چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۴۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۱۹۶۷
چهره ها در سینما و تلویزیون

۱۰ کارگردان برتر زنده سینمای جهان

اگر اهل فیلم و سینما هستید، حتما کارگردانان مشهور جهان را می شناسید. ما از میان آنها ۱۰ کارگردان که موفقیت های بیشتری را نسبت به دیگران کسب کرده اند، جدا کرده ایم. اگر دوست دارید با بهترین کارگردان های جهان در حال حاضر آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.

 

جیمز فرانسیس کامرون

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

جیمز فرانسیس کامرون «James Cameron» متولد ۱۹۵۴، کارگردان اهل کانادا است که بیشتر فیلم‌ های مهیج و تخیلی می‌ سازد. او در پانزده سالگی هم‌ زمان با تحصیلات متوسطه، فیلم «یک ادیسه فضایی» را دید و به سینما علاقمند شد. خودش در این باره گفته ‌است: «با دیدن این فیلم به فیلمسازی علاقه‌مند شدم. نمی ‌توانستم تصور کنم که کوبریک چگونه این کارها را انجام داده ‌است. مایل بودم آنچه را او انجام داده بود فرا بگیرم. چاره‌ای نبود جز اینکه دوربین سوپر هشت پدرم را قرض بگیرم و سعی کنم با سرعت‌های مختلف از اشیای دور و اطرافم فیلمبرداری کنم، و بعد نتیجه را روی پرده ببینم. او یک بار در زمانی که مسئول جابجایی غذای مدارس بود به سینما می‌ رود و فیلم «جنگ ستارگان» را می‌بیند و زمانی که بیرون می ‌آید به دوست خود می‌گوید: باید این فیلم را من می ‌ساختم.» اکنون او یکی از کارگردانان صاحب سبک و خلاق هالیوود به ‌شمار می ‌رود که نویسندگی و کارگردانی نخستین و دومین فیلم پرفروش تاریخ سینما(آواتار و تایتانیک) را در پرونده دارد.

 

استیون اسپیلبرگ

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

استیون اسپیلبرگ «Steven Allan Spielberg» کارگردان، تهیه‌کننده و فیلم‌نامه‌نویس آمریکایی یهودی، برنده ۳ جایزه اسکار و یکی از موفق ترین کارگردانان تاریخ سینما، هم در میان منتقدان و هم در بین مردم عادی است. او از موفق‌ترین کارگردانان سینما در زمینه تجاری محسوب می‌شود که با فیلم‌های «آرواره‌ها»، «ئی.تی. موجود فرازمینی»و «پارک ژوراسیک» رکورد فروش سینمای جهان را شکست که هر یک از این فیلم ‌ها پرفروش‌ترین فیلم دوران خود بودند. نشریه اقتصادی فوربز ثروت این فیلم‌ ساز آمریکایی را بیش از ۳ میلیارد دلار برآورد کرده‌ است.

 

او ابتدا فیلم ‌های حادثه‌ای می ‌ساخت اما امروز او را به خاطر چالش‌ هایش در ساخت فیلم‌هایی با مضامین.

 

هولوکاست، برده‌داری، جنگ و تروریسم می‌شناسند. در سال ۲۰۰۴ از دید مجله پریمیر و دیگر نشریات، او قدرتمندترین و پرنفوذترین شخص در صنعت سینما بوده ‌است.

 

او شش بار نامزد جایزه اسکار برای بهترین کارگردانی شده که دو بار برای فیلم‌ های فهرست شیندلر و نجات سرباز رایان برنده آن شده‌است. همچنین هشت فیلم او نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم شده‌اند و درحالی که تنها فیلم فهرست شیندلر برنده شده‌است.

 

به گزارش مجله فوربز در سال ۲۰۱۲ وی در رده دوم فهرست پر درآمدترین چهره‌های سرشناس دنیای هنر و سرگرمی با بیش از ۱۰۰ میلیون دلار درآمد قرار گرفت. بخشی از این درآمد به لطف پخش دوباره «ئی.تی. موجود فرازمینی» به مناسبت سی ‌امین سالگرد ساخت آن و همینطور نمایش نسخه سه بعدی «پارک ژوراسیک» به مناسبت بیستمین سالگرد اکرانش بوده ‌است. همچنین نمایش فیلم لینکلن در سال گذشته به جای گرفتن او در رده دوم این فهرست کمک کرده‌ است. 

 

کوئنتین تارانتینو

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

کوئنتین تارانتینو  Quentin Jerome Tarantino» کارگردان، بازیگر و فیلمنامه ‌نویس آمریکایی است که برنده جایزه نخل طلایی بهترین کارگردان، هنرپیشه و همچنین برنده جایزه اسکار بهترین فیلمنامه‌نویس است. او در ابتدای دهه ۹۰ با ساخت فیلم‌ هایی با ساختار غیرخطی و پست مدرن و به تصویر کشیدن خشونت تصنعی، به شهرت رسید. 

 

کوئنتین تارانتینو را کارگردان دی‌جی می ‌نامند. دلیل این نام نیز بخاطر نحوه استفاده او از موسیقی برای خلق صحنه‌های خاص در فیلم‌هایش است. از فیلم های مشهور او می توان به « جکی براون»، « بیل را بکش»، « حرامزاده‌های لعنتی»، « داستان عامه‌پسند» و جدیدترین فیلم او محصول سال ۲۰۱۹ با نام «روزی روزگاری در هالیوود» اشاره کرد.

 

دیوید فینچر

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

دیوید فینچر « David Andrew Leo Fincher» فیلمساز، کارگردان موزیک ویدئو و تهیه‌کننده آمریکایی است. او دو نامزدی اسکار بهترین کارگردانی برای درام عاشقانه و فانتری «سرگذشت عجیب بنجامین باتن» و فیلم زندگینامه‌ای «شبکه اجتماعی» را در کارنامه هنری خود دارد. او همچنین برای فیلم «شبکه اجتماعی»، گلدن گلوب بهترین کارگردانی و جایزه بفتای بهترین کارگردان را دریافت نمود. دیوید فینچر به خاطر کارگردانی فیلم هایی چون «هفت»، «باشگاه مبارزه»، «بازی»، «زودیاک» و «دختر گم‌شده» شهرتی بین ‌المللی دارد. او همچنین نقشی محوری در تولید و ساخت سریال آمریکایی بسیار تحسین شده «خانه پوشالی» داشته است. بسیاری از منتقدین او را با کارگردان بزرگ تاریخ «آلفرد هیچکاک» مقایسه می‌کنند.

 

پل توماس اندرسن

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

پل توماس اندرسن « Paul Thomas Anderson» کارگردان، نمایش‌نامه نویس و تهیه‌کننده آمریکایی است که در سنین جوانی به فیلمسازی علاقه‌مند بود و توسط پدرش ارنی اندرسن(دی-جی و گوینده رادیو و تلویزیون) به اینکار تشویق شد. اندرسن که پس از خلق درام ‌های «شب‌های بوگی» و «مگنولیا» او را پسر نابغه نامیدند، از کارگردانان ممتاز نسل خود می باشد که تا به حال موفق به دریافت شش نامزد اسکار نیز شده‌ است. یکی دیگر از فیلم های او با نام «خون به پا خواهد شد» محصول سال ۲۰۰۷ نیز نامزد پنج اسکار و از موفق‌ترین فیلم ‌های اسکار ۲۰۰۷ بود. بدون شک می توان گفت که پل توماس اندرسن یکی از بهترین کارگردانان عصر  حاضر شناخته می شود.

 

ریدلی اسکات

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

ریدلی اسکات «Sir Ridley Scott» کارگردان و تهیه‌کننده انگلیسی است که تحصیلات هنری خود را از کالج سلطنتی هنر آغاز کرد اما قبل از فارغ ‌التحصیلی مشغول ساخت فیلم ‌های کوتاهی نظیر «پسری و دوچرخه» شد. بعد از اتمام تحصیلات آکادمیک در اوایل دهه ۶۰ میلادی، او مشغول کار در بخش طراحی صحنه کانال بی‌بی‌سی شد و پس از مدت کوتاهی کار در رشته ‌های جانبی بالاخره توانست کارگردانی سریال محبوب «Z Cars» را به عهده بگیرد.

 

ریدلی اسکات در سال ۲۰۰۰ پرافتخارترین فیلم خود «گلادیاتور» را کارگردانی کرد که در ۱۲ رشته از جمله بهترین کارگردانی نامزد اسکار شد. در نهایت فیلم گلادیاتور با کسب ۵ اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اصلی مرد برای «راسل کرو» با دستی پر اسکار را ترک کرد. سال بعد اسکات سراغ دو فیلم متفاوت رفت اولی فیلم روانشناسانه «هانیبال» بود و دومی هم فیلم جنگی «سقوط بلک هاوک». بلک هاوک به موفقیت چشم گیر تجاری دست یافت و باکس آفیس را ترکاند!

 

بعد از ساخت چند فیلم در موضوعات گوناگون از جمله «پادشاهی بهشت»، «گانگستر آمریکایی» و «یک مشت دروغ» دوباره در سال ۲۰۱۰ راسل کرو همکاری جدید را آغاز کرد و فیلم «رابین هود» را کارگردانی کرد. رابین هود فیلم افتتاحیه جشنواره کن شد. اسکات یکی از بهترین کارگردانان جهان شناخته می شود به طوری که در سال ۲۰۱۱ ستاره ای در پیاده‌روی شهرت هالیوود را از آن خود کرد.

 

مارتین اسکورسیزی

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

مارتین اسکورسیزی «Martin Scorsese» کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده، هنرپیشه و تاریخ‌دان ایتالیایی-آمریکایی فیلم و سینما است. او عنوان دار تمامی جوایز معتبر سینمایی دنیا از جمله جایزه اسکار، جایزه گلدن گلوب، جایزه بفتا، جایزه انجمن اتحادیه کارگردانان آمریکا و البته جشنواره کن، جشنواره فیلم ونیز و انجمن‌های مهم مختلف منتقدین آمریکا و جهان و همچنین معروف‌ترین جایزه تلویزیونی آمریکا یا همان جایزه امی می ‌باشد. در بسیاری از رده‌بندی‌های سینمایی اسکورسیزی را به عنوان بهترین کارگردان زنده و معاصر دنیا پس از جنگ جهانی دوم و یکی از سه کارگردان برتر تاریخ سینما می‌دانند. کارگردانی که پس از گذشت نزدیک به ۵ دهه، همچنیان نامی بزرگ، مطرح و مهم در عرصه کارگردانی سینما می‌باشد که اکران هر فیلم جدیدش را اتفاق مهم سینمایی دانسته و به وفور مورد ستایش منتقدین واقع می‌شود.

 

او را با فیلم ‌های ماندگارش شامل «خیابان‌های پایین شهر»، «راننده تاکسی»، «گاو خشمگین» و «رفقای خوب» می‌شناسند. او اسکار کارگردانیش را برای فیلم موفق «رفتگان» به دست آورد.

 

کریستوفر نولان

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

کریستوفر نولان «Christopher edward Nolan» کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده بریتانیایی- آمریکایی است که یکی از مهمترین کارگردانان حال حاضر دنیا به حساب می آید و فیلم‌هایش همیشه با استقبال بسیار مثبت تماشاگران و منتقدان همراه ‌است. آثار او تاکنون بیش از ۴ میلیارد دلار فروخته ‌و ۲۶ نامزدی اسکار به دست آورده‌اند.

 

بعد از ساخت فیلم کم‌هزینه «تعقیب»، نولان با ساخت «ممنتو» توجهات را به سوی خود جلب کرد. موفقیت او در ساخت فیلم ‌های مستقل، شانس ساخت فیلم ‌های «بی‌خوابی» و «پرستیژ» را به وجود آورد، که هر دو هم در گیشه و هم در نظر منتقدان موفق بودند. از دیگر آثار موفق او می توان به سه‌گانه «شوالیه تاریکی»، فیلم علمی تخیلی «تلقین» و «میان‌ ستاره‌ای» و «دانکرک» اشاره کرد.

 

وودی آلن

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

وودی آلن «Woody Allen» کمدین، بازیگر، کارگردان، نویسنده و موسیقی‌دان آمریکایی است که فعالیت حرفه‌ای خود را به عنوان نویسنده کتاب‌ های طنز و سپس یک کمدین روی صحنه آغاز کرد، سپس در دهه ۶۰ میلادی به فعالیت فیلم‌سازی خود پرداخت.

 

او ۱۹ بار نامزد اسکار و چهار بار برنده آن شده‌ که این جوایز شامل یک اسکار بهترین کارگردانی و سه جایزه اسکار بهترین فیلم ‌نامه غیراقتباسی است.

 

از فیلم های محبوب آلن می توان به «دزد دوچرخه»، «چهارصد ضربه»، «راشومون»، «توهم بزرگ»، «همشهری کین»، «جذابیت پنهان بورژوازی» و «راه‌های افتخار» اشاره کرد.

 

کلینت ایستوود

کارگردان برتر زنده سینمای جهان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

کلینت ایستوود «Clinton Eastwood» هنرپیشه، کارگردان و تهیه‌ کننده آمریکایی است که برنده چهار جایزه اسکار شامل دو اسکار بهترین فیلم و دو اسکار بهترین کارگردانی می‌باشد. او شهرت جهانیش را با بازی در فیلم‌های سه‌گانه «دلار»، «به نام‌های یک مشت دلار»، «به ‌خاطر چند دلار بیشتر» و «خوب بد زشت» کسب کرده ‌است. 

 

کلینت ایستوود به ‌خاطر دو فیلم «نابخشوده» و «دختر میلیون دلاری» علاوه بر نامزدی ‌اش برای دریافت جایزه بهترین بازیگر، توانست جایزه اسکار بهترین کارگردانی و تهیه‌کنندگی بهترین فیلم را برای خود کسب کند. از فیلم‌ های مشهور او می‌توان به «دارشان بزن»، «یاغی»، «خوزیس والز»، «فرار از آلکاتراز»، «فایرفاکس»، «روی خط آتش»، «پرچم‌های پدران ما» و... اشاره کرد. 

 

کلینت ایستوود بی شک جز پرافتخارترین سینماگران عصر می ‌باشد. او در کل عمر حرفه‌ای خود و برای دلایل متفاوت بارها نامزد و برنده جوایز گوناگون بوده‌ است. در تاریخ مراسم‌ های آکادمی اسکار تنها دو نفر برای دریافت جایزه اسکار بهترین کارگردانی و جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای یک فیلم نامزد شدند که او یکی از آن دو نفر است. این افتخار برای دو فیلم «نابخشوده» و «دختر میلیون دلاری» بود. کلینت ایستوود در سال ۲۰۰۴ و در سن ۷۴ سالگی برای فیلم «دختر میلیون دلاری» مسن‌ترین فیلمسازی لقب گرفت که در تاریخ اسکار جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرده‌ است.

 

پردیس بختیاری

 

bartarinha.ir
  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش