد. سال بعد، در فیلم "ساعت ها" (۲۰۰۲) با بازی در نقش ویرجینیا وولف، نویسندۀ مشهور، منتقدین و تماشاگران را شگفت زده کرد. وی برای این کار افتخارات بسیاری کسب کرد که از آن جمله می توان به دریافت اولین اسکار وی برای بهترین بازیگر زن نقش اول اشاره کرد.

 

کیدمن در فیم حماسی کارگردان تحسین شده، آنتونی مینگلا، دربارۀ جنگ داخلی آمریکا، با نام "کوهستان سرد" (۲۰۰۳) با جود لا و رنی زلوگر هم بازی شد. او در فیلم های کمتر مرسوم نیز حضور پیدا کرد، برای مثال با لارس فون تریه در فیلم سخت گیرانۀ "داگویل" (۲۰۰۴) همکاری کرد. وی با این که با کارهای دراماتیک خود بیشتر شناخته شده بود، بازی در کمدی را نیز آزمود و در نسخۀ بازسازی شدۀ "همسران مطیع" (۲۰۰۴) در کنار متیو برادریک و بت میدلر ظاهر شد و در "افسونگر" (۲۰۰۵) نیز با ویل فرل هم بازی شد. او همچنین در انیمیشن پر نشاط "رقصان" (۲۰۰۶) نیز صداپیشگی کرد.

 

کیدمن در ادامه نقش جدی تری گرفت و در فیلم "خز" (۲۰۰۶) در نقش دایان آربس، عکاس افسانه ای ظاهر شد. این فیلم نتوانست علاقمندان سینما را چندان جذب کند. اما زندگی شخصی کیدمن در آن سال توجه بسیاری را به خود جلب کرد. او مدتی بعد از آشنایی با کیث اربن، خوانندۀ سبک کانتری، اعلام کرد که در ماه مه ۲۰۰۶ با هم نامزد شده اند.

 

آنها در ماه ژوئن همان سال در استرالیا ازدواج کردند و در ژوئیۀ ۲۰۰۸ صاحب اولین فرزندشان ساندی رُز شدند.

 

کیدمن بار دیگر با لورمن همکاری کرد و در درام حماسی او با نام "استرالیا" (۲۰۰۸) در کنار هیو جکمن نقش آفرینی کرد. او در نقش یک ستارۀ جذاب سینما در فیلم موزیکال "نُه" (۲۰۰۹)، بر اساس نمایش موفق برادوی، در کنار بازیگرانی مثل دنیل دی لوییس، ماریون کوتیار، کیت هادسن، پنلوپه کروز و جودی دنچ ظاهر شد.

 

وی در ادامه به ترکیب جالبی از پروژه های سینمایی پرداخت. در درام مستقل "لانۀ خرگوش" در سال ۲۰۱۰ با آرون اکهارت هم بازی شد و تحسین های منتقدان و سومین نامزدی اسکار را به دست آورد. همان سال، او وهمسرش صاحب دومین فرزندشان، فِیث مارگارت، شدند.

 

در سال ۲۰۱۲، او با صحنه های غیر معمولی که در "پسر روزنامه فروش" در کنار زاک افرون و جان کیوزک به وجود آورد، باعث حیرت همگان شد. همان سال در فیلم تلویزیونی "همینگوی و گِلهورن" با کلایو اوون هم بازی شد. کیدمن نقش مارتا گلهورن روزنامه نگار، سومین همسر همینگوی، را بازی کرد. سپس در نقش یک شخصیت واقعی دیگر در "گریس موناکو" (۲۰۱۴)، فیلمی دربارۀ زندگی بازیگر مشهور، گریس کلی، که نامزد جایزۀ امی نیز شد، نقش اصلی را بر عهده گرفت. او در سال ۲۰۱۴ در دو فیلم دیگر نیز ظاهر شد؛ درام رمز آلود "پیش از آن که بخوابم" و کمدی خانوادگی "پدینگتون".

 

 

در سال ۲۰۱۵، کیدمن در چند فیلم سینمایی حضور داشت. او در فیلم استرالیایی "استرنجرلند" نقش آفرینی کرد؛ فیلم دربارۀ خانواده ای است که بعد از این که یک طوفان گرد و غبار شدید به شهر بیابانی آنها آسیب می زند، دچار بحران می شوند.

 

 

همان سال، در فیلم "ملکۀ صحرا" ساختۀ ورنر هرزوگ، در نقش شخصیت واقعی گرترود بِل، ماجراجو، روزنامه نگار، نقشه کش و جاسون انگلیسی، در کنار جیمز فرانکو و رابرت پتینسون ظاهر شد. کیدمن بعد از هم بازی شدن با جیسون بیتمن در "خانوادۀ فانگ" که در فستیول بین المللی فیلم تورنتو به نمایش درآمد، در بازسازی "راز در چشمانشان" نقش سرپرست یک تیم تحقیقاتی را بازی کرد. در این تریلر پلیسی مختصر و مفید، جولیا رابرتس و چوویتل اجیوفور هم بازی او بودند.  

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

در سال ۲۰۱۵، کیدمن پس از سال ها به صحنۀ تئاتر بازگشت و در وست اِند بریتانیا در نمایش "عکس ۵۱" در نقش دانشمند انگلیسی رُزالیند فرانکلین بازی کرد. این تئاتر به کارگردانی مایکل گرندیج به نقش فرانکلین در کشف ساختار دی ان ای می پرداخت. نمایش نقدهای درخشان و کیدمن چندین جایزۀ بهترین بازیگر زن تئاتر را دریافت کردند.    

 

در فیلم "شیر" (۲۰۱۶)، کیدمن در نقش زنی استرالیایی که یک پسر گم شدۀ هندی را به فرزندی می پذیرد، عملکردی تکان دهنده داشت. او برای این نقش آفرینی نامزد دریافت جایزۀ گلدن گلوب و اسکار شد.

کیدمن قرار است در فیلم برادران وارنر، "مرد آبی" (۲۰۱۸)، نقش ملکۀ آتلانتا یعنی مادر شخصیت اصلی را بازی کند.

 

او در سال ۲۰۱۷ با مینی سریال هفت قسمتی "دروغ های کوچک بزرگ"، با اقتباس از پرفروش ترین رمان لیان موریارتی، به تلویزیون بازگشت. او و هم بازی اش ریس ویثرسپون تهیه کنندۀ این کار نیز بودند. برای بازی وی در این سریال، نقد های خوبی نوشته شد. کیدمن در دو فیلم "فریب خورده" و "کشتن گوزن مقدس" با کالین فارل هم بازی شده است. این فیلم ها به ترتیب در ژوئن و نوامبر ۲۰۱۷ به نمایش در می آیند. 

 

حقایقی در مورد نیکول کیدمن که شاید ندانید:

 

۱.    در سال ۱۹۹۶، ۱۹۹۹ و ۲۰۰۲، مجلۀ پیپل او را یکی از ۵۰ نفر فهرست زیباترین افراد جهان اعلام کرد. ماهنامۀ FHM او را در رتبۀ ۶۹ از میان ۱۰۰ زن جذاب جهان در سال ۲۰۰۵ قرار داد و مجلۀ استرالیایی امپایر نیز در سال ۲۰۰۸، او را پنجمین بازیگر زن جذاب نامید.

 

۲.    بعد از بازی در فیلم "تصویر یک زن" (۱۹۹۶) دو هفته در رختخواب ماند و علت آن تنش روحی تشخیص داده شد.

 

۳.    در مبارزه علیه کودک آزاری شرکت کرده است. «کودکان باید اجازه داشته باشند بدون ترس از خشونت رشد کنند.»

 

 

۴.    قرار بود نقش اول "اتاق پناهگاه" (۲۰۰۲) را بازی کند، اما در صحنه ای از  در فیلم "مولن روژ!" (۲۰۰۱) آسیب دید. بنابراین فقط به جای همسر جدید شوهر سابق جودی فاستر صحبت کرد.

 

۵.    با این که در اصل چپ دست است، برای بازی در "ساعت ها" (۲۰۰۲) در نقش ویرجینیا وولف راست دست، نوشتن با دست راست را یاد گرفت.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

۶.    زمانی از اولین نامزدی برای اسکار با خبر شد که در سوئد مشغول فیلم برداری "داگویل" بودند. در حالی که یکی از صحنه های فیلم را بازی می کرد، یک نفر تابلویی را به او نشان داد که خبر روی آن نوشته شده بود.

 

۷.    اولین بازیگر زن استرالیایی بود که برندۀ اسکار بهترین بازیگر شد.

 

۸.    ابتدا او برای نقش خانم اسمیث در "آقا و خانم اسمیث" (۲۰۰۵)انتخاب شده بود؛ و کسی بود که برد پیت را برای نقش مقابل پیشنهاد داد.

 

۹.    ضریب هوشی او ۱۳۲ ثبت شده است.

 

۱۰.    در زمان بیکاری خود داستان های کوتاه می نویسد و امیدوار است روزی آنها را منتشر کند. در ژوئن ۲۰۱۴ نیز اعلام کرد که کار نوشتن اولین فیلم نامۀ سینمایی خود را نیز آغاز کرده است.

 

۱۱.    نام او در پنجاهمین شمارۀ کتاب رکورد های گینس به عنوان بازیگر زن با بالاترین دستمزد برای فیلم تبلیغاتی ثبت شده است. او برای حضور در فیلم تبلیغاتی ۴ دقیقه ای به کارگردانی باز لورمن ۳.۷۱ میلیون دلار خالص دریافت کرد.  

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

۱۲.    او پیانیست است و نواختن پیانو در کوهستان سرد را خودش انجام داده است.

 

۱۳.     با همسر سابقش، تام کروز، سه فیلم بازی کردند: "روزهای تندر" (۱۹۹۰)، "چشمان کاملاً بسته" (۱۹۹۹) و "دور و دورتر" (۱۹۹۲). آنها در فیلم "روزهای تندر" با هم آشنا شدند.

 

۱۴.    در سال ۲۰۰۶ به عنوان سفیر حسن نیت صندوق توسعۀ سازمان ملل متحد برای زنان منصوب شد.

 

۱۵.     در سال ۲۰۰۶، بازی او در نقش سوزان استون مارتو در "به خاطرش مردن" (۱۹۹۵) از سوی مجلۀ پریمیر در ردیف چهلم ۱۰۰ نقش آفرینی برتر تمام زمان ها قرار گرفت.

 

۱۶.     او از مهمانان جشن ازدواجش با کیث اربن خواست هدیه ای برای آنها نخرند و در عوض پولشان را به نهاد های بشر دوستانه اهدا کنند.

 

۱۷.    فیلیپ پولمن از سال ۱۹۹۵ خواستار بازی کیدمن در نقش ماریسا کولتر در "قطب نمای طلایی" (۲۰۰۷)، اقتباس سینمایی از کتاب او با نام "نیرو های اهریمنی اش: سپیدۀ شمالی" بود. زمانی که تهیه کنندگانی از نیو لاین سینما این نقش را به کیدمن پیشنهاد دادند، او مطمئن نبود که آن را قبول کند. اما پولمن با نامه ای زیبا او را متقاعد کرد. کیدمن قبل از شروع فیلم برداری برای آماده سازی خود، دوباره کتاب های سه گانۀ نیرو های اهریمن اش را خواند و زمانی که نکته ای دربارۀ شخصیت مورد نظر می یافت از آن یادداشت کوچکی بر می داشت. فیلم به بزرگ ترین اثر حرفه ای او تبدیل شد، با بودجۀ ۱۸۰ میلیون دلار ساخته شد و ۳۷۲ میلیون دلار در گیشه های سراسر دنیا به فروش رسید.

 

 

۱۸.    در استرالیا باله و نمایش فرا گرفت.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

۱۹.    مقدمۀ کتاب "حقیقت: شخصیت، نیاز، و نقص در هنر بازیگر سازی و ایجاد شخصیت" نوشتۀ دوست و مشاور بازیگری اش سوزان باتسن را او نوشته است.

 

۲۰.    در سال ۲۰۰۴، هالیوود ریپورتر او را پر درآمد ترین بازیگر زن هالیوود اعلام کرد.

 

۲۱.    از طرفداران آیشواریا رای باچان و فیلم او "عروس و تعصب" (۲۰۰۴) است. برای اولین بار در مراسم شام مجلۀ تایم برای ۱۰۰ فرد تأثیرگذار دنیا در سال ۲۰۰۵ در نیویورک آیشواریا را ملاقات کرد.

 

۲۲.    در سال ۲۰۰۷، مجلۀ فوربز اعلام کرد که فیلم های او به طور میانگین ۸ دلار به ازای هر دلاری که به او پرداخته می شود، درآمد دارند.

 

۲۳.    در طول فیلم برداری "مارگو در جشن عروسی" (۲۰۰۷)، او، جک بلک و جنیفر جیسن لی با هم به خانه ای اسباب کشی کردند تا نقش هایشان را به عنوان یک خانوادۀ غیر عادی به بهترین شکل ایفا کنند.

 

۲۴.    قبل از بازی در فیلم "ننگ بشری" (۲۰۰۳)، از پناهگاه زنان بازدید رفت و با قربانیان سوء استفاده گفتگو کرد تا الهام بگیرد.

 

۲۵.    برای بازی در "دختر روز تولد" (۲۰۰۱) به سفارت روسیه در استرالیا رفت تا برای صحبت به زبان روسی از آنها کمک بگیرد. در طول فیلم برداری با هیچ مربی دیگری غیر از مربی سفارت کار نکرد.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,نیکول کیدمن

۲۶.    در فیلم های "مولن روژ" (۲۰۰۱)، "رقصان" (۲۰۰۶) و "نُه" (۲۰۰۹) خودش آواز خواند.

 

۲۷.    "بر باد رفته" (۱۹۳۹)، "شکستن امواج" (۱۹۹۶)، "جادوگر شهر آز" (۱۹۳۹)، "گریس" (۱۹۷۸)، "پنجرۀ عقبی" (۱۹۵۴) و "آنطور که بودیم" (۱۹۷۳) از فیلم های مورد علاقۀ او هستند.

 

۲۸.    بازی در "چشمان کاملاً بسته" (۱۹۹۹) را قبل از خواندن فیلم نامه قبول کرد.

 

 

 

 

 

bartarinha.ir
  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش