سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۲۸ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۰۶۸۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

متفاوت‌ترین گریم‎های بازیگران هالیوود

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
سینما، همان جایی است که می‌تواند در عین جذابیت، شگفت ‌آفرین هم باشد. به عنوان مثال گاهی گریم بازیگران آنچنان سنگین و قوی است که شما به هیچ عنوان نمی‌توانید چهره واقعی و همیشگی آنها را تشخیص دهید.

به گزارش برترین ها، سینما، همان جایی است که می‌تواند در عین جذابیت، شگفت ‌آفرین هم باشد. به عنوان مثال گاهی گریم بازیگران آنچنان سنگین و قوی است که شما به هیچ عنوان نمی‌توانید چهره واقعی و همیشگی آنها را تشخیص دهید. با دیدن عکس های زیر و مقایسه قبل و بعد گریم بازیگران هالیوودی در فیلم های مشهور دنیا، شما نیز به قدرت گریمورها اعتراف خواهید کرد.

 

رالف فاینز در Harry Potter 

رالف فاینز، زاده ۱۹۶۲، بازیگر انگلیسی ست که در مجموعه فیلم ‌های «هری پاتر» در نقش لرد ولدمورت بازی کرده ‌است. او در این نقش ابروهایش را پوشانده، چشمانش را سیاه کرده و بینی اش را به دهان اش چسبانده است. در واقع او با ماسکی که به صورت اش زده، حالتی شیطانی به خود گرفته است. حتی ناخن های او نیز مصنوعی و ترسناک می باشند.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

جنیفر لارنس در X-Men 

جنیفر لارنس، متولد ۱۹۹۰، بازیگر آمریکایی ست که بخاطر نقش اش در فیلم «مردان ایکس» محصول سال ۲۰۱۱، درخشید. او برای بازی در این نقش مجبور بود که هر روز ساعت های زیادی را صرف گریم صورت و اندام خود کند و برای کندن گریم هایش درد بسیاری بکشد. او لاتکس را به پوست خود می چسباند و لنزهای زرد رنگ به چشمهایش می زد تا در نقشی که به عهده گرفته، به زیبایی هر چه تمام تر هنرنمایی کند.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

ربکا رومین در X-Men 

ربکا رومین نیز یکی دیگر از بازیگران فیلم «مردان ایکس» محصول سال ۲۰۱۱ است. او در مورد گریم اش می گوید: «من هر بار ۹ ساعت را صرف گریم صورت و اندامم می کردم. آنها صدها پروتزهای سیلیکون کوچک را به بدن من می چسباندند که بسیار دردناک بود.»

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

گلن کلوز در Hook

گلن کلوز متولد ۱۹۴۷، بازیگر آمریکایی ست. او در فیلم «هوک»، محصول سال ۱۹۹۱ که فیلم ماجراجویی- فانتزی آمریکایی به کارگردانی استیون اسپیلبرگ و بر اساس داستان پیتر پن (اثر جیمز بری) است، هنرنمایی کرده است. او در این فیلم تبدیل به یک مرد می شود. تغییرات و گریم متفاوت او از زن به مرد در این فیلم دیدنی ست!

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

تام کروز در Tropic Thunder

«تندر استوایی» فیلمی در سبک هجو به کارگردانی بن استیلر است که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد. تام کروز در این فیلم گریمی کاملا متفاوت دارد به طوری که غیر قابل تشخیص است. در این فیلم دیگر خبری از آن جنتلمن نیست، بلکه مردی را می بینیم چاق، عینکی و کچل که به هیچ وجه قابل مقایسه با شخصیت واقعی تام کروز نمی باشد.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

رابرت دنیرو در Raging Bull

فیلم «Raging Bull» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی فیلم درام ورزشی بر اساس زندگی جیک لاموتا مشت ‌زن معروف آمریکایی است. این فیلم محصول سال ۱۹۸۰ کمپانی آمریکایی یونایتد آرتیستس است. دنیرو برای بازی بهتر در نقش لاموتا چند جلسه با او تمرین مشت ‌زنی کرد و برای بهتر نشان دادن وضعیت بدنی لاموتا پس از دوران افول و قرار گرفتن در نقش اش، وزن خود را حدود ۳۰ کیلوگرم زیاد کرد. البته او گریم های دیگری مانند پروتز بینی نیز انجام داد، به طوری چهره اش غیر قابل تشخیص بود.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

هیث لجر در The Dark Knight

هیث لجر بازیگر استرالیایی برنده اسکار است که پس از بازی در نقش ‌های تلویزیونی در دهه ۹۰، در هالیوود شروع به کار کرد و فیلم‌ های او، هم از لحاظ تجاری و هم از دید منتقدان، با موفقیت روبه‌ رو شد. او در فیلم « شوالیه تاریکی» فیلمی ابر قهرمانی محصول سال ۲۰۰۸ به کارگردانی کریستوفر نولان، در نقش جوکر ظاهر شده‌ است. او برای بازی در این نقش یک ماه به تنهایی زندگی کرد و سعی کرد که در این دوران در نقش اش غرق شود. این بازیگر بی نظیر تنها چند ماه پس از ایفای نقش اش در این فیلم، به علت مصرف بیش از حد قرص های مسکن و ضد استرس در سن ۲۸ سالگی درگذشت.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

جانی دپ در Edward Scissorhands

جانی دپ برای بازی در فیلم «ادوارد دست قیچی»، محصول سال ۱۹۹۰، با گریم متفاوتی که به چهره داشت، تماشاگران را سورپرایز کرد. او با ماسکی سفید به روی صورت، چشمانی سیاه و قیچی ‌هایی که به‌ جای دست ‌ها و انگشت‌ هایش جای داشت، یکی از متفاوت ترین نقش های عمرش را بازی کرد.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

رابین ویلیامز در Mrs. Doubtfire

«خانم داوت‌فایر» فیلمی محصول سال ۱۹۹۳ به کارگردانی کریس کلمبوس است. رابین ویلیامز در این فیلم در نقش یک زن ایفای نقش می کند. او ساعت های زیادی را روی صندلی اتاق گریم می نشست تا توسط گریمورها میک آپ شود. آنقدر گریم او در این فیلم متفاوت بود که در سال ۱۹۹۳ برنده «اسکار بهترین چهره‌ پردازی» شد.

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

گری اولدمن در Bram Stoker's Dracula

گری اولدمن هنرپیشه انگلیسی مشهور سینما، تئاتر و تلویزیون است. در دهه ۹۰ میلادی استعدادهای او بیش از پیش کشف شد و وی توانست در نقش اصلی فیلم «دراکولای برام استوکر» ظاهر شود. او برای بازی در این نقش گریم های سنگینی می کرد و پوستیژ های متفاوتی می گذاشت به طوری که تشخیص چهره واقعی اش برای تماشاچیان سخت بود.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

هلی بری در Cloud Atlas

«کلاود اطلس» محصول ۲۰۱۲ از آلمان فیلمی حماسی علمی– تخیلی و به کارگردانی اندی و لانا واچوفسکی‌ و تام تیکور می باشد. این فیلم ویژگی ‌ها و شباهت انسان ‌های مختلف را در شش عصر متفاوت به تصویر می ‌کشد. هلی بری در این فیلم نقش ۶ شخصیت متفاوت را در دوره های مختلف زمانی بازی کرد. اگر چه بازیگران دیگری چون تام هنکس یا هوگو ویوینگ نیز در این فیلم تغییر قیافه می دهند اما گریم متفاوت هلی بری در میان آنها، چیز دیگری ست.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

پردیس بختیاری

 

 

bartarinha.ir
  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش